- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
Amiiin insallah rabbim hepimize nasip etsin insallah hic bir kadinin kucagini boş birakmasinAy inşallah canım ağzından bal damlıyo :) ilk işim buraya yazmak olucak olsada olmasada :) allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
amin canım benim :)Amiiin insallah rabbim hepimize nasip etsin insallah hic bir kadinin kucagini boş birakmasin
Tamam canim hayirli haberlerini bekliyoruz stres yapmaamin canım benim :)ben şimdi çıkıyorum yarın haber edicem kesinnnnn
Allahim o kadar aci ve guzel seyler yasamissinizki okurken tuylerim diken diken oldu gercekten benim bu konuyla ilgili bi bilgim yok gercekten yardimci olamadigim icin uzgunum rabbim sagliklar kucagimza almayi nasip eder insallahKızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim küçüklüğümden beri tek istediğim anne olmaktı evlendim çocuk için doktpra gittim hani bir ön hazırlık oluyo anne adayıniçin kontrol amaçlı gitmiştim pko hastası olduğumu ögrendim durumu biraz özetlemek istiyorum çünkü çok uzun daha sonra 1.5 yıl klomen artı çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı en aon tüplerime baktırdım onlardada sıkıntı çıkmadı eşimde hafif bir varikosel var dediler biz yinede şansımızı artırmak için eşimde ameliyat oldu hala çocugumuz olmadı daha sonra tüp bebek yapmaya karar verdik yaptırdık sonrasında ohss denilen bi illet oldum hastanede yattım acılar içinde daha sonra baktımki hamile kalmışım mutluluktan havalar uçuyoruz doktor kontrolümüze gittik birde ne görelim bir değil iki taneymiş meleklerimiz kontrollerimizi yaptırdık herşey yolundaydı 4’5 aylık olmıştum yazlığımıza gitmeye karar vermiştik kafa dinlemek için eşimi işe ugurladım hamileliğim çok yoğun geçtiği için biraz uzandım daha sonra ayaga bir kalktım bacaklarımdan aşşagıya su boşalıyo ben aglamaklı eşimi aradı yetiş doktora gitmemiz lazım iyi şeyler olmuyo diye doktora gittik doktor dedi evet kese patlamış hemen haataneye yatırın 1 hafta geçti artık ilk bebek için yapacak bişey yok onun kalbine potasyum verip durdurucaz digerini kurtarıcaz dediker ama bunu iatanbulda yapıyolar diyip istanbula yolladılar bizi istanbula gittik muayne esnasında doktor bebek servikal bölgeye gelmiş hiç bişey yapamayız hemen doğum haneye yatırıp bekleyin dediker apar topar hastaneye yatırıldım yine aradan 5 gün geçti gelen giden muayne ediyo bekliyoruz ordaki pskolojimi anlatmak bile istemiyorum herbeyse 6 gün benim kasıklarıma bi agrı girdi kanamam başladı pat çocuk doğdu ben doğumhaneye götürürlerken digerininde kesesi patladı suni sancı taktılar ben iki bebek dünyaya getirmiştim ama elim boş çıktım o hastaneden duygularım buraya yazılacak kadar kolay değil biz çıktık hastaneden gömdük çocuklarımızı eve geldik ertesi gün gögüslerimde bir ağrı noluyo ne bitiyo derken birde baktım süt akıyo gögüslerimden fiziksel acımı mı anlatayım duygusal acımımı bilemiyorum neyse ardan 3 ay geçti biz tekrar doktora gittik çocuk için birde baktık ki troidoerimde aıkıntı çıktı ameliyat olman gerekiyo oyle böyle derken şimdiye geldik yeni bir doktor bulduk kendimize ve bugün femara denilen bi ilaç verdi yumurtalıkları uyarmak gebelik saglamak içinmiş bu ilacı kullanıpta hamile kalıp saglıkla kucagına alabilen varmı çünkü artık anladım ki hamile kalmak önemli değilmiş bebegini sağlıkla kucagına alabilmekmiş en büyük nimet allah isteyen herkuluna tattırsın o pahabiçilmez duyguyu
