Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şikayetler benzer olduğu için sakince beklemek gerekir belki zor ve zaman geçmiyor senin için.. sevdiğin ve yapmaktan keyif aldığın şeylerle uğraşıp biraz kafanı dağıtabilsen sana daha iyi gelecektir canım

evet cnm.. nasipte varsa olacak zaten zamanı gelsiyse.. herşeyin hayırlısı yarabbim..Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş.

Konu sahibi etiketmelek çok zor geldi ama hafızam iyi diil de :)))
Bana da bi el atsan
Son altı aydır bi tek gün hariç geç adet olmadım şuan üçüncü günüm gecikti ama umudum yok testler de negatif keşke olsa ama ....

Canım malesef benim hevesim kursağımda kaldı bu ayda. Sabaha adet olup uyandım ne diyim vardır bundada bi hayır inşallah sizlerden alırız o güzel haberi
Denemeye devam canım.. eğer herhangi bir sorun yoksa sebepsizse olmaması bence her ay yeni bir umut. Bir sıkıntı varsa da çözümsüz olmasın yeter ki tedavi ediliyor sonrası yine güzel haberler. Stresten uzak durabilirsek güzel haberleri almak da yakındır.. sanırım bu süreçte bizim yapabileceğimiz en etkili şey strese girmemek..

Konu sahibi etiketmelek çok zor geldi ama hafızam iyi diil de :)))
Bana da bi el atsan
Son altı aydır bi tek gün hariç geç adet olmadım şuan üçüncü günüm gecikti ama umudum yok testler de negatif keşke olsa ama ....

bence umutlar tükenmemeli arkadaşım...
erken gebelik testimi yaptın yoksa kan testi falanmı sonuç negatif ??
bu ay olmadı bidaha ki ay yine devam adetten sonra gün aşırı bat a kadar...:KK54:

Canım malesef benim hevesim kursağımda kaldı bu ayda. Sabaha adet olup uyandım ne diyim vardır bundada bi hayır inşallah sizlerden alırız o güzel haberi

hayırlısı cnm.. daha zamanı gelmemiş demekki.. olsun daha yolun başındayız aynen devam ediyoruz hep beraber.. adetten sonra gün aşırı ilişki cnm..elbet biri denk gelecektir.
ben daha olmadım bakalım 25-29 aralık arası adet zamanlarım bakalım bende ne çıkcak çok piss karnım ağrıyo sanki akıntı geliyomuşcasına wc ye gidiyorum sürekli adet oldum diyorum ama olmuyorum anlamadım bakalımm yaşayıp görücez zamanla..

Denemeye devam canım.. eğer herhangi bir sorun yoksa sebepsizse olmaması bence her ay yeni bir umut. Bir sıkıntı varsa da çözümsüz olmasın yeter ki tedavi ediliyor sonrası yine güzel haberler. Stresten uzak durabilirsek güzel haberleri almak da yakındır.. sanırım bu süreçte bizim yapabileceğimiz en etkili şey strese girmemek..

kesinlikle cnm stres herşeyin başı zaten.. ben stres yapa yapa düzenli olan adet zamanlarımı düzensizleştirmeyi başarmış olan biriyim :kızgın: herşey stresten çok fazla düşünmekten oluyo.. kısmett artık herşey.. allah dermansız dert vermesin..

hayırlısı cnm.. daha zamanı gelmemiş demekki.. olsun daha yolun başındayız aynen devam ediyoruz hep beraber.. adetten sonra gün aşırı ilişki cnm..elbet biri denk gelecektir.
ben daha olmadım bakalım 25-29 aralık arası adet zamanlarım bakalım bende ne çıkcak çok piss karnım ağrıyo sanki akıntı geliyomuşcasına wc ye gidiyorum sürekli adet oldum diyorum ama olmuyorum anlamadım bakalımm yaşayıp görücez zamanla..
Hakkımda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın bizde seviniriz

kesinlikle cnm stres herşeyin başı zaten.. ben stres yapa yapa düzenli olan adet zamanlarımı düzensizleştirmeyi başarmış olan biriyim :kızgın: herşey stresten çok fazla düşünmekten oluyo.. kısmett artık herşey.. allah dermansız dert vermesin..
Bende de öyle durumlar oluyordu. Bir ara hamile olmasam da belirti yaşamakta üstüme yoktu. Ama kendimi dinlemeyi bıraktım huzura kavuştum resmen :)

