- Konu Sahibi princess--3579
Ben evlenmeden önce hep diyordum ki bu insanlar neden çocuk yapmak için 3-5 sene bekler ben evlenince hemen yapıcam derdim ama öyle olmuyormuş :))Benim yakın arkadaşım öyle oldu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenmeden önce hep diyordum ki bu insanlar neden çocuk yapmak için 3-5 sene bekler ben evlenince hemen yapıcam derdim ama öyle olmuyormuş :))Benim yakın arkadaşım öyle oldu :))
canım sen en son ne zaman gebelik testi yaptın?
Ben evlenmeden önce hep diyordum ki bu insanlar neden çocuk yapmak için 3-5 sene bekler ben evlenince hemen yapıcam derdim ama öyle olmuyormuş :))
Bende canım çok istedim evde çocuk olmayınca o kadar boş ve sessiz geliyor ki bana ruhum sıkılıyobende öle diyodum hemen yapıcam diye ama olmuyo hayat şartları malesef.. benim 3 yıl oldu evleneli ilk zamanlar eşim istemedi sonra işe girdim hadi dedim işimi garantiliyim biraz daha geçsin öle diye diye 3 sene geçmiş şimdi deniyoruz allahım yardımcımız olsun inşallah aratmasın kısmet herşey..erken anne olmak isterdim şuan 27 yaşındaydım![]()
Bende canım çok istedim evde çocuk olmayınca o kadar boş ve sessiz geliyor ki bana ruhum sıkılıyo
Ayy inşallah canım bizlerinde evi neşelenirevet cnm bebiş olunca evde de bi canlılık oluyor.. inşallah tez zamanda bizlere de nasip et allahım...![]()
Canım dualarını bizleride kattığın için çok teşekkürler. Umarım hepsi kabul olur. Anladigim kadarıyla yumurta gelişimi konusunda sıkıntı yasiyosun galibabende varııımm. İnanın her bebek gördüğümde Allahım bana ve tüm KK dakilere naip etsin diye aklımdan geçiriyorum. Burda çok fazla bebiş bekleyen var. İnşallah 2018 bizede bebek hediye eder :)) Bu sayfa totemimiz olsun.. Teker teker haberlerimizi verelim birbirimize umut olalım. Bende endometriozis var amh düşük ( 0.5 1)![]()
bende varııımm. İnanın her bebek gördüğümde Allahım bana ve tüm KK dakilere naip etsin diye aklımdan geçiriyorum. Burda çok fazla bebiş bekleyen var. İnşallah 2018 bizede bebek hediye eder :)) Bu sayfa totemimiz olsun.. Teker teker haberlerimizi verelim birbirimize umut olalım. Bende endometriozis var amh düşük ( 0.5 1)![]()
evet çikolata kistine bağlıCanım dualarını bizleride kattığın için çok teşekkürler. Umarım hepsi kabul olur. Anladigim kadarıyla yumurta gelişimi konusunda sıkıntı yasiyosun galiba
Benimde öyle kist olmamasına rağmen klomen ile yumurta oluşturuyo doktorum hepevet çikolata kistine bağlı
kaç yaşındasın cnm.. Aşılama falan oldumu. yumurta tembelliği var heralde sende sadece. amh baktılar mı sanada.Benimde öyle kist olmamasına rağmen klomen ile yumurta oluşturuyo doktorum hep
Yok canım henüz aşılama yapılmadı. Bir iki ay daha olmazsa tüplerine bakıcam dedi. Yaşım 25kaç yaşındasın cnm.. Aşılama falan oldumu. yumurta tembelliği var heralde sende sadece. amh baktılar mı sanada.
Daha miniciksiiinnnn :))Yok canım henüz aşılama yapılmadı. Bir iki ay daha olmazsa tüplerine bakıcam dedi. Yaşım 25
Ama çevremdeki insanlarda öyle dese keşke. Geç kalsın elini çabuk tut diye psikolojimi bozdular resmenDaha miniciksiiinnnn :))
Sacmalamasinlar. Evlilik yasi artik cok ilerilere gitti. Senin yasinda insanlar hala okul okuyor. Onlari takma sen. Coook zamanin ve sansin var emin ol. Ben saglikcym oyle her doktorun dediginide takmaAma çevremdeki insanlarda öyle dese keşke. Geç kalsın elini çabuk tut diye psikolojimi bozdular resmen
hadi bakaliiimmmm belki ilk bebis senindir :)Kizlar benimde 4 yasinda oglum var esim çok istiyor 3 gum oldu yikanali bakalım Allah hepimiz için herşeyin hayirlisini yapsın.