Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım moralim çok bozuk değerim 11 e düşmüş kimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar baklıcak
Canım moralim çok bozuk değerim 11 e düşmüş kimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar baklıcak
İnşallah canm öle olur allahtaö tek dileğim şuanda sağlıklı olup tutunmasıCanım kanaman olmadığı sürece değerler yükselebilir sen pazartesiye kadar moralini yüksek tutmaya çalış aklına kötü şeyler getirme sakın
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah herşey gönlünce olurİnşallah canm öle olur allahtaö tek dileğim şuanda sağlıklı olup tutunması
Gelmez olur mu canım ayıp ettin :) rahim filmine hazirlaniyorum bakalım
Üzülme canım Rabbim bilir işini. İnşallah mucizen gerçekleşirCanım moralim çok bozuk değerim 11 e düşmüş kimyasal olabilir dedi doktor pazartesi tekrar baklıcak
Gelmez olur mu canım ayıp ettin :) rahim filmine hazirlaniyorum bakalım
Hadi yaa neyse canım hayırlısı olsun. Filmi anestezi olmadan çektirme sakın çektirenlerin çoğu acıyo diyolar ALLAH yardımcın olsun
yok canım araştırdım bende baya narkozlu yaptırıcam diğer türlü asla cesaret edememHadi yaa neyse canım hayırlısı olsun. Filmi anestezi olmadan çektirme sakın çektirenlerin çoğu acıyo diyolar ALLAH yardımcın olsun
Kizlar Bişey sorucam. Benim bugün adetimin 3.gunu şuan rahim filmi için hazirlaniyorum adet bittikten sonra film çektiricem onun için genta adında antibiyotik iğne vurduruyorum her gün. Adetin ilk günü çok olmasada normal bi adet kanaması oldu. Dün ve bugün kahverengi az miktarda lekelenme oluyo sadece. Hamilelik gibi bişey olsa doktor ultrasonda görürdü dimi. Çünkü adetin ilk günü ultrason muayenesi oldum.
O yüzden bakmıştır canım mutlaka. Ama ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Normalde baya yogun bi şekilde gelir. Rahim filmi cektiricem diye korktum valla dedim kırk yılın başı hamile.olurum.o da sakatlığa gelmesin:)Canım doktor ultrason.a kese varmı yokmu diye bakmış olmasın o sebeple bakmasa bile olsa görünürdü heralde ben bi kere adet gecikmesi için gitmiştim önce ultrason.la bakmıştı doktor sonra kan vermiştim ordan biliyorum
O yüzden bakmıştır canım mutlaka. Ama ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Normalde baya yogun bi şekilde gelir. Rahim filmi cektiricem diye korktum valla dedim kırk yılın başı hamile.olurum.o da sakatlığa gelmesin:)
Eee bidaha test yapmadinmi canım senCanım kolay değil ilk defa rahim filmi çektiriceksin stres yapmış olabilirsin o yüzden kanaman az olmuş olabilir kendini rahatlatmaya çalış hem bak film.den sonra hemen gebe kalan arkadaşım var güzel şeyler düşün zaten biz ne yapıyorsak stresten yapıyoruz birazda keşke elimizde olsada takmasak diycem ama nerdee bak benimde 8 gün gecikti adetim daha tık yok
Eee bidaha test yapmadinmi canım sen
Böyle gecikme oluyormuydu normaldeCuma günü evde yapılan testlerden yaptım ilk idrarımla değil ama yine de bu kadar gecikmeye olsa çıkardı diye düşünüyorum![]()
Böyle gecikme oluyormuydu normalde
Bigun bu gecikmeler mucize ile sonuçlanır sen umudunu kaybetme yeter kiOluyor canım o yüzden umudum yok ya zaten
Bigun bu gecikmeler mucize ile sonuçlanır sen umudunu kaybetme yeter ki