Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben rekor düzeyde öğrenmiştim gebeliğimi
ve artık eminim ki rahme üç günde yerleşiyor kana geçiyor ve diğer 3 günde idrara geçiyor

ben 13 ağustosta pik yakaladım 20 agustosta gebelik testinde silik çizgi gördüm degerim 33.5 ti

yani bir hafta sonra idrara düşük seviye de olsa geçmişti

hayırlısı olsun cnm.. zamanı gelolsun denemeye devam ediyoruz pes etmeden.. bende hala beklemedeyim kesin adet olcam hissediyorum... karnım ağrıyo sürekli adet sancısı var.. yarın bat günüm bakalım
Benimde karnim cok agriyodu ha oldum ha olucam.derken en sonunda oldum yani bak dun kan vermemisim iyiki :) bi şokta orda yasardim walla

kızlar ben rekor düzeyde öğrenmiştim gebeliğimi
ve artık eminim ki rahme üç günde yerleşiyor kana geçiyor ve diğer 3 günde idrara geçiyor

ben 13 ağustosta pik yakaladım 20 agustosta gebelik testinde silik çizgi gördüm degerim 33.5 ti

yani bir hafta sonra idrara düşük seviye de olsa geçmişti
Hayirlisi olsun sizin icin

Ben 3 yillik evliyim 1 seneye yakinda dusunuyoruz sen
oo maşallah ben daha acemiyim yaaa sizin yanınızda daha iki aylık evliyim :eek::eek:
Hiç korunmadım sayılır 15 gün sadece eşim korundu o kadar onun dısında saldım çayıra mevlam kayıra :D
Bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık

oo maşallah ben daha acemiyim yaaa sizin yanınızda daha iki aylık evliyim :eek::eek:
Hiç korunmadım sayılır 15 gün sadece eşim korundu o kadar onun dısında saldım çayıra mevlam kayıra :KK70:
Bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse artık
Hayirlisi olsun valla biz ilk 2 sene dusunmedik 2017 nin ilk ayinda adet olmustum bir hafta sonra tekrar kahverengi leke seklinde kanamam oldu test yaptim pozitif doltora gitti beta 25 cokti bir kac kere kan verdim negatiflesti doktora dedim neden oyle oldu dusukmu yaptim hayir rahimde tutunma olmamis o yuzden dedi bi yandan diyorum acaba bu senenin ocak ayindada hamile kalirim insallah diye o zaman korunuyoduk nasil hamile kalmisim anlamadim walla allahin takdiri iste :)

Sizinleyim canim aynen :) hayirlisi ama dun aksam oyle olunca bi an icimden aglamak geldi kendimi esimden kacirdim gizli gizli agladim insanlar bazen duygusal hissdiyo kendini ki bu regl donemindede oluyo ama en cok neden hamile degilim bu kadar cok istedigim icinmi diye hickirdim sessiz sessiz
10 aydır aynı duyguları yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum bu ayda yaşayacağım adet belirtilerim var biliyorum.

Hayirlisi olsun valla biz ilk 2 sene dusunmedik 2017 nin ilk ayinda adet olmustum bir hafta sonra tekrar kahverengi leke seklinde kanamam oldu test yaptim pozitif doltora gitti beta 25 cokti bir kac kere kan verdim negatiflesti doktora dedim neden oyle oldu dusukmu yaptim hayir rahimde tutunma olmamis o yuzden dedi bi yandan diyorum acaba bu senenin ocak ayindada hamile kalirim insallah diye o zaman korunuyoduk nasil hamile kalmisim anlamadim walla allahin takdiri iste :)
Yok yaaa zaten hiç bir yöntem %100 korunma sağlamıyo ki
Rabbim vermek isteyecek de herhangi bi ilaç bunu engellicek pehhh
Belki de ocakta senden güzel haberler alırız yaaa hadi inşallaaahhh :dua::dua:

Back