günaydın kızlar, sizde durumlar nasıl bilemiyorum ama bizde sıkıntı, öğretmen geçen gün aradı oğlunuz sınfın gerisinde olan 4-5 çocuktan biri, ben onu kaybetmek istemiyorum özgüveni kırılmasın gibisinden bir dünya şey söyledi, bende moral diplerde resmen. kadının uygulaması çok saçma istiyorki bütün öğrencileri anında okuma yazmayı söksün, benim oğlanın okumasında sorun yokmuş ama diktesi çok kötüymüş. yetmezmiş gibi bu durum çocuğuma söylemiş. bu saatten sonra da çocuğum anne ben asla başaramayacağım zaten öğretmenim de diktemin çok kötü olduğunu söyledi deyince kan beynine hücum etti nasıl bir öğretmen öğrencisinin moralini bu derece bozar anlam veremiyorum, sınıf değiştireyim diyorum e çocuğum gideceği sınıfa arkadaşlarına uyum sağlayabilir mi ondan korkuyorum. ne yapacağımı şaşırdım. bu arada iki haftadır okuma rozetlerini takmaya başladı, durum böyle olunca çocuğum her gün anne neden ben hala rozet takmıyorum, değil mi bütün harfleri öğrenince öğretmenim benim de rozetimi takacak diyor. bu arada son iki harfteler bu günde f harfini verirse geriye sadece j kalıyor onu da çarşamba halleder, böylece acelesi var sanırım istediği yere yetişecek öğretmen.