• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 yılı - Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten her turlu nasip :) o yuzden kestirip atmak iyi,zaten dogru duzgun biri olduguna inaniyorsan akilda alirsin konusursunda.
Ama hersey herkesle konusulmaz zaten.
Aynen. Boyle konularda ben insanlari kirarim yada sorunu varsa sorup uzerim diye bahsetmem bile eger cok samimiysem o ayri haddimin gittigi yere kadar. Insan once haddini bilse zaten olur olmaz konusmaz

Adetin geçsin ver bende gebe olduğumu bilmiyordum benş de göğüs hassasiyeti vardı bel ağrısı vardı ve adete yakın gaz oluşmuştu ihmal etme benim adetim bayağı geçti sonra öğrendim ama düşük yaptım
Canım kan testine mi gitsem 3. Günü falan

Kızlar bugün adet günüm adet olmadım ama kasıgımda ağrı var gaz sancısı gibi az önc test yaptım negatif ti sizce bekleyim mi biraz daha önceki başka marka silik çıkmıştı bir kaç gün önce

Kızlar bugün adet günüm adet olmadım ama kasıgımda ağrı var gaz sancısı gibi az önc test yaptım negatif ti sizce bekleyim mi biraz daha önceki başka marka silik çıkmıştı bir kaç gün önce
Bence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonuc

Bence bekle canim o testler hep yaniltiyor maalesef yada cok suphen varsa bi kan tahlili ver kesin sonuc
Şüphem şu şekilde var yaklasık 7 tane test yaptım tabi bu ilişkiden 10 gün sonda normla gebelik testi yaptım hassas degil 3 ü pozitif yani hafif çizgi ve silik çizgi olarak ayrıca 2 haftadır aşırı gaz miğde bulantısı baş dönmesi kaşık agrısı ahırda kuruluk bel agrısı var :110:

Ben adete 2-3 gün kala kan verdim 0.1 çıktı adetim 6 gün geçti kan verdim 245 çıkmıştı çok şaşırmıştım

Back