Cevaplarınızı heyecanla bekliyorum..,
Aynen öyle ve kim ne düşünüyor bilmiyorum ama en büyük stres eşinin ailesiyle dibdibe oturan kadınlarda ah ahKesinlikle etkisi var. Yoğun stres.. sadece hamile kalma stresi değil hayatın genelinde, işte stres de bence etkiliyor. Eski işimde bir kaç kişi stres etkilediğinden hamile kalmak için ayrıldı ve sonra hamilelik haberlerini aldık :)
O doktoru bende duydum telefonlada görüştüm ama haberlerde birsürü dolandırıcılık ile ilğili seyler gördüğümüz için güvenemedim canım sende iyi düşünKızlar doktor Hakan Özkul diye biri var hiç ona giden ya da hazırladığı bitkisel ilaçlardan alan var mı? Eşim irtibata geçti telefonda konuştular yapılan test sonuçlarını falan değerlendirdi eşimde de bende de sorun yok işte bazen kadın vücudu kabul etmiyor spermi falan demiş eşim ile bana ilaç gönderecekmiş 3 aylık fiyatı 1600 tl biz hiç tedaviye başlamadık doktorlar bize bekleyin diyorlar 10 ay oldu işe yarayacağını bilsek alacağız ama emin değiliz şu an almıyoruz beklettik çevresinde kullanan ya da kendisi kullanan var mı ?
Yani kesinlesene kadar öyle olması lazım ama erkekler belli etmese de anneler arasında ayrımcılık yaptığımızı düşünüyorlar ict3n içe bu da sıkıntı oluyorben eğer hamile kalırsam 1 aydan sonra sölemeyi düşünüyorum 2-3 aylıkken falan kocam ve annem haricinde sölemeyi düşünmüyorum açıkcası...
Amin canımBu arada femara gebelik icin kullaniliyo biliyorum duymustum
Bu yaşanılan şeyler bunu yaşamayan hickimse anlayamaz. Anne babası vefat edene öksüz yetim deniliyoda evlat kaybedenin acısına bir isim bulanıyor kimse rabbim kimseye göstermesin. Senin güzel meleklerin seni cennet kapısında bekliyorlardir güzel anneleri. Rabbim böyle olmasını istedi böyle oldu inşallah en yakın zaman da sana hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsinKızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim küçüklüğümden beri tek istediğim anne olmaktı evlendim çocuk için doktpra gittim hani bir ön hazırlık oluyo anne adayıniçin kontrol amaçlı gitmiştim pko hastası olduğumu ögrendim durumu biraz özetlemek istiyorum çünkü çok uzun daha sonra 1.5 yıl klomen artı çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı en aon tüplerime baktırdım onlardada sıkıntı çıkmadı eşimde hafif bir varikosel var dediler biz yinede şansımızı artırmak için eşimde ameliyat oldu hala çocugumuz olmadı daha sonra tüp bebek yapmaya karar verdik yaptırdık sonrasında ohss denilen bi illet oldum hastanede yattım acılar içinde daha sonra baktımki hamile kalmışım mutluluktan havalar uçuyoruz doktor kontrolümüze gittik birde ne görelim bir değil iki taneymiş meleklerimiz kontrollerimizi yaptırdık herşey yolundaydı 4’5 aylık olmıştum yazlığımıza gitmeye karar vermiştik kafa dinlemek için eşimi işe ugurladım hamileliğim çok yoğun geçtiği için biraz uzandım daha sonra ayaga bir kalktım bacaklarımdan aşşagıya su boşalıyo ben aglamaklı eşimi aradı yetiş doktora gitmemiz lazım iyi şeyler olmuyo diye doktora gittik doktor dedi evet kese patlamış