- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
İŞte korunmayı bıraktığım için mi oldu acaba birde düzenlidir benim adetimniye öyle oldu ki
Bugün yaptım işte 1 saat önce negatif tiiiBazen düzen bozuluyor olur öyle şeyler bugün test yapacak mısın
Doğum kontrol hapı kullanmışsan olabilirİŞte korunmayı bıraktığım için mi oldu acaba birde düzenlidir benim adetim
O halde 2 gün sonra yapBugün yaptım işte 1 saat önce negatif tiii
Yok canım ben hiç öyle haplar kullanmadım şükür hep doğal korundukDoğum kontrol hapı kullanmışsan olabilir
Evet canım aklına gelen her şeyi yapıyorum zaten ayağa kalkmiyorum sabaha kadar banyo yapmıyorum lavaboya gitmiyorum kalcamin altına yastık koyuyorum ama kısmet işte olmuyor neyi çok istersen o imtihanin oluyor malesefIliskiden sonra uyu bide kalkma canim.
Ezan vaktinden once uyanip alirsin abdestini.Yani bicok sey var tabii dikkat edilebilecek yapilabilecek.Yapiyorsundurda
Canim benim belinin altina yastik koymak aslinda bi fayda etmiyormus bilimsel olarak hicbi faydasi yokmus ama bende yapiyorum onu :) umut dunyasi iste ama en iyisi gercekten bekleyip kafaya takmamak nerden okuduysam kime sorduysam stres yapmadigim beklemedigim an oldu diyor nasip hersey yaEvet canım aklına gelen her şeyi yapıyorum zaten ayağa kalkmiyorum sabaha kadar banyo yapmıyorum lavaboya gitmiyorum kalcamin altına yastık koyuyorum ama kısmet işte olmuyor neyi çok istersen o imtihanin oluyor malesef
Evet bnde unutsam çok iyi olucak da unutamiyorum bi türlüCanim benim belinin altina yastik koymak aslinda bi fayda etmiyormus bilimsel olarak hicbi faydasi yokmus ama bende yapiyorum onu :) umut dunyasi iste ama en iyisi gercekten bekleyip kafaya takmamak nerden okuduysam kime sorduysam stres yapmadigim beklemedigim an oldu diyor nasip hersey ya
Sanki ben unutuyorum butun adet belirtileri var bi kendi gelmedi ama ben hala acabami demiyorum desem yalan olur. Bi ara bugun esime dedim birakiyim tedaviyi bekliyelim zaten korunmayi birakinca doktorlar 1 sene veriyor dedim. Guluyor bana adamcagiz napsin o kadar takiyorum kiEvet bnde unutsam çok iyi olucak da unutamiyorum bi türlü
Mrb valla ben 15 aydır istiyorumMrb kuzular siz ne kadardır istiyorsunuz ben daha adet olmadım bu arada
Merhaba canim.Bende olmadim ya butun belirtiler var zaten o yuzden heveste etmiyorum benim daha 3.ayimMrb kuzular siz ne kadardır istiyorsunuz ben daha adet olmadım bu arada
Stres yapma diyorlar ama insan ister istemez stres yapıyor degil miMrb valla ben 15 aydır istiyorum
Biz daha geçen ayın 28 inde karar verdik Kuzum ilk ayımız yani inş olur normalde dün adet olmam lazım su daha olmadım bugün tuvalete taşındım sürekli İnan akıntım var sanıyorum ki adet oldum ama Allah’a şükür daha olmadımMerhaba canim.Bende olmadim ya butun belirtiler var zaten o yuzden heveste etmiyorum benim daha 3.ayim
Bazen gecikme olabiliyor adetin isi belli olmuyor kandirikci ancak bizi kandiriyor canim :) bi kac gun daha bekleyip kan testi yaptir bence bende bugun vericektim kan gecen hafta oyle diyodum ama adet belirtileri asiri olunca vazgectimBiz daha geçen ayın 28 inde karar verdik Kuzum ilk ayımız yani inş olur normalde dün adet olmam lazım su daha olmadım bugün tuvalete taşındım sürekli İnan akıntım var sanıyorum ki adet oldum ama Allah’a şükür daha olmadım
Evet 5 ay klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım 1 ay da inifolic uyguladı doktor o ay hamile kaldım ama oda 3 haftalik ken düştü malesef o gün bugündür çabalıyorum olmuyor bi türlü tedaviyi bıraktım 4 ay oldu sanırım tekrar başlıcam tedaviye dile kolay 15 aydır hiç korunmadim ama sadece 2 kez hamile kaldım onlarda düştü şimdi de 9 aydır yine korunmuyorum ve yine olmuyorStres yapma diyorlar ama insan ister istemez stres yapıyor degil miAllah’ın izniyle inş hepimizin kucağını boş bırakmasın rabbim hap falan kullanmışmıydın
Canım geçen ay 28 inde korunmayı bıraktık ayın 1 ekimde adet oldum 2 ekşm bitti iki güncük oldum adet normali 5 gün sürerdi şimdide adet 2 gün geçti geçen hafta testler hep silik çıktı bakalım 5 6 gün bekleyip kana giderim galiba bu Arada belirtiler baş dönmesi aşırı gaz gögüsler büyüdü akıntı var 2 haftadır miğde bulantısı uyku ve halsizlik bel agrısı agız kuruluğu ve idrarde koku varBazen gecikme olabiliyor adetin isi belli olmuyor kandirikci ancak bizi kandiriyor canim :) bi kac gun daha bekleyip kan testi yaptir bence bende bugun vericektim kan gecen hafta oyle diyodum ama adet belirtileri asiri olunca vazgectim
Hamile kaldiginda ilac falan vermedi mi dusuk tehlikesi icin canim benim yas kac seninEvet 5 ay klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım 1 ay da inifolic uyguladı doktor o ay hamile kaldım ama oda 3 haftalik ken düştü malesef o gün bugündür çabalıyorum olmuyor bi türlü tedaviyi bıraktım 4 ay oldu sanırım tekrar başlıcam tedaviye dile kolay 15 aydır hiç korunmadim ama sadece 2 kez hamile kaldım onlarda düştü şimdi de 9 aydır yine korunmuyorum ve yine olmuyor
Benim adetlerim çok düzenlidir hiç aksamaz gününde olurumEvet 5 ay klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım 1 ay da inifolic uyguladı doktor o ay hamile kaldım ama oda 3 haftalik ken düştü malesef o gün bugündür çabalıyorum olmuyor bi türlü tedaviyi bıraktım 4 ay oldu sanırım tekrar başlıcam tedaviye dile kolay 15 aydır hiç korunmadim ama sadece 2 kez hamile kaldım onlarda düştü şimdi de 9 aydır yine korunmuyorum ve yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?