Gebeliğe Hazırlık 2018 yılı - Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kalbini ferah tut hele korkma Allah ne yazdiysa o olur sabret bakalim. Boyle seylerde doktoru dinlemek gerek. Adet olmamissin zaten bekle ptesiye kadar ama stres yapma sakın. Gec dollenme diye bisey var bende duydum

Sağol canım inş hamişimdir adet yok biraz akıntı geldi tek bir sefer oda peceteye geldi sefaf akıntı ile hafif pembe şekilde yerleşme olabilir dediler bakalım Pazartesi tekrar gideyim insan bi acayip oluyor ya nasıl agladım bugün

Anliyorum canim tatmadim tabi nasil bi duygu bilmiyorum ama doktorun bi bildigi vardir aglayip stres yapma sakın bide cok merakta kalirsan yakinda saglik ocagi yokmu 2 gun sonra tekrar bi baktir degerlerine yukselmismi olucak bakalim ozaman anlariz gulum. Pembe akinti dedigin gibi yerlesme oluyor diyolar.

Oyle degil iste duzensiz yukseliyor sonra 0 liyor ben atlattim kimyasal
Dediğim gibi bu ay ilkkez denedik biz hayırlısı bakalım benim adetler herşey çok düzenli şükür bu ay olmadım bakalım olmazsam ne yapcam

Yakınlarımda yok maalesef saglık ocagı yine aynı hastaneye Pazartesi giderim dua et bana inş hepimiz bebiş Sahibi oluruzz

Yakınlarımda yok maalesef saglık ocagı yine aynı hastaneye Pazartesi giderim dua et bana inş hepimiz bebiş Sahibi oluruzz
Insallah canim yaaa bende olmadim daha aslinda gidip test alicaktim olucam diye cesaret edemedim esimde olsa ben senin tipinden anlardim dedi ahahahaa almadim bende beklemedeyim banada cok dua et gulum hakkimizda hayirlisi

Insallah canim yaaa bende olmadim daha aslinda gidip test alicaktim olucam diye cesaret edemedim esimde olsa ben senin tipinden anlardim dedi ahahahaa almadim bende beklemedeyim banada cok dua et gulum hakkimizda hayirlisi
Ederim tabi kuzu bence al yap testi kuzu içinde kuşku olmasın inşş olur inşşş

3 gün geçerse yap kuzu yap
Bence adet olucam ama nasipte ne varsa nasilsa ortaya cikar bugunlerde olmam gerek. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum sanirim ignenin etkisiydi normalde hic şaşmaz adetim. Ama ilac igne guvenemiyorum o yuzden canim

Bence adet olucam ama nasipte ne varsa nasilsa ortaya cikar bugunlerde olmam gerek. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum sanirim ignenin etkisiydi normalde hic şaşmaz adetim. Ama ilac igne guvenemiyorum o yuzden canim
Evet inş hayırlısıyla olur iğne aksatma yapabilir ama olsun inş vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…