hemen haataneye yatırın 1 hafta geçti artık ilk bebek için yapacak bişey yok onun kalbine potasyum verip durdurucaz digerini kurtarıcaz dediker ama bunu iatanbulda yapıyolar diyip istanbula yolladılar bizi istanbula gittik muayne esnasında doktor bebek servikal bölgeye gelmiş hiç bişey yapamayız hemen doğum haneye yatırıp bekleyin dediker apar topar hastaneye yatırıldım yine aradan 5 gün geçti gelen giden muayne ediyo bekliyoruz ordaki pskolojimi anlatmak bile istemiyorum herbeyse 6 gün benim kasıklarıma bi agrı girdi kanamam başladı pat çocuk doğdu ben doğumhaneye götürürlerken digerininde kesesi patladı suni sancı taktılar ben iki bebek dünyaya getirmiştim ama elim boş çıktım o hastaneden duygularım buraya yazılacak kadar kolay değil biz çıktık hastaneden gömdük çocuklarımızı eve geldik ertesi gün gögüslerimde bir ağrı noluyo ne bitiyo derken birde baktım süt akıyo gögüslerimden fiziksel acımı mı anlatayım duygusal acımımı bilemiyorum neyse ardan 3 ay geçti biz tekrar doktora gittik çocuk için birde baktık ki troidoerimde aıkıntı çıktı ameliyat olman gerekiyo oyle böyle derken şimdiye geldik yeni bir doktor bulduk kendimize ve bugün femara denilen bi ilaç verdi yumurtalıkları uyarmak gebelik saglamak içinmiş bu ilacı kullanıpta hamile kalıp saglıkla kucagına alabilen varmı çünkü artık anladım ki hamile kalmak önemli değilmiş bebegini sağlıkla kucagına alabilmekmiş en büyük nimet allah isteyen herkuluna tattırsın o pahabiçilmez duyguyu
Aynen canım biz de öyle düşündük sonra kliniğe falan gelebilirsiniz dedi ama insan güvenemiyor işte.O doktoru bende duydum telefonlada görüştüm ama haberlerde birsürü dolandırıcılık ile ilğili seyler gördüğümüz için güvenemedim canım sende iyi düşün
Okurken icim titredi halime sukrettim cok zor bir aci yasadiginiz rabbim tez zamanda saglikla kucaginiza alacaginiz bebekler versin insKızlar merhaba ben 2.5 yıllık evliyim küçüklüğümden beri tek istediğim anne olmaktı evlendim çocuk için doktpra gittim hani bir ön hazırlık oluyo anne adayıniçin kontrol amaçlı gitmiştim pko hastası olduğumu ögrendim durumu biraz özetlemek istiyorum çünkü çok uzun daha sonra 1.5 yıl klomen artı çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı en aon tüplerime baktırdım onlardada sıkıntı çıkmadı eşimde hafif bir varikosel var dediler biz yinede şansımızı artırmak için eşimde ameliyat oldu hala çocugumuz olmadı daha sonra tüp bebek yapmaya karar verdik yaptırdık sonrasında ohss denilen bi illet oldum hastanede yattım acılar içinde daha sonra baktımki hamile kalmışım mutluluktan havalar uçuyoruz doktor kontrolümüze gittik birde ne görelim bir değil iki taneymiş meleklerimiz kontrollerimizi yaptırdık herşey yolundaydı 4’5 aylık olmıştum yazlığımıza gitmeye karar vermiştik kafa dinlemek için eşimi işe ugurladım hamileliğim çok yoğun geçtiği için biraz uzandım daha sonra ayaga bir kalktım bacaklarımdan aşşagıya su boşalıyo ben aglamaklı eşimi aradı yetiş doktora gitmemiz lazım iyi şeyler olmuyo diye doktora gittik doktor dedi evet kese patlamış hemen haataneye yatırın 1 hafta geçti artık ilk bebek için yapacak bişey yok onun kalbine potasyum verip durdurucaz digerini kurtarıcaz dediker ama bunu iatanbulda yapıyolar diyip