• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Eşim hasteneyi arayıp hemşirelere eşim ilaçları bıraktı dye beni şikayet etmiş. Hemşireler aradı beni, "32 yıldır benim göğüslerim şişer iner, azıcık kanamam olur bi kaç gün sonra da adet olurum hep böyle oluyor." dedim. Yine de ilaçlara devam edin kan testi gününüz gelene kadar bırakmayın yaşadıklarınız ilaçların etkisi de olabilir belli olmaz dedi. Ben biliyordum olumsuz olduğunu ama devam ettim, 10'unda kan testi verdim negatif. Artık bi daha burada yazmak istemedim bekleyenlerin motivasyonunu etkilememk adına. Ama kısmet sonuçta %50 ihtimal olacaksa %50 de olmayacaktı. Tabii şimdi böyle yazıyorum ama üzüldüm ağladım kolay değil. 15'inde doktor tekrar görüşmeye çağırdı bakalım ne zaman ikinci denemeye uygun bulacaklar. Kendimizi toplayınca tekrar deneriz artık...
Canım çok üzüldüm gerçekten demekki doğru zaman değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden hayırlısı olsun inşallah. Biraz toparlandıktan sonra başlarsın yeniden canım kısmetinde varsa insanın olur Allah yardımcın olsun benimde çok düşük çıktı beta değerim açıkçası umudum yok ama bakalım kısmet

Selam kizlar malesef benim sonuc negatif. Kendimi hazirlamamisim bu sonuca.
Ne hissediyorsan tutma cnm kendini hatta dolu bi ağlamak insanın üzerinden o yükü nasıl alıp hafifletir çok iyi biliyorum .. doğacak gününü bilemiyoruz ama her gün o güne yaklaşıyoruz inan ..ben yalnız kalıp bi ağlamıştım öncekinde .. Doktorum hastanede ortadan kaybolmuştu negatife mi üzüleyim ona mı bilememiştim yine de iyiki tedavim yarıda kalmamış diye şükrettiğim bile olmuştu.
bi hafta snr yeni doktor bulabildim çok şükür ve bu negatifi arkamda bırakıyorum dedim bu ay benim tatilim ..
şu an yanlış anlamasın kimse ama iyiki olmamış diyebileceğim bir sürü şey oldu ..
hayırlarla gelsin inşallah yeni sürecin cnm şimdi önce yükünü atıcaksın yavaş yavaş sonra da kendine vakit ayır eşinle vakit geçir fln bi bakmışsın unutmuşsun .. hafızanın kötü olan şeyleri çabuk silme gibi bi özelliği var merak etme ;)

3 aylık evliydik benim içime doğdu biliyomusun bi sıkıntı olduğu
Eşimi zor ikna ettim 6 aylık evliyken gittik hastaneye ikimiz içinde bütün testler yapıldı
Sonra doktor dedi normal yoldan çocuk sahibi olmanız çok düşük tedavi şart dedi
Biz hemen aşılama yaptık o ay
Negatif olunca tekrar denedik oda olmadı

sonra ara Verdik biz bayagi bi géçtigimiz kasımda tüp bebek tedavisi denedik
Negatif oldu

bu ay ikinci tüp bebek tedaviye başlicaz hayırlısı bakalım dondulmuşlarim ile devam edicez
İnsan hissediyo heralde ben de hormonları düzeltip iki üç ay hamile kalamayınca kısırlık polikliniğine gitmiştim .. benden önceki kadına 1 yıllık denemiş ve çocuk sahibi olamamış olmanız gerekiyo dediklerini duyunca bi yıldır olmuyo demiştim ilgilensinler diye iyi yapmışım da .. bak bi yıl iki ay oldu ikinci tüp aşamasındayım ztn kendiliğinden olmuyomuş boşuna beklemedim en azından bi de 30 yaşındayım ve kısmet olursa tek çocuk kalsın istemiyorum :))
Hayırlısı hepimiz için

Canım bende sana bakmıştım hayırlısı canım dondurulmışunda varmış zaten inşallah o pozitif olur hemen ilk regliyle başlanmıyor sanırım hem 1 ay ara ver kafanı dağıt vücudun toparlansın tabii en iyisini doktorun bilir

Canım bende sana bakmıştım hayırlısı canım dondurulmışunda varmış zaten inşallah o pozitif olur hemen ilk regliyle başlanmıyor sanırım hem 1 ay ara ver kafanı dağıt vücudun toparlansın tabii en iyisini doktorun bilir
Aynen canım vücudum baya şiş zaten o yüzden ara vermek daha sağlıklı sanırım

Canım benimde sonuç bugün negatif çıktı
Bende dondurulmuşlarla 2.tedavime başlicam
Negatiften sonraki ilk adetle başlanıyormu hemen
Evet canım başlanıyor. Benim kimyasal gebelikde doktorum ilk adetle hemen başlayalım dedi bende ara vermek istedim. Kendini hazır hissediyorsan başlayabilirsiniz. Aslında vücut çok hormonu aldığı için ara vermek iyi olur diye düşünüyorum en az bir adet geçsin

3 aylık evliydik benim içime doğdu biliyomusun bi sıkıntı olduğu
Eşimi zor ikna ettim 6 aylık evliyken gittik hastaneye ikimiz içinde bütün testler yapıldı
Sonra doktor dedi normal yoldan çocuk sahibi olmanız çok düşük tedavi şart dedi
Biz hemen aşılama yaptık o ay
Negatif olunca tekrar denedik oda olmadı

sonra ara Verdik biz bayagi bi géçtigimiz kasımda tüp bebek tedavisi denedik
Negatif oldu

bu ay ikinci tüp bebek tedaviye başlicaz hayırlısı bakalım dondulmuşlarim ile devam edicez
Canım Allah yardımcın olsun çok zor ben ilk defa yaptırdım inan o kadar zor ki ama dondurulmuslar la sadece transfer yapılacak kolay olur inşallah Allah yüzüne bakar inşallah olur bu defa benimde 17 sinde test ama yok gibi hissediyorum içime doğdu yani hayırlısı olsun

Saolun kizlar hayirlisi diyorduk hep ama, sanirim olcak die sartlamistim kendimi. Cok sey yazmak istiyorum ama icim dolu aglamaktan da gozlerim yoruldu. Doktoru da yarin ariycam.

Arkadaslar birsey sorcam tedavi sürecini ailelerinize söylediniz mi
Arkadaslar birsey sorcam tedavi sürecini ailelerinize söylediniz mi
eşim tarafından iki kişi biliyor karı koca bi onları yakın hissediyorum bu konuda çünkü çok destekleri de oldu ama diğerlerine söylemem Yani ne düşünürler çok kestiremem ondan söylemicem olursa bile bi üç ay geçene kadar
Kendi ailem biliyo bi kaç arkadaş bi de o kadar

Benimde bu sefer annem kardeşim kayınpederim bir iki arkadaşımız biliyor kimseye demedik henüz. Bi küçük dayımla yengemle çok yakınız onların çocuğu olmadı çok istiyorlar benim olsun öncekişer biliyorlardı bunu keseyi görünce söylücez diğerlerine 3 ay dolunca

Back