- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.861
Canim benim yas 30 ilk denemem ozel hastane 2 ebrio transfer edilecekDoktoruma soracağım
Ama ikiz gebelik risk değil mi ?
Bir de 35 yaş altıyım daha ben ve ilk deneme
Konulur Mu bilmiyorum
Canim benim yas 30 ilk denemem ozel hastane 2 ebrio transfer edilecek
Ben bakdim cnm ... ebrio yu devamli takip edebildikleri bi alet.. yani bu aletle en kalitelisi ni secme orani yuzde 9 artioyormus.. herseyini takip edebiliyorlarmisHıc duymadim nasıl birseymis merak ettim. Arastirmak lazim
Himm anladim canım. Sagol bilgilendirdigin icin. Aklimizin bir kosesinde kalsin.Ben bakdim cnm ... ebrio yu devamli takip edebildikleri bi alet.. yani bu aletle en kalitelisi ni secme orani yuzde 9 artioyormus.. herseyini takip edebiliyorlarmis
Bebegin ne yapdin ...aklim burda kaldiİnşallahhh canımmmm duaaa edebilm birbirimizee :)))
Sende cnm mujdelerimizi bekliyoruZ bugün ikinizden ...Bende yarin yaptircam test Allah yardimcimiz olsun.
Canim zaten eklemiştim listeye
valla bende doğan kürüne baslayayim diyorum her ihtimale karşı bir kere kullanmıştım o ay kistlerim yok olmuştu ama faydası yine olur mu bilmiyorumBende klomen tedavisinden dolayi iki yumurtalik da da kist olusmus .. subat ayina kaldim o yuzden
Ćogu özel 2 emriyo transferi yapıyor canımBende 28 yaşındayım özelde yaptırıyorum kızlar bende 2 embriyo istiyorum bakalım doktorum ne dicek
Ne zaman yaptıracaksın canım şimdi nasıl bir süreçtesin? Benim bugun 8.günüm gonalf de. Saat 11 de randevum var canım doktorda.Ćogu özel 2 emriyo transferi yapıyor canım
Ben 24 yaşımdayım banda 2 emriyo transferi olucak inşallah
Hayatim ben sogan kürü denemedim hic dr bana 21 gunluk ilac verdi onu kullaniyorum 10 gunu geride birakdim cok sukur 11 hap kaldi hapdan sonra da bi iki.gun sonra adet olmam gerekio ..direk tedaviye baslicam ondan sonra allahin izniylevalla bende doğan kürüne baslayayim diyorum her ihtimale karşı bir kere kullanmıştım o ay kistlerim yok olmuştu ama faydası yine olur mu bilmiyorum
Benim ilk tedavim negatif olduNe zaman yaptıracaksın canım şimdi nasıl bir süreçtesin? Benim bugun 8.günüm gonalf de. Saat 11 de randevum var canım doktorda.
Slm bayanlar oncelikle rabbim tez zamanda bize bebisler nasip etsin yas 29 3kez aşılamanın ardından 2 ay bekledik hiç problem yok sebebsiz infertilite bu ay tüp bebeğe baslicaz gorusme ve ilk muayenemiz oldu
oldu şuan adetini bekliyoruz kim nerede yaptırıyor fiyatlar nasil bilgi verirmisiniz lütfen
Benim ilk tedavim negatif oldu
2 ay dinlendim
Bu ayın reglisiyle dondurulmuşlarimla ikinci tedavime başlıcam
20 ocak gibi regl olurum tedavime öyle başlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?