Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen adetimde soğan kürü uyguladım bugün adet günüm olmadım daha hayırlısını versin rabbim evet ben çok stres yapıyorum bunada bağlı ama işte düşünmeden yapamıyorum bide benim ikinci evliliğim eşimde çok istiyor oda her ay benden iyi hesaplıyo günlerimi
eşinin bu şekilde davranması seni dahada fazla strese sokar ama dahada doğrusu hırs yapmana sebep olur. Rabbim sana ilkini nasip etmiş ikinciside olur sen hiç merak etme. Bende soğan kürü uyguladım adetimi bekliyorum bakalım

eşinin bu şekilde davranması seni dahada fazla strese sokar ama dahada doğrusu hırs yapmana sebep olur. Rabbim sana ilkini nasip etmiş ikinciside olur sen hiç merak etme. Bende soğan kürü uyguladım adetimi bekliyorum bakalım
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağı boş kalmasın bugün test alıp yapıcam ben yine dayanamıyorum bakalım ne çıkacak sonuç

Geçen adetimde soğan kürü uyguladım bugün adet günüm olmadım daha hayırlısını versin rabbim evet ben çok stres yapıyorum bunada bağlı ama işte düşünmeden yapamıyorum bide benim ikinci evliliğim eşimde çok istiyor oda her ay benden iyi hesaplıyo günlerimi

bende çok stres yapardım adet günlerim geçerdi hep 4-5 gün geçikmeler olurdu stresten... stres herşeyin başı bence akışına bırakmakta lazım cnm.. hakkında hayırlısı olsun inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.. rabbim aratmasın.

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağı boş kalmasın bugün test alıp yapıcam ben yine dayanamıyorum bakalım ne çıkacak sonuç

bencede ya daha bugün adet gününse beklemeni tavsiye ederim 4-5 gün geçsin sabret hala olmazsan o zaman erken gebelik testi alıp yaparsın.. acele etme negatif çıkarsa üzülürsün

bende çok stres yapardım adet günlerim geçerdi hep 4-5 gün geçikmeler olurdu stresten... stres herşeyin başı bence akışına bırakmakta lazım cnm.. hakkında hayırlısı olsun inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin.. rabbim aratmasın.
Amin canım iki aydır 2 gün geri atıyo stres evet ben çok takıyorum elimde olmadan

Bugüne kadar attığım testlerin haddi hesabı yok üzülen ben oluyorum yine ama dayanamıyorum bir iki gün daha bekleyeyim bakalım

4a07a09e-a38a-42ed-be86-c881731ccdcd.jpg 27 ocakda adet oldum 1 şubatta bitti ilşki günleri 2 şubat, 5 şubat, 7 şubat, ve 8 şubat. Ovulasyon testlerine 6 şubatta başladım tek çizgi 7 şubatta 12.günüm sabah ve akşam iki kere yaptım testi. Sabahki daha silik akşam pik yaptı. En üstteki de bu sabah 8 şubatta yaptığım silikleşiyor gb. Yorumlayabilir misiniz? Öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir evlat diliyorum ama kız bebeğeme de gönlüm kayıyor. 27-29 gün adet döngüm.Tesekkurler

Kızlar ikinci çizgi çok silik ama görüyorrm net

Eklentiler

• 8F4C7541-0783-4FCD-A105-8C953975A6F9.jpeg
    8F4C7541-0783-4FCD-A105-8C953975A6F9.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: adet belirtimde yok zaten bu ay yumurtlama belirtimde olmamıştı bu ayda düzensizliğim yüzünden gecikicek yine sanırsam bu ayda tırt çıktım gâliba yaa beklemek çok kötü bi an önce adetimi olsamda hormonlarıma falan baktırsam bâri yaa moralim çok bozukk:KK14:

Kızlar adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı :KK43: adet belirtimde yok zaten bu ay yumurtlama belirtimde olmamıştı bu ayda düzensizliğim yüzünden gecikicek yine sanırsam bu ayda tırt çıktım gâliba yaa beklemek çok kötü bi an önce adetimi olsamda hormonlarıma falan baktırsam bâri yaa moralim çok bozukk:KK14:
Geçen ay aynı hüsranı bende yaşamıştım 2 gün gecikmişti büyük bir heves ve hüsran. Seni çok iyi anlıyorum. Mutlaka doktor kontrollerini yaptır canım

Geçen ay aynı hüsranı bende yaşamıştım 2 gün gecikmişti büyük bir heves ve hüsran. Seni çok iyi anlıyorum. Mutlaka doktor kontrollerini yaptır canım

Görümcemde 5 yıl sonra ikinciye hamile kaldı şimdi sizde bian önce yapmaya bakın diyo aralarında yaş farkı olmasınmış :kızgın:Allah.ım yaa sanki oluyoda biz istemiyoz

Back