Canım biliyorm zor ama takma kafana stres de engel olabiliyormus Allah ne zaman verirse dogru zaman odur elbet olucak birgün insallah,bence biraz daha bekle derimBen de yaklaşık 1 senedir uğraşmaktayımdamlapry Galiba artık klomene başlayacağım.
Bir de pko mu cıktı kuzum sendeBen de yaklaşık 1 senedir uğraşmaktayımdamlapry Galiba artık klomene başlayacağım.
Bakkk ne güzel masallah hicbisey yokmus bence bisey kullanma stresten olabilirr kız olur belkide kızlar nazlı olr derler biraz rahata takmamız gerekiyor sanırım bizim erken ama ben de cok stres yapıyorum ya bi heyecan var düşünmeden edemiyorm napsak?Pko yokdamlapry görünen hiçbir engel yok, eşimde ve bende. Bekliyoruz ama bizim bebek biraz nazlı çıktı.. :) Stres de yapıyorum tabiki ister istemez.. Sizin 4 ay olmuş henüz çok erken.
Hadi bakalmmm insallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzKızlar benimde 5 ay oldu daha yeni ve bu ay da merakla bekliyorum 2 gün sonra adet olmam gerek bakalım hakkımızda hayırlısı
selam kızlar bende 4 aylık ewliyim bebek istemi üzerine dr gittiğimde pkolu olduğumu söylemedi yumurtlamamda oluyor yinede inofolıc toz sabah akşam birer poşet aç karnına içmemi ve fottare tab kullanmamı söyledi 1 kutu bitirdim ayrıca tahlil sonuçlarıma göre iltıhap olduğundan dolayı fitil 2 adette antibiyotik tab verdi.Benim gibi olup hamile kalan war mı aranızda?
canım selam, umarım biranönce bebek sahibi oluruz hepimiz.Merhabalar bende sitenizi smsi gordum bizde bebek istyruz 5 aylik evliyiz gecen ay basladik ama tutmadi bu ayda ovulasyon testi aldim ama henuz negatif umarim bebislerimizi en kisa zmanda kucagimiza aliriz
aminnnn canım..inofolic tozu biraz araştırdım da bu aralar hamile kalmak isteyen çoğu bayanlara veriyorlar.Bende bilmiyordum ama içeriği sadece folic asit değil,yumurta çatlatmasını da sağlıyormuş.benim arkadaşım bir kutuyu bitirmeden hamile kaldı darısı bizim başımıza :)hmm, hiç duymadım toz içilmesini ama demekki doktor gerek duymuş. Sorun yoktur canım. Ben de fitil kullandım bir kutu akıntım olduğu için.
Biz de deniyoruz 4 aydır bakalımm nasip , ben düşünmüyorum artık fazla, akışına bıraktımm ne zaman doğru zamansa o zaman olsunn,
Allah gönlümüze göre versin insallah
Dariei basimiza kuzumm haberleselim burdan gelismeleriaminnnn canım..inofolic tozu biraz araştırdım da bu aralar hamile kalmak isteyen çoğu bayanlara veriyorlar.Bende bilmiyordum ama içeriği sadece folic asit değil,yumurta çatlatmasını da sağlıyormuş.benim arkadaşım bir kutuyu bitirmeden hamile kaldı darısı bizim başımıza :)
Aminnn canimm insallah ben de bekliyorum sizlerinkini, hadi bakalmmmAmin insallah guzel haberlerinizi bekliyorum
tabiki de...Zewkle haykırırım buradaDariei basimiza kuzumm haberleselim burdan gelismeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?