2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

O kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin evet ben yeni evliyim o kadar da umursamiyorum ama ne bilim bı an önce olsa iyi olur Allah yardımcın olsun canım Allah inşallah tez zamanda sana da nasip eder

Ben iki başladım da toplamada başlattı heralde emin değilim .. transferden snr üçe çıktı
Progestan 1 vuruluyorum bi de şu an
Estrofem 5 gün sabah akşam sonraki 5 gün sabah öğle akşam sonraki 5 gün sabah 2 tane akşam 2 tane olarak kullancak mısım

Evet belki de daha sonra olması daha hayırlı biz bilemeyiz... Hepimiz için yıpranmadan, incinmeden sağlığımızı kaybetmeden hayırlısı olsun. Olmayacaksa da allah kalplerimiz buna razı kılsın inşallah.

Evet canım bekliyorum 17 sinde test yapicam dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım tutmadı hissetmiyorum ama bakalım bekleyecem
İdrara bakma güzel düşünmeye çalıs inş sana sımsıkı tutunur 3 gün embriosu daha gec çıkıomus idrarda daha 4 gün var çok erken idrar da çıkması için

Zaman nasıl geçecek şimdi diye düşünüyordum, içimi ferahlatan bir mesaj oldu. Teşekkür ederim. Gerçekten öyle emindim ki ondan kestim ilacı (gerçi bi gün sadece:) ama çok emek var tabii bir sonrakinde kesmem ne olursa olsun...Hepimize allah hayırlısını versin inşallah.

Eğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztn
Bence enniyisini kimseye söylememek. Ben ilk denemede söyledim pişman oldum. Kimyasal gebelik yasadım herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldım iyice strese soktular unutmaya çalışıyorum sürekli hatırlatıyorlar bu durum hala da devam ediyo

Yumurtalar için senin nasıl hissettiğin çok önemli bu aşamada sıkma kendini

Yani o kadar olumlu düşündüm ki hep buna alıştırdim kendimi ama yok sanki olamayacak gibi geliyor. Saatli oldum, ml yüksek iğne oldum 3 yumurta var 9,10,12 mm daha

Evet canım bekliyorum 17 sinde test yapicam dün idrar da baktım negatif çıktı sanırım tutmadı hissetmiyorum ama bakalım bekleyecem
Kuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış senn

Ben eğer hamile kalırsam 3 ay geçene kadar kimseye soylemeyecem ama negatif olursa da söyleriz bilsinler yapicak bişey yok

Yani o kadar olumlu düşündüm ki hep buna alıştırdim kendimi ama yok sanki olamayacak gibi geliyor. Saatli oldum, ml yüksek iğne oldum 3 yumurta var 9,10,12 mm daha
Canım zaten rezerv azlıgı değilmi sorun havuz yapacaklar korkma 1 tane yumurtayla hamile kalan bir sürü insan var arkadasımdan 16 civarı yumurta toplandı 1 tane saglıklı kaldı benden 8 toplandı 3 kaldı önemli olan saglıklı olması

doktor olumsuz bi durum olsa devam etmez hem bizim bi bebek için bir sağlıklı yumurta bir adet de sperme ihtiyacımız var
İlk kontrollerde ölçüleri bile dinlemiyodum ben ki doktorun ümitsiz bi durum olsa ara verelim derdi ki öyle bişi yok

Kuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış senn
İnşallah canım ama bilmiyorum dün saten çok ağladım rahatladım biraz yani kendimi herşeye hazırladım diğer türlü o bekleme süreci çok yoruyor insanı bı an bile düşünmeden edemiyorum şimdi daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…