Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende mayıstan sonra düşünüyorum umarım sorun olmaz hemen olur. Var mı çabuk hamile kalmak için formülleriniz?

inşallah canım allah aratmasın.. formülü bilemem ben ama ilk aydan hamile kalanlardanım adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki.. benim yöntemim buydu çok şükür bin şükür allahıma...

inşallah canım allah aratmasın.. formülü bilemem ben ama ilk aydan hamile kalanlardanım adet bitiminden sonra gün aşırı ilişki.. benim yöntemim buydu çok şükür bin şükür allahıma...

Adet takvimi programları var orda yumurtlama günleri var hamile kalma yüksek yazıyo o günlerde ilişki etki eder mi ki

Adet takvimi programları var orda yumurtlama günleri var hamile kalma yüksek yazıyo o günlerde ilişki etki eder mi ki

illa etki eder ama o günlere sabit kalmayın bence.. zaten sperm insan bünyesinde 48 saat etki ediyormuş gün aşırı ilişkiye girerseniz elbet birinden birine tutacaktır diye düşünüyorum.. ben o mantıklı gittim acıkcası her gün ilişkiye girmeyin.. bu seferde sperm sayısı azalıyormuş bir gün ilişki bir gün mola... biraz insan sıkılıyor ama napacan bebişler için herşey..

illa etki eder ama o günlere sabit kalmayın bence.. zaten sperm insan bünyesinde 48 saat etki ediyormuş gün aşırı ilişkiye girerseniz elbet birinden birine tutacaktır diye düşünüyorum.. ben o mantıklı gittim acıkcası her gün ilişkiye girmeyin.. bu seferde sperm sayısı azalıyormuş bir gün ilişki bir gün mola... biraz insan sıkılıyor ama napacan bebişler için herşey..

Zaten programın dediği tarihler tam tutmuyo.. Önce ya da sonra oluyorum. O yuzden yumurtlama günleri değişir. Dediğin gibi deneriz..

KIZLAR MERHABA
Ben adetin 13. Günü doktora gidip yumurtalıklarıma baktırdım ama doktor yumurta göremedi. Adetin 13. Gününde çatlar mı ki yumurta?? Bana çatlamış bir sıvı gözüküyo dedi. Ama siz çalışmalara devam edin dedi. Ben şimdi anlamadım yumurtladımmı yumurtlamadımmı. ??Birde geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. Bu ay yumurtlama akıntısıda olmadı daha bana yardımcı olurmusunuz

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Merhaba bende polikistik over var doktora klomen verdi adetin 5.gunu basladim 5 gun kullandim gunde bi tane dun son gunuydu herkes klomenin yaptigi bel kasik agrilarindan bahsediyi ben.hic bisey hissetmedim hic hir agrim yok ilac klanirkenmi etki ediyo yoksa daha sonrami olcak agrilar yarin yumurtalik takibine baslicak acaba bende etki etmedimi diye korkuyorum ilac bilgisi olan varsa yardim edebilirmi lutfen

KIZLAR MERHABA
Ben adetin 13. Günü doktora gidip yumurtalıklarıma baktırdım ama doktor yumurta göremedi. Adetin 13. Gününde çatlar mı ki yumurta?? Bana çatlamış bir sıvı gözüküyo dedi. Ama siz çalışmalara devam edin dedi. Ben şimdi anlamadım yumurtladımmı yumurtlamadımmı. ??Birde geçen ay kimyasal gebeliğim oldu. Bu ay yumurtlama akıntısıda olmadı daha bana yardımcı olurmusunuz

Bendede yumurta goremedi bidahaki ay klomenin dozunu arttiricaz dedi ve iliskiye devam dedi yumurta goremediyse neden iliskiye devam dediginu anlamadim

Bendede yumurta goremedi bidahaki ay klomenin dozunu arttiricaz dedi ve iliskiye devam dedi yumurta goremediyse neden iliskiye devam dediginu anlamadim
Yumurtan çatlamş sıvı görüyorum dedi bana bide ama yumurta takibine gitmemiştim hemen baktığında anlar mı ki onu anlamadm

Merhabalar herkese, aranıza yeni katıldım ben de. :)
2 aydır biz de bebek istiyoruz, bir süredir üye olmadan sizleri takip ediyorum ama artık yazmak, sormak, cevap almak ihtiyacı hissetmeye başlamıştım. :)
Umarım isteyen herkesin evladı olur...
Ben henüz doktora gitmedim, kendimi o psikolojiye çok sokmak ve çok kafama takmak istemiyorum,
1.5 aydır folik asit almaya başladım yanlızca,
ovülasyonumu hesaplıyorum bir de kitlerle elbette.
Ve farklı olarak soğan kürüne başlayacağım sabah, inşallah güzel haberleri de yazmak nasip olur buraya.

Merhabalar herkese, aranıza yeni katıldım ben de. :)
2 aydır biz de bebek istiyoruz, bir süredir üye olmadan sizleri takip ediyorum ama artık yazmak, sormak, cevap almak ihtiyacı hissetmeye başlamıştım. :)
Umarım isteyen herkesin evladı olur...
Ben henüz doktora gitmedim, kendimi o psikolojiye çok sokmak ve çok kafama takmak istemiyorum,
1.5 aydır folik asit almaya başladım yanlızca,
ovülasyonumu hesaplıyorum bir de kitlerle elbette.
Ve farklı olarak soğan kürüne başlayacağım sabah, inşallah güzel haberleri de yazmak nasip olur buraya.

"Canim merhaba umarim guzel haberler alirsin..ben 3 yildir hastanelerde surunuyorum olup olmayacagi belli degil ilaclar fiziksel olarak mafediyor.. Dr gitmemekle en iyisini yaptigini soyleyebilirim ama şöyle mutlaka ki kontrollerini aksatmamalisin.. ilac kullanmak zorunda degilsin tabiki ama mutlaka rutin kontrole git. gunumuzde kadinlar yonunde o kadar cok hastalik varki...Umarim guzel hberlerini aliriz

KIZLAR MERHABA
Merhaba canim
Ultrason muayenesinde yumurta goremediyse adetin 25. Veya 26. Günü kanda progesteron hormonuna bakılır
Orda çıkan değerlere göre yumurtladigin anlasilir

Merhaba bende polikistik over var doktora klomen verdi adetin 5.gunu basladim 5 gun kullandim gunde bi tane dun son gunuydu herkes klomenin yaptigi bel kasik agrilarindan bahsediyi ben.hic bisey hissetmedim hic hir agrim yok ilac klanirkenmi etki ediyo yoksa daha sonrami olcak agrilar yarin yumurtalik takibine baslicak acaba bende etki etmedimi diye korkuyorum ilac bilgisi olan varsa yardim edebilirmi lutfen
Klomen çok kullandım
Hiçbir yan etki hissetmedim
Arada kistler oluşuyordu o zaman bile ağrı sancı olmadı bende

Merhabalar
Bende 2018 de hamile kalmak istiyorum
2016 haziran ayında spirali çıkarttırdim ve her ay denedik olmadı
2017 Kasım ayında klomen tedavisine basladik
Klomen inofolic ve glifor kullanıyorum
2 kızım var 17 ve 5 yaslarinda
3. İçin uğraşıyorum 39 yaşındayım
Bu ay 5. Klomeni kullandım
Son 1 hakkım kaldı