Merhaba kızlar. Ben de 3 yıllık evliyim. Daha önceleri iş yoğunluğumuzdan dolayı bebek istemediğimizden hep korunmuştuk. Çok şükür artık kariyeri hallettik ve geçtiğimiz ay korunmayı bıraktık. Ben o kadar emindim ki hemen olmayacağına folik asit vs fln bile alıp içme gereği duymadım. Geçen hafta da kadın doğum uzmanına gözüktüm. Çünkü daha önceden smear testi sonucu cin1 çıkması sonucunda leep operasyonu geçirmiştim. Doktor bana inanılmaz olumsuz konuştu. Bebeğiniz olmayabilir, işte sürekli iltihabınız var, vs vs. Gamsız bir insan olduğum için çok da kafaya takmadım adamın deiklerini ama içimde de bir "çocugumuz olmayacak mı " endişesi oluşmuştu. Ama BAT 2 gün gecikince dün hemen kan testi yaptırdım ve sonuç: 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim :))) Yani o doktor öyle yok çocuğun zor olur olmayabilir falan derken bebişim içimdeymiş bile :))
Demek istediğim olacak olduktan sonra oluyormuş. Bir de psikolojiyle, kafa rahatlığıyla çok paralel gidiyor bu işler. Kendinizi hep olumlayın. Eminim siz de mutlu haberi alcaksınız :)