• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen
Amin canım
allahım kucağımızi boş
bırakmasin inşallah

Beylikdüzü medicadaha raporlu olarak 3100 liraya ilk tedavimi oldum negatif oldu
Şimdi dondurulmuş larımi alıp Mecidiyeköy çevre hastanesiyle anlaştım 2000 lira transfer ücreti vericem sadece
Bu ayın reglisiyle tedavime başlıcam

Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen
Amin cnm hosgeldin aramiza..
Ben ilk tedavime subat ayinda baslicam ozel anadolu hastanesi hersey dahil 7.8 bin civari dedi dr um

Aynen yine de bi sor canim. Doktor riskli görse 2 tane koymaz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Sen bunları düşünme akışına bırak herşeyi rahat ol canim
Bende sordum doktoruna duruma göre bakacaz dedi. Ama istediğimi de dile getirdim. Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin

oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen[/QUO
Ben ist.acibadem altunizade yaptırdım ilaçlarla 8 bini buldu. 2 tane dondurulmuş var 2. Deneme için beklemedeyim. Hayırlısı olsun canım

Benim de iki dış gebelik
İki negatif aşılama
İlk denemem olacak tüpte. Hayırlısı bakalım Ankara da yaptırıyorum. 8-9 bin arası tutar sanırım

Back