2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçük
6 senelik evliyiz biz
Ilk tedavimze 18 yaşidamdayken başladık 2 aşılama yaptırdık daha 6 aylık evliyken
Bizde sorun eşimde sayı , hız ,morfoloji sorunu var

Canım benimde sonuç bugün negatif çıktı
Bende dondurulmuşlarla 2.tedavime başlicam
Negatiften sonraki ilk adetle başlanıyormu hemen
Hayırlısı olsun cnm transfer için genelde bi ay ara veriliyor dinlenme için benim öyleydi ama hazır embriyon var farklı olabilir ..

Ne yaptın canım sen merak ettim
Eşim hasteneyi arayıp hemşirelere eşim ilaçları bıraktı dye beni şikayet etmiş. Hemşireler aradı beni, "32 yıldır benim göğüslerim şişer iner, azıcık kanamam olur bi kaç gün sonra da adet olurum hep böyle oluyor." dedim. Yine de ilaçlara devam edin kan testi gününüz gelene kadar bırakmayın yaşadıklarınız ilaçların etkisi de olabilir belli olmaz dedi. Ben biliyordum olumsuz olduğunu ama devam ettim, 10'unda kan testi verdim negatif. Artık bi daha burada yazmak istemedim bekleyenlerin motivasyonunu etkilememk adına. Ama kısmet sonuçta %50 ihtimal olacaksa %50 de olmayacaktı. Tabii şimdi böyle yazıyorum ama üzüldüm ağladım kolay değil. 15'inde doktor tekrar görüşmeye çağırdı bakalım ne zaman ikinci denemeye uygun bulacaklar. Kendimizi toplayınca tekrar deneriz artık...

6 senelik evliyiz biz
Ilk tedavimze 18 yaşidamdayken başladık 2 aşılama yaptırdık daha 6 aylık evliyken
Bizde sorun eşimde sayı , hız ,morfoloji sorunu var
Çok erken baslamissin sen canım Allah yardımcın olsun benim de sorun esimde sperm sayısı düşük Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yaptirdin mı hiç yeni mı baslayacaksin

Kızlar üzülmeyin hayırlısı böyleymiş demek. Tabi belki ne desem boş ama sabredin. Rabbim bizden daha iyi bilir beyin hayırlı olup, neyin hayırlı olmadığını...

Dondurulmuşlariniz varmı?
Herşeye yeniden mi başlicaksiniz

cnm yaz için sıkılırsa çoğumuz çoğu kez negatif sonuçlar daha önce almış insanlarız ve birbirimizi anlarız ona takılma burda birbirimize destek olucaz sonuç ne olursa olsun..
ama bişey isticem ben de senden sonraki denemende nolur ilaçları bırakma bak benim de regl öncesi göğüslerim şişer ama önceki denememde negatif olmasına rağmen şişmemişti
Tam tersi de var göğüs acıması şişmedi bebeğin habercisi de olabiliyor sen teste kadar ilaçları bırakma lütfen
Ben 9-10-11. gün normal hamilelik testleri hep negatif çıkmıştı silik de olsa bişi yoktu anlamıştım ama son güne kadar iğneyi fln bırakmadım
Sonra da tejrar yumurta için iğnelere başlamak için boş geçen bi ayda kısıtlandığım herşeyi yaptım o da iyi geliyo bi yerde ..
şer gibi gözükende hayır vardır güzel hisset güzel geçir bu bekleme sürecini ztn bi iki ay bile olsa bu transfer sonrası bekleyişten daha çabuk geçiyor
herşey güzel olsun senin için inşallah ve hepimiz için

Çok erken baslamissin sen canım Allah yardımcın olsun benim de sorun esimde sperm sayısı düşük Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yaptirdin mı hiç yeni mı baslayacaksin
3 aylık evliydik benim içime doğdu biliyomusun bi sıkıntı olduğu
Eşimi zor ikna ettim 6 aylık evliyken gittik hastaneye ikimiz içinde bütün testler yapıldı
Sonra doktor dedi normal yoldan çocuk sahibi olmanız çok düşük tedavi şart dedi
Biz hemen aşılama yaptık o ay
Negatif olunca tekrar denedik oda olmadı

sonra ara Verdik biz bayagi bi géçtigimiz kasımda tüp bebek tedavisi denedik
Negatif oldu

bu ay ikinci tüp bebek tedaviye başlicaz hayırlısı bakalım dondulmuşlarim ile devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…