- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Allah korusun benim bu ilk ayım korunmayı yeni bıraktımAklima kimyasal gebelik geliyor ama bunu ancak dr bilir sen duani et insallah hamilesindir
Kimyasal olunca önce yüksek sonra ise düşüyor canım yüksek çıkıyor sonra düşmeye başlıyor betaAklima kimyasal gebelik geliyor ama bunu ancak dr bilir sen duani et insallah hamilesindir
Oyle degil iste duzensiz yukseliyor sonra 0 liyor ben atlattim kimyasalKimyasal olunca önce yüksek sonra ise düşüyor canım yüksek çıkıyor sonra düşmeye başlıyor beta
Anliyorum canim tatmadim tabi nasil bi duygu bilmiyorum ama doktorun bi bildigi vardir aglayip stres yapma sakın bide cok merakta kalirsan yakinda saglik ocagi yokmu 2 gun sonra tekrar bi baktir degerlerine yukselmismi olucak bakalim ozaman anlariz gulum. Pembe akinti dedigin gibi yerlesme oluyor diyolar.Sağol canım inş hamişimdir adet yok biraz akıntı geldi tek bir sefer oda peceteye geldi sefaf akıntı ile hafif pembe şekilde yerleşme olabilir dediler bakalım Pazartesi tekrar gideyim insan bi acayip oluyor ya nasıl agladım bugün
Belki de yükselecek cok yeni bilemeyiz adet olmazsaniz bir de gebelik testi yapin silik çizgi filan cikarAllah korusun benim bu ilk ayım korunmayı yeni bıraktım
Dediğim gibi bu ay ilkkez denedik biz hayırlısı bakalım benim adetler herşey çok düzenli şükür bu ay olmadım bakalım olmazsam ne yapcamOyle degil iste duzensiz yukseliyor sonra 0 liyor ben atlattim kimyasal
Yakınlarımda yok maalesef saglık ocagı yine aynı hastaneye Pazartesi giderim dua et bana inş hepimiz bebiş Sahibi oluruzzAnliyorum canim tatmadim tabi nasil bi duygu bilmiyorum ama doktorun bi bildigi vardir aglayip stres yapma sakın bide cok merakta kalirsan yakinda saglik ocagi yokmu 2 gun sonra tekrar bi baktir degerlerine yukselmismi olucak bakalim ozaman anlariz gulum. Pembe akinti dedigin gibi yerlesme oluyor diyolar.
Dağa önce çıktı 3 4 gün önce silik çıktı testBelki de yükselecek cok yeni bilemeyiz adet olmazsaniz bir de gebelik testi yapin silik çizgi filan cikar
Dağa önce çıktı 3 4 gün önce silik çıktı testBelki de yükselecek cok yeni bilemeyiz adet olmazsaniz bir de gebelik testi yapin silik çizgi filan cikar
Insallah canim yaaa bende olmadim daha aslinda gidip test alicaktim olucam diye cesaret edemedim esimde olsa ben senin tipinden anlardim dedi ahahahaa almadim bende beklemedeyim banada cok dua et gulum hakkimizda hayirlisiYakınlarımda yok maalesef saglık ocagı yine aynı hastaneye Pazartesi giderim dua et bana inş hepimiz bebiş Sahibi oluruzz
Demek ki var bir seyler moral bozma bekle katlanir yukselir hatya yeniden test yap daha belirgin cikarDağa önce çıktı 3 4 gün önce silik çıktı test
Ederim tabi kuzu bence al yap testi kuzu içinde kuşku olmasın inşş olur inşşşInsallah canim yaaa bende olmadim daha aslinda gidip test alicaktim olucam diye cesaret edemedim esimde olsa ben senin tipinden anlardim dedi ahahahaa almadim bende beklemedeyim banada cok dua et gulum hakkimizda hayirlisi
Bakalım gecsin biraz yapim yine bari inş olur hepimizinDemek ki var bir seyler moral bozma bekle katlanir yukselir hatya yeniden test yap daha belirgin cikar
Sanmiyorum canim ya butun adet belirtilerim var ben bu ay hic heves etmedim o yuzden. Ya nasip deyip bekliyelim bakalim :)Ederim tabi kuzu bence al yap testi kuzu içinde kuşku olmasın inşş olur inşşş
3 gün geçerse yap kuzu yapSanmiyorum canim ya butun adet belirtilerim var ben bu ay hic heves etmedim o yuzden. Ya nasip deyip bekliyelim bakalim :)
Bence adet olucam ama nasipte ne varsa nasilsa ortaya cikar bugunlerde olmam gerek. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum sanirim ignenin etkisiydi normalde hic şaşmaz adetim. Ama ilac igne guvenemiyorum o yuzden canim3 gün geçerse yap kuzu yap
Evet inş hayırlısıyla olur iğne aksatma yapabilir ama olsun inş vardır canımBence adet olucam ama nasipte ne varsa nasilsa ortaya cikar bugunlerde olmam gerek. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum sanirim ignenin etkisiydi normalde hic şaşmaz adetim. Ama ilac igne guvenemiyorum o yuzden canim
Benimde öyle olmuştu adet başlangıcı sanmıştım amq değilmiş yerleşme kanamasıymışAz öncede pembe ile karışık sefaf akıntı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?