Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar tek tek sayfalara bakmak zor bana da yardim eder misiniz hamile kalabilmek icin esimle ne yiyip icmemiz neler yapmamiz gerekiyor bi sogan kurunu biliyorum adetin bitiminde baslanip 15 gun icicekmisim baska neler yapabilirim bu ay elimden geleni yapmak istiyorum Allah nasip eder insallah
Canim incir kuru yap bide adetin bittikten 3 gun sonra ogelden sonra temiz bi sayfaya 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazacaksin onu hep userinde tasi iliskiye gir esinle hamile kalana kadarda cikartma hamile kaldiktan sonrada cikarkma insallah hayirlin sonuclar alirsin tatlim

Canim incir kuru yap bide adetin bittikten 3 gun sonra ogelden sonra temiz bi sayfaya 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazacaksin onu hep userinde tasi iliskiye gir esinle hamile kalana kadarda cikartma hamile kaldiktan sonrada cikarkma insallah hayirlin sonuclar alirsin tatlim
Aminn canim cok sagol bu ay ne duysam yapicam valla:)) gerci Allah ol derse olur istemezse olmaz ama iste insan elinden geleni yapmak istiyor

Tek tutunacak dalimiz bu konuda eşlerimiz
kızlar doktora flan gitmedim ben ümidimi iyice kestim gerek duymuyorum artık doktora tahlile flan :( olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan kafama takmicam artık gelirse hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.. Gidip bide negatif sonucu alınca daha kötü olurum bildiğin adet oluyorum işte kendimi neden kandırıyosam

kızlar doktora flan gitmedim ben ümidimi iyice kestim gerek duymuyorum artık doktora tahlile flan :KK43: olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan kafama takmicam artık gelirse hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.. Gidip bide negatif sonucu alınca daha kötü olurum bildiğin adet oluyorum işte kendimi neden kandırıyosam
Hakkimizda hayirlisi canim seni anliyorum bende gitmiyodum hic hastaneye tahlil icin insan negatif olumca cok kotu oluyo

kızlar bende 1 senelik evliyim ve bende anne olmak istiyorum yastık olayını bana kaynanam soylemisti uyguluyorum her seferinde ama olmuyo sanırım çok istediğimden kaynaklı sizler de benim gibi misiniz acaba merak ettim her adetim 1 2 gün geciktiğinde hamileyim diye düsünüyorum test alıyorum kendimi kaptırıyorum sonrada çok üzülüyorum

kızlar bende 1 senelik evliyim ve bende anne olmak istiyorum yastık olayını bana kaynanam soylemisti uyguluyorum her seferinde ama olmuyo sanırım çok istediğimden kaynaklı sizler de benim gibi misiniz acaba merak ettim her adetim 1 2 gün geciktiğinde hamileyim diye düsünüyorum test alıyorum kendimi kaptırıyorum sonrada çok üzülüyorum
Burdaki herkes emin ol seninle ayni fikirdeler en bastada kendim yani bende kalca altina yastik koyuyorum bacaklar havada yarim saat uzaniyorum herseferinde ama dedigin gibi olmuyo her iliskiye girildiginde illa hamile kalim diye girmemek gerekiyomus ama elde degil iste bende kafama cok takiyorum aldigim testlerin haddi hesabi yok bir an once hamile kalmak istedigimiz icin en ufak biseyden hamilemiyim demeyi cikariyoruz :)

kızlar hormon testi yaptıran varmı aranızda genelliklee 10 kadından 7 sinde troid hormonu yüksek çıkıyormuş ?? yüksek olması da gebeliğe engelmiş diye duydum ben gidip baktırmadım hormonlarıma.. aklıma takıldı rutin bir kontrole gitmeyi düşünüyorum..

Benimkide gene neler arastiriyosun diyo :)
kızlar hormon testi yaptıran varmı aranızda genelliklee 10 kadından 7 sinde troid hormonu yüksek çıkıyormuş ?? yüksek olması da gebeliğe engelmiş diye duydum ben gidip baktırmadım hormonlarıma.. aklıma takıldı rutin bir kontrole gitmeyi düşünüyorum..
hormon testi mutlaka istiyor canım doktor.Şimdi ki gittiğim doktorum benden ilk onu istemişti. Sende mutlaka yaptır zaten gerekli bişey

Hakkimizda hayirlisi canim seni anliyorum bende gitmiyodum hic hastaneye tahlil icin insan negatif olumca cok kotu oluyo
rüyamda bebek gördüm canım kıza benziyodu altında kırmızıya benzer tayt vardı süslü püslü :) kilolu çok tatlı bi kızdı saçı yoktu :) uyuyordu bende kaynanama diyorumki bu bebek kimin böyle. Oda diyo arkadaşımın bebeği :) çok tatlıydı bembeyaz yüzü vardı

rüyamda bebek gördüm canım kıza benziyodu altında kırmızıya benzer tayt vardı süslü püslü :) kilolu çok tatlı bi kızdı saçı yoktu :) uyuyordu bende kaynanama diyorumki bu bebek kimin böyle. Oda diyo arkadaşımın bebeği :) çok tatlıydı bembeyaz yüzü vardı

hayırlara çıksın inşaalh canım benim :)

hormon testi mutlaka istiyor canım doktor.Şimdi ki gittiğim doktorum benden ilk onu istemişti. Sende mutlaka yaptır zaten gerekli bişey

Back