Merhaba canım hemen hemen yaşadıklarımız aynı bende 2 buçuk yıldır hep bakardım testlere 1 gün geciksin hemen test yapardım büyük bir heyecanla ama sonu hep hüsran tabi negatifi görürdüm. Bugün transferimin 9. günü ve kendime idrar testi yapıp moralimi bozmayacağım diye bir söz verdim ve yapmadım yarın test günüm Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallah, trasnferden sonra benide bir anda sıcak basıyordu terliyordum sonrada üşüyordum özelliklede geceleri normalde terlemem ben hiç ama transferden sonra çok terledim geceleri bende 4. günü işe başlamıştım emin ol daha iyi oluyor zaman da çabul geçiyor ve çok fazla streste yapmamış oluyorsun Lekelenme konusunda da oldu bende dün 8. günümde çamaşırımda hafif kahverengi leklenmem oldu sonrasında hafif bir ağrı aynı şekilde birde bugün sabah oldu ama kesildi geri şuan da yok elden dua etmekten başka birşey gelmiyor inşallah bizde tadarız o güzel duyguyu Allhın izniyle, o yüzden hiçbirşeyi kafana takma belitiler değişiklik gösterebiliyor