Kızlar bişey sorucam. Benim eşim bana çok kızıyo sürekli doktorlardasın bu kadar kasma kendini biraz akışına bırak bu durumu diyo. Ama benim hale hazırda yumurta tembelliği rahatsızlığım var bunun için mutlaka gitmem diyorum. O da eğer zamanı gelirse Allah bi şekilde onu var eder sen tasalanma diyor. Ama benimde aklımda hep bu ayet var. Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık. Bende kader diyip bi kenara oturup beklemektense çözüme gitmek istiyorum gerisi elbette ki takdiri ilahi. Siz ne düşünüyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz

Erken gebelik testi de yaptım 15 tllik hem de adeti iki gün geçince de yaptım test no
Bazen stresten de gecikiyor, geç döllenme olursa hamilelik nedeniyle gecikiyor. Aslında bu belirtiler ve gecikmeler her iki duruma da yorulabildiği için sabırla ve kendini yıpratmadan beklemek lazım. Yeter ki çözümsüz bir sorun olmasın geriye kalan herşey halledilir denemeye ve umut etmeye devam etmek lazım

Kızlar bişey sorucam. Benim eşim bana çok kızıyo sürekli doktorlardasın bu kadar kasma kendini biraz akışına bırak bu durumu diyo. Ama benim hale hazırda yumurta tembelliği rahatsızlığım var bunun için mutlaka gitmem diyorum. O da eğer zamanı gelirse Allah bi şekilde onu var eder sen tasalanma diyor. Ama benimde aklımda hep bu ayet var. Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık. Bende kader diyip bi kenara oturup beklemektense çözüme gitmek istiyorum gerisi elbette ki takdiri ilahi. Siz ne düşünüyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz
Doktora görün tabiki canım

Erken gebelik testi de yaptım 15 tllik hem de adeti iki gün geçince de yaptım test no

erken gebelik testi bat a 1 hafta kala bile gebelik varsa gösteriyomuş,
normal teste çok güvenmiyorumda ben.. hayırlısı artık hakkında..
daha 3. günün gecikmiş belki üşütmüşsündür o yüzdende olmuş olabilir..
benim 4-5 gün geciktiğim oluyo o yüzden 1 haftadan önce test yapmam..

Bu süreci doktor kontörlünde geçirmek seni çok mu yıpratıyor anlamadım ama tabiki doktora görünmelisin canım. Benim doktorum beni her zaman rahatlatıyor ve iyiki var diyerek ayrılıyorum yanından her zaman. Ama yumurta tembelliğim olsa o bana ne önerirse onu yapardım.

erken gebelik testi bat a 1 hafta kala bile gebelik varsa gösteriyomuş,
normal teste çok güvenmiyorumda ben.. hayırlısı artık hakkında..
daha 3. günün gecikmiş belki üşütmüşsündür o yüzdende olmuş olabilir..
benim 4-5 gün geciktiğim oluyo o yüzden 1 haftadan önce test yapmam..
Doğru diosun ama burda bi arkadaşın kini okudum doktor adeti söksün die ilaç vermiş ya 90 gün sora öğrenmiş geç döllenmiş
Muayene ve kanda bile çıkmamış

Bende de öyle durumlar oluyordu. Bir ara hamile olmasam da belirti yaşamakta üstüme yoktu. Ama kendimi dinlemeyi bıraktım huzura kavuştum resmen :)

sorma bende de çok var belirti yaşamak.. çok düşünmekten adetlerim gecikiyodu resmen piskolojik bi durum iyi deildim yanii :KK17: ama şuan akışına bıraktım herşey nasip kısmet 6 ay deneriz olmadı sonrasında doktora başvururuz napalım..

Back