- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.941
Eğer sonuç negatif olursa eşim sadece anne ve babasına söyleyecek o kadar diğerlerine gerek yokEşimin taraf kesin merak etmiştir düşünmüyorlar mı diye de onu bile soramazlar o yüzden kafam rahat benim de
Tabiki onları kullandım iğneler ama ben dondurulmuslarla transfer sürecindeyim suanBen bı sürü iğne ilaç kullandım yumurta oluşumu için
Transferden önce ?Pardon canım transferden sonra bi poşet ilaç bı tane de iğne verdi
Canım hiç endişelenme çok hızlı büyüyüp artıyorlar biraz daha zaman lazım. Ben bu yüzden çok moralimi bozmuştum. İnan bakNe durumdasın peki benim bugün ilk folukur rakibim oldu 3 yumurta olmuş sadece9,10,12 mm. İlaç verdiler yine kullanıp pazartesi yine gideceğim
Anladım sen direk transfermi yaptırdın yumurta topladıktan sonraDondurulmuş farklı oluyor mu bilmiyorum ama transferden sonra bi sürü ilaç yazdı bana canım
Önce hatırlamıyorum sadece iğneleri hatırlıyorumTransferden önce ?
3 gün sonra yapıldı benimAnladım sen direk transfermi yaptırdın yumurta topladıktan sonra
Hımm anladım şuan beklemede misin ? Hangi aşamadasın3 gün sonra yapıldı benim
Canım hiç endişelenme çok hızlı büyüyüp artıyorlar biraz daha zaman lazım. Ben bu yüzden çok moralimi bozmuştum. İnan bak
Sakin ol en iyi doktorla daha tedavinin başındasın bunlar hep hormon ilaçlarındanYapamıyorum kendime vereceğim teselli kelimelerim bittiboşa mı uğraşıyorum acaba
Eğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztnEğer sonuç negatif olursa eşim sadece anne ve babasına söyleyecek o kadar diğerlerine gerek yok
Ben iki başladım da toplamada başlattı heralde emin değilim .. transferden snr üçe çıktıKızlar selam bugun doktora gittim transfer süreci başlayacak 15 gün sadece estrofem yazdı doktor sadece 1 tane ilaç mı kullandınız sizde bu süreçte ?
Üzülme olur daha yeni evlisin Allah ın izniyle olur bak bana tam 12 yıldır hasretim bebeğe ama rabbimin elinde inşallahhh tez zamanda bizimde yüzümüz güler Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın canım1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçük
Canım ben söylemesini istiyorum ama eşim istemiyor çünkü onlar bizim istemedigimizi düşünüyorlar söylesin boşver daha iyi olurEğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?