- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.041
Hanımlar merhaba tüp bebek tedavisine yeni başlayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim inaniyorum olacagina insllh olacakHoşgeldin canım , inşAllah kardeş gelir kızçeye hayırlısıyla.
Evet cnm ilkide tup bebek 2.denemede olduİlkidemi tup bebek canım ınsallah hayırlısıyla kardes gelır ablasına
Rabbım hepımıze kolaylık versin canımEvet cnm ilkide tup bebek 2.denemede oldu
Sizin varmi cocuguna cnmRabbım hepımıze kolaylık versin canım
Yok canım benım ılk tedavımSizin varmi cocuguna cnm
Yes kac canim tedavinin hangi asamasindasinYok canım benım ılk tedavım
Kizlar slm nasilsiniz ne var ne yok bakalim kimlerin kac gunu kaldi tahlile
Bugün 11.günüm adet olmamama rağmen sonuç negatif
merhaba arkadaşlar nasılsınız?; bende aranıza katılmaya karar verdım insallah 2018de tekrar tup bebek deneycegım1kızım var nasip olursa 2.ciye gıdecegız
Merhaba ilk denemeniz miAyy son 1 günn yarın sabah kan vereceğim Allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırım
Insallah canim rabbim bana bir kez tattirdi insallah sizlerede tattirirHoşgeldin canım Allah bağışlasın kızını inşallah kardeş gelir kızına Allahın izniyle
Günaydın kızlar dün aksam ignemi yapamadim aslinda hic acımıyor ama kendi kendime yapmak tuhaf geliyor k.validem geldi ona yaptırdım
Merhaba ilk denemeniz mi
ınsallah pozitif çıkar canim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin sonucunu dört gözle bekliyorum.Ayy son 1 günn yarın sabah kan vereceğim Allahın izniyle inşallah pozitif sonuç alırım
Insallah canim rabbim bana bir kez tattirdi insallah sizlerede tattirir
ınsallah pozitif çıkar canim Allah hepimize anne olmayı nasip etsin sonucunu dört gözle bekliyorum.
Ayyy Allah razı olsun canım benim inşallah hepimize nasip etsin Rabbim kısa zamanda inşallah
Canım 35 yaş altı ilk denemede devlet sınır koymus ve 1 embrio transfer ediliyormuş doğrumu?Evet ilk denemem 5. gün 2 embriyo transferi oldu yarın 10. günüm test günüm