- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.961
Sakin ol en iyi doktorla daha tedavinin başındasın bunlar hep hormon ilaçlarından
O kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin evet ben yeni evliyim o kadar da umursamiyorum ama ne bilim bı an önce olsa iyi olur Allah yardımcın olsun canım Allah inşallah tez zamanda sana da nasip ederÜzülme olur daha yeni evlisin Allah ın izniyle olur bak bana tam 12 yıldır hasretim bebeğe ama rabbimin elinde inşallahhh tez zamanda bizimde yüzümüz güler Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın canım
Estrofem 5 gün sabah akşam sonraki 5 gün sabah öğle akşam sonraki 5 gün sabah 2 tane akşam 2 tane olarak kullancak mısımBen iki başladım da toplamada başlattı heralde emin değilim .. transferden snr üçe çıktı
Progestan 1 vuruluyorum bi de şu an
Gecicek gecicek yumurta toplanıp o verilen hormonlar vücuttan gidince normale dönüyorsun bende herseye ağlıyordum :)Geçecek mi yani
Evet canım bekliyorum 17 sinde test yapicam dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım tutmadı hissetmiyorum ama bakalım bekleyecemHımm anladım şuan beklemede misin ? Hangi aşamadasın
Yumurtalar için senin nasıl hissettiğin çok önemli bu aşamada sıkma kendiniYapamıyorum kendime vereceğim teselli kelimelerim bittiboşa mı uğraşıyorum acaba
Evet belki de daha sonra olması daha hayırlı biz bilemeyiz... Hepimiz için yıpranmadan, incinmeden sağlığımızı kaybetmeden hayırlısı olsun. Olmayacaksa da allah kalplerimiz buna razı kılsın inşallah.Canım çok üzüldüm gerçekten demekki doğru zaman değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden hayırlısı olsun inşallah. Biraz toparlandıktan sonra başlarsın yeniden canım kısmetinde varsa insanın olur Allah yardımcın olsun benimde çok düşük çıktı beta değerim açıkçası umudum yok ama bakalım kısmet
İdrara bakma güzel düşünmeye çalıs inş sana sımsıkı tutunur 3 gün embriosu daha gec çıkıomus idrarda daha 4 gün var çok erken idrar da çıkması içinEvet canım bekliyorum 17 sinde test yapicam dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım tutmadı hissetmiyorum ama bakalım bekleyecem
iyi o zaman senin kalbinden nasıl geçiyorsa onu yap şu an sen önemlisinCanım ben söylemesini istiyorum ama eşim istemiyor çünkü onlar bizim istemedigimizi düşünüyorlar söylesin boşver daha iyi olur
Zaman nasıl geçecek şimdi diye düşünüyordum, içimi ferahlatan bir mesaj oldu. Teşekkür ederim. Gerçekten öyle emindim ki ondan kestim ilacı (gerçi bi gün sadece:) ama çok emek var tabii bir sonrakinde kesmem ne olursa olsun...Hepimize allah hayırlısını versin inşallah.cnm yaz için sıkılırsa çoğumuz çoğu kez negatif sonuçlar daha önce almış insanlarız ve birbirimizi anlarız ona takılma burda birbirimize destek olucaz sonuç ne olursa olsun..
ama bişey isticem ben de senden sonraki denemende nolur ilaçları bırakma bak benim de regl öncesi göğüslerim şişer ama önceki denememde negatif olmasına rağmen şişmemişti
Tam tersi de var göğüs acıması şişmedi bebeğin habercisi de olabiliyor sen teste kadar ilaçları bırakma lütfen
Ben 9-10-11. gün normal hamilelik testleri hep negatif çıkmıştı silik de olsa bişi yoktu anlamıştım ama son güne kadar iğneyi fln bırakmadım
Sonra da tejrar yumurta için iğnelere başlamak için boş geçen bi ayda kısıtlandığım herşeyi yaptım o da iyi geliyo bi yerde ..
şer gibi gözükende hayır vardır güzel hisset güzel geçir bu bekleme sürecini ztn bi iki ay bile olsa bu transfer sonrası bekleyişten daha çabuk geçiyor
herşey güzel olsun senin için inşallah ve hepimiz için
En can sıkıcı kısım da o işte... Hem maddi hem manevi olarak... Ne yazık ki en baştan.Dondurulmuşlariniz varmı?
Herşeye yeniden mi başlicaksiniz
Bence enniyisini kimseye söylememek. Ben ilk denemede söyledim pişman oldum. Kimyasal gebelik yasadım herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldım iyice strese soktular unutmaya çalışıyorum sürekli hatırlatıyorlar bu durum hala da devam ediyoEğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztn
Bana öyle bişey söylemediler duymadım bilmiyorumKızlar bugun birde bana transfer günü bi aşı var tutunma aşısı istersen bi ücret karsılıgında yapıoruz dediler böle bi aşı duyan bilen var mı ?
Yumurtalar için senin nasıl hissettiğin çok önemli bu aşamada sıkma kendini
Kuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış sennEvet canım bekliyorum 17 sinde test yapicam dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım tutmadı hissetmiyorum ama bakalım bekleyecem
Ben eğer hamile kalırsam 3 ay geçene kadar kimseye soylemeyecem ama negatif olursa da söyleriz bilsinler yapicak bişey yokBence enniyisini kimseye söylememek. Ben ilk denemede söyledim pişman oldum. Kimyasal gebelik yasadım herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldım iyice strese soktular unutmaya çalışıyorum sürekli hatırlatıyorlar bu durum hala da devam ediyo
Canım zaten rezerv azlıgı değilmi sorun havuz yapacaklar korkma 1 tane yumurtayla hamile kalan bir sürü insan var arkadasımdan 16 civarı yumurta toplandı 1 tane saglıklı kaldı benden 8 toplandı 3 kaldı önemli olan saglıklı olmasıYani o kadar olumlu düşündüm ki hep buna alıştırdim kendimi ama yok sanki olamayacak gibi geliyor. Saatli oldum, ml yüksek iğne oldum 3 yumurta var 9,10,12 mm daha
Kuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış senn[/QUOT.
doktor olumsuz bi durum olsa devam etmez hem bizim bi bebek için bir sağlıklı yumurta bir adet de sperme ihtiyacımız varYani o kadar olumlu düşündüm ki hep buna alıştırdim kendimi ama yok sanki olamayacak gibi geliyor. Saatli oldum, ml yüksek iğne oldum 3 yumurta var 9,10,12 mm daha
İnşallah canım ama bilmiyorum dün saten çok ağladım rahatladım biraz yani kendimi herşeye hazırladım diğer türlü o bekleme süreci çok yoruyor insanı bı an bile düşünmeden edemiyorum şimdi daha rahatımKuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?