- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
Gece uyandim agriyla zaten ilk 2 gun öluyorum yaniayyy Allah yardımcın olsun canım o ağrı insanı sinirden delirtiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece uyandim agriyla zaten ilk 2 gun öluyorum yaniayyy Allah yardımcın olsun canım o ağrı insanı sinirden delirtiyor
Benimde karnim cok agriyodu ha oldum ha olucam.derken en sonunda oldum yani bak dun kan vermemisim iyiki :) bi şokta orda yasardim wallahayırlısı olsun cnm.. zamanı gelolsun denemeye devam ediyoruz pes etmeden.. bende hala beklemedeyim kesin adet olcam hissediyorum... karnım ağrıyo sürekli adet sancısı var.. yarın bat günüm bakalım
Gece uyandim agriyla zaten ilk 2 gun öluyorum yani
Hayirlisi olsun sizin icinkızlar ben rekor düzeyde öğrenmiştim gebeliğimi
ve artık eminim ki rahme üç günde yerleşiyor kana geçiyor ve diğer 3 günde idrara geçiyor
ben 13 ağustosta pik yakaladım 20 agustosta gebelik testinde silik çizgi gördüm degerim 33.5 ti
yani bir hafta sonra idrara düşük seviye de olsa geçmişti
Aynen ya walla her dert biz kadinlarda :)benimde öle adet zmanlarım ağır geçiyo 2-3 gün..
canım sen ne durumdasınbenimde öle adet zmanlarım ağır geçiyo 2-3 gün..
Aynen ya walla her dert biz kadinlarda :)
Hayirlisi olsun sizin icin
Yarin adet gunuymus beklemede insallah o adet olmaz bari :)canım sen ne durumdasın
canım sen ne durumdasın
Yarin adet gunuymus beklemede insallah o adet olmaz bari :)
Hayirlisi oyleymis demek olur insallah gene hepimiz istyruz hepimiz icin allahim yuzumze guler insallahcanım sağolasın ama düşük yaptım ben
şimdi yeniden deniyoruz
inşallah hayırlısı olur canım hakkındacnm ben hala beklemedeyim.. benim yarın bat günüm ama 4-5 gün geciktiğinden dolayı çok umudum yok.. adet olcam gibi hissediyorum bakalım.. kasıklarım ağrıyo kaç zamandır
aynen ordan mutlu olalım bari :))Yarin adet gunuymus beklemede insallah o adet olmaz bari :)
oo maşallah ben daha acemiyim yaaa sizin yanınızda daha iki aylık evliyimBen 3 yillik evliyim 1 seneye yakinda dusunuyoruz sen
Hayirlisi olsun valla biz ilk 2 sene dusunmedik 2017 nin ilk ayinda adet olmustum bir hafta sonra tekrar kahverengi leke seklinde kanamam oldu test yaptim pozitif doltora gitti beta 25 cokti bir kac kere kan verdim negatiflesti doktora dedim neden oyle oldu dusukmu yaptim hayir rahimde tutunma olmamis o yuzden dedi bi yandan diyorum acaba bu senenin ocak ayindada hamile kalirim insallah diye o zaman korunuyoduk nasil hamile kalmisim anlamadim walla allahin takdiri iste :)oo maşallah ben daha acemiyim yaaa sizin yanınızda daha iki aylık evliyim
Hiç korunmadım sayılır 15 gün sadece eşim korundu o kadar onun dısında saldım çayıra mevlam kayıra
Bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık
10 aydır aynı duyguları yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum bu ayda yaşayacağım adet belirtilerim var biliyorum.Sizinleyim canim aynen :) hayirlisi ama dun aksam oyle olunca bi an icimden aglamak geldi kendimi esimden kacirdim gizli gizli agladim insanlar bazen duygusal hissdiyo kendini ki bu regl donemindede oluyo ama en cok neden hamile degilim bu kadar cok istedigim icinmi diye hickirdim sessiz sessiz
Yok yaaa zaten hiç bir yöntem %100 korunma sağlamıyo kiHayirlisi olsun valla biz ilk 2 sene dusunmedik 2017 nin ilk ayinda adet olmustum bir hafta sonra tekrar kahverengi leke seklinde kanamam oldu test yaptim pozitif doltora gitti beta 25 cokti bir kac kere kan verdim negatiflesti doktora dedim neden oyle oldu dusukmu yaptim hayir rahimde tutunma olmamis o yuzden dedi bi yandan diyorum acaba bu senenin ocak ayindada hamile kalirim insallah diye o zaman korunuyoduk nasil hamile kalmisim anlamadim walla allahin takdiri iste :)
Sağol canım umudum yok zaten ama tedaviye başlamak için baktirsam mi acaba direk adet olunca gideyim diye demiştim klomen verir galiba ilk aşamakan testinde çıkıyor bat a 1 hafta kala belli oluyor... erken gebelik testi de 1 hafta önceden sonuç veriyormuş.