2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim Bülent beyin kendisimi bakıyor sana

Başka topiklerde Bülent beyin bakmadigini sürekli başka doktorların girdiğini okudum
Sizde nasil
Sürekli olarak bülent bey bakmıyor yumurta büyüme kontrollerinde hep baska doktorlar giriyor ama gidenler bilir gercekten çok fazla hastası var ve hemsire bana bülent beye söylenmeden onun onayı olmadan burda asla su bile alınmaz dedi yumurta sonuclarım hep bülent beye göaterildi dozumu o ayarladı

Canim Bülent beyin kendisimi bakıyor sana

Başka topiklerde Bülent beyin bakmadigini sürekli başka doktorların girdiğini okudum
Sizde nasil
Bazı aşamalarda farklı doktorlar da sürece dahil oluyor canım ama son karar hep bülent hocanın. Onun yönetimde ilaç dozları kontroller vs..

Benim 4. Tüp bebek denemem şuan iğnelerle yumurtaları büyütüyoruz . Benim bu seferki sürecim normal tüp bebek süreçlerinden biraz farklı olacakmış. Gen taramaları dna işleri gibi aşamalarım da var
Anladım inş son denemen olur ve çocugunu kucagına alırsın diğer denemelerinde mi bülent beydeydi

Anladım canım medicanadaki doktorumda ayni öyleydi bunu durum beni rahatsız etmeye başladı toplam 5 tane doktor giriyordu bana
bende değiştirdim sonunda doktorumu
Başka hastaneye geçtim

Anladım canım medicanadaki doktorumda ayni öyleydi bunu durum beni rahatsız etmeye başladı toplam 5 tane doktor giriyordu bana
bende değiştirdim sonunda doktorumu
Başka hastaneye geçtim
Şimdi nerdesin hep tek doktor mu ilgileniyor orada

tecübeli olan canla bu sorum size...

ebrioscope yöntemini duydunuz mu? duyduysanız nedir? ve gercekden gebelık oranını artdırıyormu bu teknık?
inşallah bi bilgisi veya denemiş olan bi arkdasım cıkar

Şimdi nerdesin hep tek doktor mu ilgileniyor orada
Medicanada Selman Laçin var diye gittim bi baktım başka başka doktorlar giriyor hep

neden böyle ben Selman beyi istiyorum dEyice biz ekip işi ćalişiyoruz herseye Selman bey karar veriyor başka doktorlar girebilir dediler
Şimdi çevre Hastanesi Prof Dr ümit özekiciyle anlaştım
Dondurulmuşlarimi alıp o hastaneye gidicem tek o doktorla tüm tadavimi sürdürcem inşallah bir de 2 emriyo transferi yapıcak yeni doktorum

Selman bey tek emriyo transferi yapıyor

N nisan06 canım benim de yeni tedavimde 2.kalitede 2 tane emriyo transfer edicek hayırlısı sen sıkma canını

Çok kalitesiz emriyolar bile tutuyor allahın izniyle
Dogru diyorsun canim. Benim onceki tedavimde 2 tane 5.gun embriyosuydu da ne oldu negatif.dedigim gibi allah isterse hersey olur canim. Hakkimizda hayirlisi.sagol canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…