- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.901
Ben 3.adet ile 2.tedavime başlıcam canımCanım benimde sonuç bugün negatif çıktı
Bende dondurulmuşlarla 2.tedavime başlicam
Negatiften sonraki ilk adetle başlanıyormu hemen
İnşallah bu sefer yüzümüz güler canımmBen 3.adet ile 2.tedavime başlıcam canım
Benimde dondurulmuşlarim var
İnşallahİnşallah bu sefer yüzümüz güler canımm
Slm kızlar bende 5 ocakta transfer oldum 2 adet 3. Gün embriyosu 17 Ocak test tarihi ilaçlarla beraber 7 bine maloldu Elazığ medikal park da yaptırdım
26 canım ama çok istiyorum bebeğim olmasını eminim beni anlıyorsunuz dur bu o kadar farklı bişey ki dünyada istediğim tek şey bu .Hayırlı olsun tedavin canım
İnşallah güzel haberlerinide alırız
Yaşınız kaç?
Bende 24 yaşımdayım çok iyi anlıyoruz seni canım kaç yıllık evlisisniz26 canım ama çok istiyorum bebeğim olmasını eminim beni anlıyorsunuz dur bu o kadar farklı bişey ki dünyada istediğim tek şey bu .
1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçükBende 24 yaşımdayım çok iyi anlıyoruz seni canım kaç yıllık evlisisniz
6 senelik evliyiz biz1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçük
Hayırlısı olsun cnm transfer için genelde bi ay ara veriliyor dinlenme için benim öyleydi ama hazır embriyon var farklı olabilir ..Canım benimde sonuç bugün negatif çıktı
Bende dondurulmuşlarla 2.tedavime başlicam
Negatiften sonraki ilk adetle başlanıyormu hemen
Seninde yaşın genç bu arada canım1 buçuk yıllık canım 1 yıldır çocuk istiyordum sen benden daha şanslısın yaşın küçük
Eşim hasteneyi arayıp hemşirelere eşim ilaçları bıraktı dye beni şikayet etmiş. Hemşireler aradı beni, "32 yıldır benim göğüslerim şişer iner, azıcık kanamam olur bi kaç gün sonra da adet olurum hep böyle oluyor." dedim. Yine de ilaçlara devam edin kan testi gününüz gelene kadar bırakmayın yaşadıklarınız ilaçların etkisi de olabilir belli olmaz dedi. Ben biliyordum olumsuz olduğunu ama devam ettim, 10'unda kan testi verdim negatif. Artık bi daha burada yazmak istemedim bekleyenlerin motivasyonunu etkilememk adına. Ama kısmet sonuçta %50 ihtimal olacaksa %50 de olmayacaktı. Tabii şimdi böyle yazıyorum ama üzüldüm ağladım kolay değil. 15'inde doktor tekrar görüşmeye çağırdı bakalım ne zaman ikinci denemeye uygun bulacaklar. Kendimizi toplayınca tekrar deneriz artık...Ne yaptın canım sen merak ettim
Çok erken baslamissin sen canım Allah yardımcın olsun benim de sorun esimde sperm sayısı düşük Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yaptirdin mı hiç yeni mı baslayacaksin6 senelik evliyiz biz
Ilk tedavimze 18 yaşidamdayken başladık 2 aşılama yaptırdık daha 6 aylık evliyken
Bizde sorun eşimde sayı , hız ,morfoloji sorunu var
Çok üzüldüm canım insan o kadar çok umutlaniyor ki dusunemiyor ama herşeye hazırlıklı olmak lazım Allah'ım hayırlısı ile nasip eder insalahSelam kizlar malesef benim sonuc negatif. Kendimi hazirlamamisim bu sonuca.
Dondurulmuşlariniz varmı?Eşim hasteneyi arayıp hemşirelere eşim ilaçları bıraktı dye beni şikayet etmiş. Hemşireler aradı beni, "32 yıldır benim göğüslerim şişer iner, azıcık kanamam olur bi kaç gün sonra da adet olurum hep böyle oluyor." dedim. Yine de ilaçlara devam edin kan testi gününüz gelene kadar bırakmayın yaşadıklarınız ilaçların etkisi de olabilir belli olmaz dedi. Ben biliyordum olumsuz olduğunu ama devam ettim, 10'unda kan testi verdim negatif. Artık bi daha burada yazmak istemedim bekleyenlerin motivasyonunu etkilememk adına. Ama kısmet sonuçta %50 ihtimal olacaksa %50 de olmayacaktı. Tabii şimdi böyle yazıyorum ama üzüldüm ağladım kolay değil. 15'inde doktor tekrar görüşmeye çağırdı bakalım ne zaman ikinci denemeye uygun bulacaklar. Kendimizi toplayınca tekrar deneriz artık...
cnm yaz için sıkılırsa çoğumuz çoğu kez negatif sonuçlar daha önce almış insanlarız ve birbirimizi anlarız ona takılma burda birbirimize destek olucaz sonuç ne olursa olsun..Eşim hasteneyi arayıp hemşirelere eşim ilaçları bıraktı dye beni şikayet etmiş. Hemşireler aradı beni, "32 yıldır benim göğüslerim şişer iner, azıcık kanamam olur bi kaç gün sonra da adet olurum hep böyle oluyor." dedim. Yine de ilaçlara devam edin kan testi gününüz gelene kadar bırakmayın yaşadıklarınız ilaçların etkisi de olabilir belli olmaz dedi. Ben biliyordum olumsuz olduğunu ama devam ettim, 10'unda kan testi verdim negatif. Artık bi daha burada yazmak istemedim bekleyenlerin motivasyonunu etkilememk adına. Ama kısmet sonuçta %50 ihtimal olacaksa %50 de olmayacaktı. Tabii şimdi böyle yazıyorum ama üzüldüm ağladım kolay değil. 15'inde doktor tekrar görüşmeye çağırdı bakalım ne zaman ikinci denemeye uygun bulacaklar. Kendimizi toplayınca tekrar deneriz artık...
3 aylık evliydik benim içime doğdu biliyomusun bi sıkıntı olduğuÇok erken baslamissin sen canım Allah yardımcın olsun benim de sorun esimde sperm sayısı düşük Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüp bebek yaptirdin mı hiç yeni mı baslayacaksin
Canim allah sabır versin sana çok kötü bi his biliyorum kasımda aynısını yaşadımSelam kizlar malesef benim sonuc negatif. Kendimi hazirlamamisim bu sonuca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?