Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kolay değil ilk defa rahim filmi çektiriceksin stres yapmış olabilirsin o yüzden kanaman az olmuş olabilir kendini rahatlatmaya çalış hem bak film.den sonra hemen gebe kalan arkadaşım var güzel şeyler düşün zaten biz ne yapıyorsak stresten yapıyoruz birazda keşke elimizde olsada takmasak diycem ama nerdee bak benimde 8 gün gecikti adetim daha tık yok
Kızlar rahim filmi ne için çekiliyor ben yeniyim kusura bakmayın.

Gözün aydın canım çok sevindim nası korkulacak bişey mi film ağrın oldu mu?
Benim de bugün 12 gün oldu gecikeli hâlâ olamadım pazartesi kan verdim negatif :KK43: karnımda hamile gibi iyice şişti ilaç da içmek istemiyorum kötüyüm anlıycan

Gözün aydın canım çok sevindim nası korkulacak bişey mi film ağrın oldu mu?
Benim de bugün 12 gün oldu gecikeli hâlâ olamadım pazartesi kan verdim negatif :KK43: karnımda hamile gibi iyice şişti ilaç da içmek istemiyorum kötüyüm anlıycan
Narkozlu olduğu için acımadı canım hiç rahatım yani sen hala adet olmadınmı ya

Yaa çokk iyi olmuş canım çok şükür bunu da atlattın ilaç falan verdi mi doktorun bundan sonra ne tedavi uygulayacak peki. bende niye olmadım bilmiyorum ama stresten galiba aklımdan çıkmıyo hiç ne yapsamda engel olamıyorum yaa keşke bunun için de bi ilaç falan olsa da içsem

Yaa çokk iyi olmuş canım çok şükür bunu da atlattın ilaç falan verdi mi doktorun bundan sonra ne tedavi uygulayacak peki. bende niye olmadım bilmiyorum ama stresten galiba aklımdan çıkmıyo hiç ne yapsamda engel olamıyorum yaa keşke bunun için de bi ilaç falan olsa da içsem
Valla öyle bi ilaç olsa kutu kutu alırım:) bu ay yasak gebelik ilaçlardan dolayı şimdi yumurta takibi yapacak ama rahim filminden sonra yüzde elli şansın artar dedi kanallar dahada açılıyor dedi bakalım. Sen başka doktora gitsene bide

Valla öyle bi ilaç olsa kutu kutu alırım:) bu ay yasak gebelik ilaçlardan dolayı şimdi yumurta takibi yapacak ama rahim filminden sonra yüzde elli şansın artar dedi kanallar dahada açılıyor dedi bakalım. Sen başka doktora gitsene bide

Şimdi gitsem adetin 3. günü gel diycek gelsinde öyle gidiyim diyorum canım

Bende mayıstan sonra düşünüyorum umarım sorun olmaz hemen olur. Var mı çabuk hamile kalmak için formülleriniz?

Back