Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok gecmis olsun ben biseyi merak ediyorum doktora gittin alttan muayene etti hormon testi falan yapildi sonrasinda mi yumurta takibine baslandi adet olamama durumun var mi yoksa her ay duzenli adet oldugun zamanda yumurta takibi yapiliyor mu
Canım ben beş ay önce gittim.bebek planlamadan önce gittim.hormonlara bakıldı karnımdan ultrason baktı.normal dedi.6 ay deneyin olmazsa gel dedi.eşimin spermine de bakıldı normal dendi.beş ay denedik olmayınca bu ay başka doktora gittim.vajinal baktı ve sağda pko var dedi.adetlerim çok düzenli.klomen başladı 10 gün günde iki kez kullandım ve bugun yani 14.gün çatlatma iğnesi yaptı iki tane.bugün baktığında sağda 3 tane gelişmiş yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yaptı.benimki direk klomenle yumurtlamayı takip etti yani.başka doktorlar klomensiz önce bi takip yapıyormuş.yani doktora göre değişiyor.bu ay olmazsa hsg çekicek

Keçiboynuzu pekmezini arada içiyordu.kürü yapmadım hiç bakalım bu ay bi uygulayım.ay canım senin ne zaman bat.benimki 8-9 ocak bat.

Günaydın hayatım demek ki böylesi hayırlıymış bende kesin hamileyim diye kendimi o kadar hazırlamışken adet oldum bu ay. Yalnız değilsin merak etme
Sizinleyim canim aynen :) hayirlisi ama dun aksam oyle olunca bi an icimden aglamak geldi kendimi esimden kacirdim gizli gizli agladim insanlar bazen duygusal hissdiyo kendini ki bu regl donemindede oluyo ama en cok neden hamile degilim bu kadar cok istedigim icinmi diye hickirdim sessiz sessiz

Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı hisleri bende yaşıyorum her seferinde öyle saçma bir boşluğa düşüyo ki insan tarifi imkansız.

Allah sonumuzu hayir etsin gercekten bi yandan hamile degilim iyi adet oldum diyorum bi yandan neden oldum diyorum bi yandan gece uyan adet sancisiyla
kayınvalidem almanyada yaşıyor görümceme güya benim hamile olduğumu söyleyip şaka yapmış o da canım benim o kadar mutlu olmuş ki beni aradı yok öyle bişey dedim. Sonra başladım kurmaya acaba kayınvalidem hissettimi içinemi doğdu diye diye saçmalıyorken adet oldum canım :) yani demek istediğim aklımıza gelebilecek herşeyden bi mana çıkartmaya çalışır olduk

Allah sonumuzu hayir etsin gercekten bi yandan hamile degilim iyi adet oldum diyorum bi yandan neden oldum diyorum bi yandan gece uyan adet sancisiyla
Günaydınn
Herşeyin bi zamanı var demek ki
olmuyosa vardır bi hayır üzülmeyelim.
Çok takınca da psikolojik olmuyo işte
Evet takmamak çok zor insan ister istemez takıyo ama düşünmemek için bi yol bulmalı.
Ben de ocakta dr a gidip yumurta testi yaptırıcam perşembe günü de eşim test yaptırıcak.
Eğer dr bi sorun yok derse ben de takmamaya çalışıcam bakalım becerebilicek miyim :/

Hayirlisi olsun en basta kendim icin we burda bebek sahibi olmak isteyen herkes icin rabbimden hayirlisini diliyorum hem cok karnim agriyo hemde kayinvldmi doktora goturcem bugun kontrol icin allahim sabrini verir insallah

Rabbim hayirlisini versin bizler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…