Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba kızlar ben yeni katılıyorum araniza dışardan takip ediyorsun üye olmaya karar verdim ben 24 yaşında 1 kız annesiyim 2.hamileligi düşünüyorum insallah Allah nasip ederse ama ne zaman ki düşünmeye başladım farklı zamanlarda beklenmedik anlarda ya da bekledigim zamanda olmayan adetlerim başladı hiç böyle olmazdı oysa ki en son 4 aralıkta sat ım ve 3 gün önce adetim başladı yani şu an adetliyim hayır anlamadım ben yumurtlama zamanında sanıyodum kendimi ama adet oldum bu neyden kaynaklanıyor olabilir bilen varsa cevap verirse sevinirim :)

Meraba kızlar ben yeni katılıyorum araniza dışardan takip ediyorsun üye olmaya karar verdim ben 24 yaşında 1 kız annesiyim 2.hamileligi düşünüyorum insallah Allah nasip ederse ama ne zaman ki düşünmeye başladım farklı zamanlarda beklenmedik anlarda ya da bekledigim zamanda olmayan adetlerim başladı hiç böyle olmazdı oysa ki en son 4 aralıkta sat ım ve 3 gün önce adetim başladı yani şu an adetliyim hayır anlamadım ben yumurtlama zamanında sanıyodum kendimi ama adet oldum bu neyden kaynaklanıyor olabilir bilen varsa cevap verirse sevinirim :)[/QUOTE
Bir kadın Doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor bence cnm bir ay içerisinde 2 defa adet görmek... bu arada yaş kaç ?

Benimde bat a 1 hafta var acayip karnım ağrıyo hasta olcam sanırım umarım olmam yaaa adet sancısı resmen yada üşüttüm piskolojik olarak çok fazla düşünüyorum gerçi hamile kalındığında da böle adet sancına benzer ağrılar oluyomuş ama kafayı yicem düşünmekten

Yaşım 24 canım bi kez daha böyle olmuştu ayda 2 kez diye gittim hormon falan herşey temiz çıktı ufak kistlerim vardı ama onlar yapmaz böyle dedi anlamadım gitti :KK12:

Benimde bat a 1 hafta var acayip karnım ağrıyo hasta olcam sanırım umarım olmam yaaa adet sancısı resmen yada üşüttüm piskolojik olarak çok fazla düşünüyorum gerçi hamile kalındığında da böle adet sancına benzer ağrılar oluyomuş ama kafayı yicem düşünmekten

Canim ben hamile kaldığım ay hiç bi belirtim yoktu inanki 3 yıl o kadar belirti aradım hamileyim dediğim her ay fos çıktı nasıl oldu bilmem ama olmadi yani sadece adetime 2 gün kala pembe lekem gelmişti ondan anladım adet belirtim bile yoktu ama umarım hamissindir canim

Şikayetler benzer olduğu için sakince beklemek gerekir belki zor ve zaman geçmiyor senin için.. sevdiğin ve yapmaktan keyif aldığın şeylerle uğraşıp biraz kafanı dağıtabilsen sana daha iyi gelecektir canım

Canim ben hamile kaldığım ay hiç bi belirtim yoktu inanki 3 yıl o kadar belirti aradım hamileyim dediğim her ay fos çıktı nasıl oldu bilmem ama olmadi yani sadece adetime 2 gün kala pembe lekem gelmişti ondan anladım adet belirtim bile yoktu ama umarım hamissindir canim

herkeste farklı belirtiler oluyo sanırım cnm.. bakalım hayırlısıyla yaşayıp görcez ilk ay denemem olmazsa da yapacak bişi yok yılmak yok yola devam :)

Back