- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.061
Canım 35 yaş altı ilk denemede devlet sınır koymus ve 1 embrio transfer ediliyormuş doğrumu?
Evet canım devlet hastanelerinde öyle ama özellerin bazılarında öyle değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 35 yaş altı ilk denemede devlet sınır koymus ve 1 embrio transfer ediliyormuş doğrumu?
Ayyy cok heyecanli dimii hepsini yasadim benim 2.denememde oldu kizim ilki dıs gebelik oldu cok yiprandim neyse 2.denemede 10.gun idrar testi aldim sabah ama eve gelince cessret edip yapamadim o kadar zor duki negatifi gormek aksam ustu cesaret edip yaptim ve ciktii Allahimm o nasil bir mutluluktu oyle inslalah rabbim sizede nasip ederEvet ilk denemem 5. gün 2 embriyo transferi oldu yarın 10. günüm test günüm
Hiç kafana takma üzülme anim Rabbim nasip ederse her türlü olur icini ferah tutKızlarr bugün 9. günüm yarın test günüm ve inanılmaz heyecanlıyım, Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder ama birşey soracağım dün 8. günümde ve çamaşırımda koyu kahve şeklinde hafif lekelenmem vardı çok korktum internetten araştırdım olabiliyormuş öyle ama yinede aklıma takıldı sizce olabilir Çok da üzülmek istemiyorum Allahım inşallah hayırlısını verir
Ben özele gidiyorum ve verdikleri açıklama formunda oyle yazıyor çarşamba dr sorucam yinede. Oysa ki ben ikiz bebiş hayali kuruyordumEvet canım devlet hastanelerinde öyle ama özellerin bazılarında öyle değil
Ayyy cok heyecanli dimii hepsini yasadim benim 2.denememde oldu kizim ilki dıs gebelik oldu cok yiprandim neyse 2.denemede 10.gun idrar testi aldim sabah ama eve gelince cessret edip yapamadim o kadar zor duki negatifi gormek aksam ustu cesaret edip yaptim ve ciktii Allahimm o nasil bir mutluluktu oyle inslalah rabbim sizede nasip eder
Allahim hayirlisini versin canim ikizin bakimi cok zordur tek bebek bile yoruyor insani yas kacBen özele gidiyorum ve verdikleri açıklama formunda oyle yazıyor çarşamba dr sorucam yinede. Oysa ki ben ikiz bebiş hayali kuruyordum
Hiç kafana takma üzülme anim Rabbim nasip ederse her türlü olur icini ferah tut
Ben özele gidiyorum ve verdikleri açıklama formunda oyle yazıyor çarşamba dr sorucam yinede. Oysa ki ben ikiz bebiş hayali kuruyordum
Hic bir zmaan umutsuzluga kapilmayin simdi olmasi cok zor gibi gozukuyor pskolojikmen ama bi olsun yasadiginiz herseyi unutturuyor size yas kacAyy ne güzel yaa hayal ediyorum bende hayali bile o kadar güzelki rabbim inşallah yarın gerçeğinide yaşatır çok üzüldüm dış gebelik geçirmenize ama pozitif haber hepsini unutturmuştur, rabbim inşallah 2. kez de yaşatır o mutluluğu. Aminnn inşallah canım
32 canim. Ikiz olsun cok isterimAllahim hayirlisini versin canim ikizin bakimi cok zordur tek bebek bile yoruyor insani yas kac
Hic bir zmaan umutsuzluga kapilmayin simdi olmasi cok zor gibi gozukuyor pskolojikmen ama bi olsun yasadiginiz herseyi unutturuyor size yas kac
Insallah rabbim gonlune gore versin32 canim. Ikiz olsun cok isterim
32 canim. Ikiz olsun cok isterim
Aa ayni yastayiz 96 limisin :)Evet aynen öyle Rabbim herşeyin hayırlısını versin öncelikle tabi inşallh. Yaşım 22
Amin canım hadi bakalım heyecanla bekliyoruz inşAllah hayırlısıyla bhcg yükselmiştir yerleşme kanaması da olabilir bence bunu çok düşünmemeye çalış 1 güncük kaldı sonuçta yarın zaten öğreneceksin, kendimde yapmaya çalışıyorum aynısını ALLAH ım hayırlısıyla tutmuş olmasını nasip etsin...Kızlarr bugün 9. günüm yarın test günüm ve inanılmaz heyecanlıyım, Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip eder ama birşey soracağım dün 8. günümde ve çamaşırımda koyu kahve şeklinde hafif lekelenmem vardı çok korktum internetten araştırdım olabiliyormuş öyle ama yinede aklıma takıldı sizce olabilir Çok da üzülmek istemiyorum Allahım inşallah hayırlısını verir
Yarın test gunum canımYes kac canim tedavinin hangi asamasindasin
Hadi hayirlisi bakalim haber et rabbim gonlune gore versinYarın test gunum canım
Amin canım hadi bakalım heyecanla bekliyoruz inşAllah hayırlısıyla bhcg yükselmiştir yerleşme kanaması da olabilir bence bunu çok düşünmemeye çalış 1 güncük kaldı sonuçta yarın zaten öğreneceksin, kendimde yapmaya çalışıyorum aynısını ALLAH ım hayırlısıyla tutmuş olmasını nasip etsin...
Aa ayni yastayiz 96 limisin :)
Yaslar ayni nerde yasiyorsun cnmEvet canım