- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- Konu Sahibi kinalikadin
- #36.921
kinalikadin canim beslenme sonrasi gazini cikardiktan sonra yine bir 5-10 dk daha dik tut midesine ulassin sut. Sindirim sistemi gelismediginden mide kapagi hemen kapanmiyor emdikleri hala yukarda kaliyor bu sekikde kusmasini engellersin birde altini beslenme oncesi degistirmekte sarsilmadan dolayi kusmayi engelleniyor..
Dereotu tuket canim gunde yarim bag benim sutum cok fazla. Buna bagliyorum ben.
Birde 10 gun falan sonra ikinmaya morarmaya baslar pasa) gaz icin korkma sakin. Karnina saat yonunde masaj yap ve Yastigin ustune yatirip asansor teknigi ile yukari asagi indir kaldir 5 dk falan.bu sekilde bagirsaklardaki hava hareket ediyor ve cabuk cikariyor gazini popodan. Sonrada dizlerini karnina dogru bastir hafiften.anlatabildim umarim biz plates topu izerinde uyuyoruz kucakta hem gaz rahat yapior hem uyuyor hemen. Seninki 40i ciksin sende denersin
Dereotu tuket canim gunde yarim bag benim sutum cok fazla. Buna bagliyorum ben.
Birde 10 gun falan sonra ikinmaya morarmaya baslar pasa) gaz icin korkma sakin. Karnina saat yonunde masaj yap ve Yastigin ustune yatirip asansor teknigi ile yukari asagi indir kaldir 5 dk falan.bu sekilde bagirsaklardaki hava hareket ediyor ve cabuk cikariyor gazini popodan. Sonrada dizlerini karnina dogru bastir hafiften.anlatabildim umarim biz plates topu izerinde uyuyoruz kucakta hem gaz rahat yapior hem uyuyor hemen. Seninki 40i ciksin sende denersin