- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.981
Tabi ki düşüneceksin illaki hormonlar ayakta ama gercekten çok erken bak gör sen Hamilesin içime dogduİnşallah canım ama bilmiyorum dün saten çok ağladım rahatladım biraz yani kendimi herşeye hazırladım diğer türlü o bekleme süreci çok yoruyor insanı bı an bile düşünmeden edemiyorum şimdi daha rahatım
İnşallah öyledir Allah'ım nasip eder inşallah herkese herkes için dua ediyorum isteyen herkese Allah'ım nasip etsinİdrara bakma güzel düşünmeye çalıs inş sana sımsıkı tutunur 3 gün embriosu daha gec çıkıomus idrarda daha 4 gün var çok erken idrar da çıkması için
İki gün önce olmicak bi şeye takıp ben de ağladım snr çok rahatladımİnşallah canım ama bilmiyorum dün saten çok ağladım rahatladım biraz yani kendimi herşeye hazırladım diğer türlü o bekleme süreci çok yoruyor insanı bı an bile düşünmeden edemiyorum şimdi daha rahatım
Allah'ım ağzından duysun inşallah öyledir o kadar mutlu olurum kiTabi ki düşüneceksin illaki hormonlar ayakta ama gercekten çok erken bak gör sen Hamilesin içime dogdu
Aynen ağlamak çok rahatlatıyor insanı içi boşalıyorİki gün önce olmicak bi şeye takıp ben de ağladım snr çok rahatladım
İçimden öle gecti inş hamileyim yazdıgı görürüm :)Allah'ım ağzından duysun inşallah öyledir o kadar mutlu olurum ki
Amin canım cümlemize nasip etsin:)O kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin evet ben yeni evliyim o kadar da umursamiyorum ama ne bilim bı an önce olsa iyi olur Allah yardımcın olsun canım Allah inşallah tez zamanda sana da nasip eder
Evet sonuç kısmını söyle bi de hepsineBence enniyisini kimseye söylememek. Ben ilk denemede söyledim pişman oldum. Kimyasal gebelik yasadım herkese ayrı ayrı açıklama yapmak zorunda kaldım iyice strese soktular unutmaya çalışıyorum sürekli hatırlatıyorlar bu durum hala da devam ediyo
İnşallah canım çok mutlu olurum inşallah sana da nasip. Eder Allah'ım:)İçimden öle gecti inş hamileyim yazdıgı görürüm :)
Aminn amin inş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin çok bekletmesin kimseyi bakalım benim transferim 4 şubat gibi sen o zamana kalp atısını duyarsın :)İnşallah canım çok mutlu olurum inşallah sana da nasip. Eder Allah'ım:)
Ağzından bal damlıyor valla inşallah inşallah herkese nasip etsin sana daAminn amin inş Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin çok bekletmesin kimseyi bakalım benim transferim 4 şubat gibi sen o zamana kalp atısını duyarsın :)
Canım valla belki de her ay yaşadığım hayal kırıklığından bilmiyorum ama dediğim gibi kendimi herşeye hazırladımKuzumm17 sine çok var hormonlar daha yeni kana geçmeye başlıyodur ki idrara geçsin şu an en iyisini düşünüp hissetmeye çalış senn
Stres kan akısını yavaslatıyormus transfer sonrası dikkatli olmak lazım komik seyler izle seni güldüren mutlu eden insanlarla konus aç bebeğin barmıscasına bebek esyalarına bak umutlu ol hepAğzından bal damlıyor valla inşallah inşallah herkese nasip etsin sana da
Zaman nasıl geçecek şimdi diye düşünüyordum, içimi ferahlatan bir mesaj oldu. Teşekkür ederim. Gerçekten öyle emindim ki ondan kestim ilacı (gerçi bi gün sadece:) ama çok emek var tabii bir sonrakinde kesmem ne olursa olsun...Hepimize allah hayırlısını versin inşallah.
Burdaki herkes sayısızca idrar testi yapmıstır heralde sayısız her ay adet gecikmesinde gizlice hastane gidip kan vermiştir ve hep hüsrana uğramıstır en azından ben 1 bucuk yıldır her ay birde adetim düzensiz sürekli gecikir yaptıgım test sayısı sayılamaz derecede ama bu tüp bebek olumlu düşünmek için sebeplerimiz varCanım valla belki de her ay yaşadığım hayal kırıklığından bilmiyorum ama dediğim gibi kendimi herşeye hazırladım
Canım ben ikinci gün normal hayatima döndüm sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hatta hastane çıkışında bana bı kağıt verdiler onda yarım saatten fazla yatmanin bı faydası olmadığı söyleniyor ama kendileri bana üç gün kalkma dedi ben ertesi gün normal hayatima döndüm tabi asla agir iş yapmadanStres kan akısını yavaslatıyormus transfer sonrası dikkatli olmak lazım komik seyler izle seni güldüren mutlu eden insanlarla konus aç bebeğin barmıscasına bebek esyalarına bak umutlu ol hep
doktor olumsuz bi durum olsa devam etmez hem bizim bi bebek için bir sağlıklı yumurta bir adet de sperme ihtiyacımız var
İlk kontrollerde ölçüleri bile dinlemiyodum ben ki doktorun ümitsiz bi durum olsa ara verelim derdi ki öyle bişi yok
doktor olumsuz bi durum olsa devam etmez hem bizim bi bebek için bir sağlıklı yumurta bir adet de sperme ihtiyacımız var
İlk kontrollerde ölçüleri bile dinlemiyodum ben ki doktorun ümitsiz bi durum olsa ara verelim derdi ki öyle bişi yok
Dikkat ettiğin sürece nasıl daha iyi hissediosan öle olmalı bencede isteyenCanım ben ikinci gün normal hayatima döndüm sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum hatta hastane çıkışında bana bı kağıt verdiler onda yarım saatten fazla yatmanin bı faydası olmadığı söyleniyor ama kendileri bana üç gün kalkma dedi ben ertesi gün normal hayatima döndüm tabi asla agir iş yapmadan
Aslında ben buna kesin gözüyle bakıyordum yani hiç tereddüt bile etmedim ama transfer olduktan sonra öyle olmuyor kesin gözüyle bakamadım yine deBurdaki herkes sayısızca idrar testi yapmıstır heralde sayısız her ay adet gecikmesinde gizlice hastane gidip kan vermiştir ve hep hüsrana uğramıstır en azından ben 1 bucuk yıldır her ay birde adetim düzensiz sürekli gecikir yaptıgım test sayısı sayılamaz derecede ama bu tüp bebek olumlu düşünmek için sebeplerimiz var
Şimdiden stres yapıp üzülme Allah korusun olumsuz bişi olursa zaten kim be derse desin üzüleceksin şimdi enerji gönder bebişlerineAslında ben buna kesin gözüyle bakıyordum yani hiç tereddüt bile etmedim ama transfer olduktan sonra öyle olmuyor kesin gözüyle bakamadım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?