- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
Amiiin allah razi olsun insallahhAmiiiiin sana, bizlere ve isteyen herkese Rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin allah razi olsun insallahhAmiiiiin sana, bizlere ve isteyen herkese Rabbim bu mübarek günün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
cümlemizden inşallahAmiiin allah razi olsun insallahh
anladım canım ayyy bugün normalde benim adet günüm zırt pırt lavaboya koşuyorum Allahım inşallah gelmez yaa :)
ay inşallah canım ya. Yok daha korkudan hiç bişey yapmadım valla :))inşallah gelmez de güzel haberlerini duyarız :) erken gebelik testi yaptınmı
ay inşallah canım ya. Yok daha korkudan hiç bişey yapmadım valla :))
amin canım aynen. Gebelik testi çok enteresan bişey adet olsam inan o kadar üzülmüyorum ama test yapıp negatif çıkınca kendimi kahrediyorum anlamadım yani :)benimde 1 hafta var adete bende merak ediyorum eren gebelik testi 6 bat a 6 gün varken bile gösteriyomuş ama ben cesaret edip alamadım adetimin gecikmesini bekliyorum boşu boşuna üzülmk istemiyorum negatif çıkarsa.. ay ne zor işlermiş bunlar yaaaa allahım sen yardım ett bize![]()
peki normalde böyle gecikmeler oluyormuBenimde 4 gun gecikti dun yaptim normal testlerden ama herzamanki gibi gene negatifti kizlarinsan yapmak bile istemiyo bu yuzden test
Benimde 4 gun gecikti dun yaptim normal testlerden ama herzamanki gibi gene negatifti kizlarinsan yapmak bile istemiyo bu yuzden test
bizde yılmak yok yola devamnormal testler doru sonuç vermiyo cnm ama 4 gün gecikmesi daha erken çünkü.. keşke erken gebelik testi ile yapsaydın hayırlısı olsun hakkında inşallah hamişsindir deilsen bile bidahaki ay yine denemeye devam![]()
bizde yılmak yok yola devam![]()
evet canım doktorum bana yumurtlama dönemimde ilişki günlerini yazarken bile hep gün aşırı yazdı demek ki doğru bi uygulama :)kesinlikle cnm... denemelere devam adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girmek lazım illa biri yumurtlama dönemine denk gelecektir...
Ewet birkac gun gecikmeler oluyo malesef ama hemen hemen 10 aydir korunmadiginiz icin insan bekliyo guzel bi haberpeki normalde böyle gecikmeler oluyormu
Cok istiyorum ondan bekleyemedim dun yaptim testi bir kac gun gecikme oluyo normalde hafif agrilarim war ama dun dayanamadim yaptim zaten erken gebelik testi ve normal test almaktan felak oldum insallah hayirli haberler aliriz hepimiznormal testler doru sonuç vermiyo cnm ama 4 gün gecikmesi daha erken çünkü.. keşke erken gebelik testi ile yapsaydın hayırlısı olsun hakkında inşallah hamişsindir deilsen bile bidahaki ay yine denemeye devam![]()
Umudunu kaybetme belkide idrarda çıkmadıEwet birkac gun gecikmeler oluyo malesef ama hemen hemen 10 aydir korunmadiginiz icin insan bekliyo guzel bi haber
Cok istiyorum ondan bekleyemedim dun yaptim testi bir kac gun gecikme oluyo normalde hafif agrilarim war ama dun dayanamadim yaptim zaten erken gebelik testi ve normal test almaktan felak oldum insallah hayirli haberler aliriz hepimiz
Umudunu kaybetme belkide idrarda çıkmadı
Insallah idrarda cikmamistirUmudunu kaybetme belkide idrarda çıkmadı
Amiin insallah sizinde benim gibi ilk hamileliginizmi olucak ne kadarlik evlisinizinşallah cnm benim.. allah hepimizin gönlüne göre versin inş. zamanını bekliyo bebişlerimiz
Amiin insallah sizinde benim gibi ilk hamileliginizmi olucak ne kadarlik evlisiniz