• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar selam bugun doktora gittim transfer süreci başlayacak 15 gün sadece estrofem yazdı doktor sadece 1 tane ilaç mı kullandınız sizde bu süreçte ?

Ne durumdasın peki benim bugün ilk folukur rakibim oldu 3 yumurta olmuş sadece :KK43: 9,10,12 mm. İlaç verdiler yine kullanıp pazartesi yine gideceğim
Canım hiç endişelenme çok hızlı büyüyüp artıyorlar biraz daha zaman lazım. Ben bu yüzden çok moralimi bozmuştum. İnan bak

Kızlar bugun birde bana transfer günü bi aşı var tutunma aşısı istersen bi ücret karsılıgında yapıoruz dediler böle bi aşı duyan bilen var mı ?

Canım hiç endişelenme çok hızlı büyüyüp artıyorlar biraz daha zaman lazım. Ben bu yüzden çok moralimi bozmuştum. İnan bak

Yapamıyorum kendime vereceğim teselli kelimelerim bitti :KK43::KK43: boşa mı uğraşıyorum acaba

Eğer sonuç negatif olursa eşim sadece anne ve babasına söyleyecek o kadar diğerlerine gerek yok
Eğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztn ;)

Kızlar selam bugun doktora gittim transfer süreci başlayacak 15 gün sadece estrofem yazdı doktor sadece 1 tane ilaç mı kullandınız sizde bu süreçte ?
Ben iki başladım da toplamada başlattı heralde emin değilim .. transferden snr üçe çıktı
Progestan 1 vuruluyorum bi de şu an

1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçük
Üzülme olur daha yeni evlisin Allah ın izniyle olur bak bana tam 12 yıldır hasretim bebeğe ama rabbimin elinde inşallahhh tez zamanda bizimde yüzümüz güler Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın canım

Eğer seni etkileyeceğini düşünüyorsan boşverin hiç söylemeyin isterseniz kuzum gerçi o tarafını düşünme şimdi ztn :KK66:
Canım ben söylemesini istiyorum ama eşim istemiyor çünkü onlar bizim istemedigimizi düşünüyorlar söylesin boşver daha iyi olur

Back