- 20 Kasım 2013
- 370
- 752
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.081
Çanın benim cok sagol icim rahatladıCanım sen yazılana dikkat etme bana verilen kağıttada öyle yazıyordu doktoruna sor mutlaka canını sıkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çanın benim cok sagol icim rahatladıCanım sen yazılana dikkat etme bana verilen kağıttada öyle yazıyordu doktoruna sor mutlaka canını sıkma
Yaslar ayni nerde yasiyorsun cnm
Demekki özel de yapılabiliyor canim icin biraz rahatladı sagol. Ayrıca yaşını okuyunca cok şaşırdımEvet bende çok istiyorum ikiz olmasını doktor bize direk 2 embriyo transfer etti transferden önce ayak üstü konuşmuştuk 2 olacağını söylemişti İnşallah sanada iki olurr
Demekki özel de yapılabiliyor canim icin biraz rahatladı sagol. Ayrıca yaşını okuyunca cok şaşırdım
Olgun ve guzel konuşuyorsun ondan sanirim Rabbim nasip eder de ınsallah yarin pozitifi gorursun ve guzel haberlerini aliriz.Canını sıkmana gerek yok söylersin doktoruna hayırlısı olsn hepimiz için inşallah. Evet genelde şaşırıyorlar herkes daha büyüktür diye düşünüyor
Ay seninde mi yarın haydi bakalım hayırlısıyla bi pozitif de senden bekliyoruz inşAllah :)Yarın test gunum canım
Olgun ve guzel konuşuyorsun ondan sanirim Rabbim nasip eder de ınsallah yarin pozitifi gorursun ve guzel haberlerini aliriz.
Ay seninde mi yarın haydi bakalım hayırlısıyla bi pozitif de senden bekliyoruz inşAllah :)
Bir kere yapınca sonra alışıyosun aslında ama kendin yapamıyorsam zorlamanında anlamı yok yeterki saatini kaçırma canımGünaydın kızlar dün aksam ignemi yapamadim aslinda hic acımıyor ama kendi kendime yapmak tuhaf geliyor k.validem geldi ona yaptırdım
AAA yerleşme kanamasıdır diyorum başka da birşey demiyorumKızlarr bugün 9. günüm yarın test günüm ve inanılmaz heyecanlıyım, Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder ama birşey soracağım dün 8. günümde ve çamaşırımda koyu kahve şeklinde hafif lekelenmem vardı çok korktum internetten araştırdım olabiliyormuş öyle ama yinede aklıma takıldı sizce olabilir Çok da üzülmek istemiyorum Allahım inşallah hayırlısını verir
AAA yerleşme kanamasıdır diyorum başka da birşey demiyorum
Dlk2606 kuzumla aynı gun yaptırdık canım aynı yerdeyız yarın test gunumuz ard arda yazarız ınsallahAy seninde mi yarın haydi bakalım hayırlısıyla bi pozitif de senden bekliyoruz inşAllah :)
Canım k3ndim yapsam aslinda cok iyi olacak Ama korkuyorum bu akşam yine kendim deneyeceğimBir kere yapınca sonra alışıyosun aslında ama kendin yapamıyorsam zorlamanında anlamı yok yeterki saatini kaçırma canım
Sizden ikiz bir pozitif haberi bekliyoruz o zaman Bende yarın teste gideceğimBusgok0606 ile aynı saatte yumurtalarımız toplandı yumurta büyütme aşamasında aynı denk geldi kontrollerimiz transfermizde aynı anda yapıldı yarında hastanede buluşcaz hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim hepimize güzel haberler verdirsin inşallah
Sizden ikiz bir pozitif haberi bekliyoruz o zaman Bende yarın teste gideceğim
Hocalar ikiz ya hastalara da sirayet ediyor demek ki bu durum :)) kızlar inşAllah güzel olur haberler olmazsa da canımızdan önemli değil yıkılmak yok destek olalım birbirimizeDlk2606 kuzumla aynı gun yaptırdık canım aynı yerdeyız yarın test gunumuz ard arda yazarız ınsallah
İnşAllah Benim aşılamaydı bugün 12.günüm. Doktor 12.gün sonra yaptırabilirsin demişti yarın yaptıracağım bende inşAllahAyy canım Allah razı olsun aminn inşallahh Ayy sende mii kaçıncı günün canım ayy çok heyecanlandım 3 tane poxitif haberi veririz inşallah
Hocalar ikiz ya hastalara da sirayet ediyor demek ki bu durum :)) kızlar inşAllah güzel olur haberler olmazsa da canımızdan önemli değil yıkılmak yok destek olalım birbirimize
İnşAllah Benim aşılamaydı bugün 12.günüm. Doktor 12.gün sonra yaptırabilirsin demişti yarın yaptıracağım bende inşAllah
Amin inşAllahAyyy hadi inşallah canım benim Rabbi güzel haberler almayı nasip etsin herkeze inşallah