- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.821
12 gündür iğne kullanıyorum yarın sanırım son gün pazartesi transfer olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gündür iğne kullanıyorum yarın sanırım son gün pazartesi transfer olabilir
Hadi hayırlısı olsun canım12 gündür iğne kullanıyorum yarın sanırım son gün pazartesi transfer olabilir
Maşallah bereketle sağlıkla katlansın inşallah
Sağol Canım yaşım itibariyle 2 olur 2 de embriyo olursaHadi hayırlısı olsun canım
Kaç tane transfer olucak belli mi
Bende klomen tedavisinden dolayi iki yumurtalik da da kist olusmus .. subat ayina kaldim o yuzdenbenim de 7 sine denk geliyor subatın belki aynı gün transfer oluruz ama adet olmayı bekleyeceğim daha adetime 10 gün var , sizin neden olmadı bu ay
Anladım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızSağol Canım yaşım itibariyle 2 olur 2 de embriyo olursa
İnşallah Canım çok sağolAnladım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız
SelamGüzel hanımlar nerdesiniz? Kimler hangi aşamada hadi buyurun...
Selam
Ben bugun regl oldum yarın doktora gidiorum transfer için ilaçlara başlıcaz sen naptın refl oldun mu ?
Bende çok merak ediorum :) bakalım nasıl gececek sanırım 20 günlük bi ilaç süresi var sonra transfer şubat bası olur heraldeİyi bakalım paylaşirsin burdan artık merak ediyorum bende nasıl bi süreç olucagini
Ayın 20 si gibi adet olurum ben
AynenBende çok merak ediorum :) bakalım nasıl gececek sanırım 20 günlük bi ilaç süresi var sonra transfer şubat bası olur heralde
Maslak acıbadem de 30 yasındayım ilk tedavimAynen
bazen 15 .gün felan oluyormuş değişiyor Muş hayırlısı artık
Sen nerde tedavi görüyorsun
yasin kaç
İlk tedavin mi
Listeye ekliyim sizide
Sizin 3 dondurulmuşunuz vardı dimiMaslak acıbadem de 30 yasındayım ilk tedavim
Doktoruna danış bence onu bir sonraki ay transfer ihtimali varsa rahimdeki etkisi önemli cnm ..evet canım doktorda su ve ayran iç dedi günde en az 12 bardak içmeliymişim bu ay adet olmayı bekleyeceğim 10 günüm var, soğan kürü felan yapsam kist olmasını engeller mı acaba
Evet 3 tane dondurulmus var bana 2 transfer olacakSizin 3 dondurulmuşunuz vardı dimi
Doktorla konşutunuz mu kaç tane transfer yapıcak
Hayırlısı olsun canım inşallah ikisi de sımsıkı tutunur. Bülent hocayla mı süreci yürütüyorsun?Evet 3 tane dondurulmus var bana 2 transfer olacak
Evet bülent beyle bakalım inş şu sürecide bi atlatalımHayırlısı olsun canım inşallah ikisi de sımsıkı tutunur. Bülent hocayla mı süreci yürütüyorsun?
Canim Bülent beyin kendisimi bakıyor sanaEvet bülent beyle bakalım inş şu sürecide bi atlatalım
Sende mi bülent beyle tedavidesin ?
Evet atlatırsın hiç merak etme hastane iyi doktorun harika sen moralini yüksek tut o lazımEvet bülent beyle bakalım inş şu sürecide bi atlatalım
Sende mi bülent beyle tedavidesin ?