- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.881
Amin canımSlm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen
İnşallah şifa olur canım allah yardimcin olsunvalla bende doğan kürüne baslayayim diyorum her ihtimale karşı bir kere kullanmıştım o ay kistlerim yok olmuştu ama faydası yine olur mu bilmiyorum
Ne durumdasın peki benim bugün ilk folukur rakibim oldu 3 yumurta olmuş sadeceBen de aynı hastanedeyim canım hayırlısı olsun
Benim ilk tedavim negatif oldu
2 ay dinlendim
Bu ayın reglisiyle dondurulmuşlarimla ikinci tedavime başlıcam
20 ocak gibi regl olurum tedavime öyle başlanir
Hadi insallah kuzuuuuuKan verdim bekliyorum kızlar
Amin cnm hosgeldin aramiza..Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen
Aynen yine de bi sor canim. Doktor riskli görse 2 tane koymaz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Sen bunları düşünme akışına bırak herşeyi rahat ol canimDoktoruma soracağım
Ama ikiz gebelik risk değil mi ?
Bir de 35 yaş altıyım daha ben ve ilk deneme
Konulur Mu bilmiyorum
Bende sordum doktoruna duruma göre bakacaz dedi. Ama istediğimi de dile getirdim. Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsinAynen yine de bi sor canim. Doktor riskli görse 2 tane koymaz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Sen bunları düşünme akışına bırak herşeyi rahat ol canim
Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen[/QUO
Ben ist.acibadem altunizade yaptırdım ilaçlarla 8 bini buldu. 2 tane dondurulmuş var 2. Deneme için beklemedeyim. Hayırlısı olsun canım
Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
Hayırlısı olsun canım tez zamanda bebislerimize kavuşuruz insallahDondurulmuslarimla ikinci tedavime başlıcam canım adet olmayı bekliyorum ayin 20si gibi olurum
Canim kan sonucun çıktı mı ?Kan verdim bekliyorum kızlar
Negatif canımCanim kan sonucun çıktı mı ?
Hayirlisi be kuzuu... uzulme sakin.. bidahakine mujdelersin insallahNegatif canım
Canım benimde sonuç bugün negatif çıktıHayırlısı olsun canım tez zamanda bebislerimize kavuşuruz insallah
Öyle tabi kuzum zamanı değilmiş demekki hayırlısı buymuşHayirlisi be kuzuu... uzulme sakin.. bidahakine mujdelersin insallah
Çok üzüldüm canımNegatif canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?