istanbula yolladılar bizi istanbula gittik muayne esnasında doktor bebek servikal bölgeye gelmiş hiç bişey yapamayız hemen doğum haneye yatırıp bekleyin dediker apar topar hastaneye yatırıldım yine aradan 5 gün geçti gelen giden muayne ediyo bekliyoruz ordaki pskolojimi anlatmak bile istemiyorum herbeyse 6 gün benim kasıklarıma bi agrı girdi kanamam başladı pat çocuk doğdu ben doğumhaneye götürürlerken digerininde kesesi patladı suni sancı taktılar ben iki bebek dünyaya getirmiştim ama elim boş çıktım o hastaneden duygularım buraya yazılacak kadar kolay değil biz çıktık hastaneden gömdük çocuklarımızı eve geldik ertesi gün gögüslerimde bir ağrı noluyo ne bitiyo derken birde baktım süt akıyo gögüslerimden fiziksel acımı mı anlatayım duygusal acımımı bilemiyorum neyse ardan 3 ay geçti biz tekrar doktora gittik çocuk için birde baktık ki troidoerimde aıkıntı çıktı ameliyat olman gerekiyo oyle böyle derken şimdiye geldik yeni bir doktor bulduk kendimize ve bugün femara denilen bi ilaç verdi yumurtalıkları uyarmak gebelik saglamak içinmiş bu ilacı kullanıpta hamile kalıp saglıkla kucagına alabilen varmı çünkü artık anladım ki hamile kalmak önemli değilmiş bebegini sağlıkla kucagına alabilmekmiş en büyük nimet allah isteyen herkuluna tattırsın o pahabiçilmez duyguyu
Evet canım sen ?Insallah insallah allah yuzumuze gulsun walla sen istndbuldami yasiyosun canim
Amin canım rabbim hepimize hayırlısıyla kucagımaza almayı nasip etsinOkurken icim titredi halime sukrettim cok zor bir aci yasadiginiz rabbim tez zamanda saglikla kucaginiza alacaginiz bebekler versin ins
Amin canım gerçektende bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmazmış rabbim kimseye yaşatmasın böylr bir acıyı bu gruba katılmak biraz olsun içimi dökmek iyi geldi çok sağolunBu yaşanılan şeyler bunu yaşamayan hickimse anlayamaz. Anne babası vefat edene öksüz yetim deniliyoda evlat kaybedenin acısına bir isim bulanıyor kimse rabbim kimseye göstermesin. Senin güzel meleklerin seni cennet kapısında bekliyorlardir güzel anneleri. Rabbim böyle olmasını istedi böyle oldu inşallah en yakın zaman da sana hayırlı ve en önemlisi sağlıklı evlat nasip etsin
Banada trlefonda kliniğe falan gelin dedi hattı tvde bazı yabancı kanallardada yayınlarını gördüm ama insan güvenemiyo bide bebek sahibi olayım derken tamamen herşeyi mahfetmek var insan bu aşka düşünce küçücük bir umut dahi olsa peşinden gitmek istiyor ama iyi düşün canımAynen canım biz de öyle düşündük sonra kliniğe falan gelebilirsiniz dedi ama insan güvenemiyor işte.
Amin inşallah, iyi ki geldin , hepimiz burda içimizi döküyoruz iyi geliyor gerçektenAmin canım gerçektende bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmazmış rabbim kimseye yaşatmasın böylr bir acıyı bu gruba katılmak biraz olsun içimi dökmek iyi geldi çok sağolun
Aynen öyle canım bir umut uğruna yapmadığımız yemediğimiz icmedigimiz şey kalmıyorBanada trlefonda kliniğe falan gelin dedi hattı tvde bazı yabancı kanallardada yayınlarını gördüm ama insan güvenemiyo bide bebek sahibi olayım derken tamamen herşeyi mahfetmek var insan bu aşka düşünce küçücük bir umut dahi olsa peşinden gitmek istiyor ama iyi düşün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?