- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.841
Sürekli olarak bülent bey bakmıyor yumurta büyüme kontrollerinde hep baska doktorlar giriyor ama gidenler bilir gercekten çok fazla hastası var ve hemsire bana bülent beye söylenmeden onun onayı olmadan burda asla su bile alınmaz dedi yumurta sonuclarım hep bülent beye göaterildi dozumu o ayarladıCanim Bülent beyin kendisimi bakıyor sana
Başka topiklerde Bülent beyin bakmadigini sürekli başka doktorların girdiğini okudum
Sizde nasil
Bazı aşamalarda farklı doktorlar da sürece dahil oluyor canım ama son karar hep bülent hocanın. Onun yönetimde ilaç dozları kontroller vs..Canim Bülent beyin kendisimi bakıyor sana
Başka topiklerde Bülent beyin bakmadigini sürekli başka doktorların girdiğini okudum
Sizde nasil
Sen hangi aşamadasın ?Evetatlatırsın hiç merak etme hastane iyi doktorun harika sen moralini yüksek tut o lazım
Benim 4. Tüp bebek denemem şuan iğnelerle yumurtaları büyütüyoruz . Benim bu seferki sürecim normal tüp bebek süreçlerinden biraz farklı olacakmış. Gen taramaları dna işleri gibi aşamalarım da varSen hangi aşamadasın ?
Anladım inş son denemen olur ve çocugunu kucagına alırsın diğer denemelerinde mi bülent beydeydiBenim 4. Tüp bebek denemem şuan iğnelerle yumurtaları büyütüyoruz . Benim bu seferki sürecim normal tüp bebek süreçlerinden biraz farklı olacakmış. Gen taramaları dna işleri gibi aşamalarım da var
Anladım canım medicanadaki doktorumda ayni öyleydi bunu durum beni rahatsız etmeye başladı toplam 5 tane doktor giriyordu banaSürekli olarak bülent bey bakmıyor yumurta büyüme kontrollerinde hep baska doktorlar giriyor ama gidenler bilir gercekten çok fazla hastası var ve hemsire bana bülent beye söylenmeden onun onayı olmadan burda asla su bile alınmaz dedi yumurta sonuclarım hep bülent beye göaterildi dozumu o ayarladı
Canim zaten eklemiştim listeyeCanım beni de eklermisim listeye
Şimdi nerdesin hep tek doktor mu ilgileniyor oradaAnladım canım medicanadaki doktorumda ayni öyleydi bunu durum beni rahatsız etmeye başladı toplam 5 tane doktor giriyordu bana
bende değiştirdim sonunda doktorumu
Başka hastaneye geçtim
Güzel hanımlar nerdesiniz? Kimler hangi aşamada hadi buyurun...[/QUOTE benim biraz canim sıkkin bugun.bana transfer edilenler 2.kaliteymis. belki 5.gune yasamaz diye 3.gun transfer yaptilar. Embriyolog 1.ve 2.kalite arasinda cok fark yok dedi ama ne bileyim uzuldum biraz. Bir tane kalan yumurtam da gec dollenmis ama 7-8 gune kadar dayanmis. Eger yasasaymis donduracaklarmis. O da gitmis.
Medicanada Selman Laçin var diye gittim bi baktım başka başka doktorlar giriyor hepŞimdi nerdesin hep tek doktor mu ilgileniyor orada
Bende ozelde yaptırdım 2 embriyo konuldu Heryerde öyle mi bilmiyorumEvet ama yaş 35 altı ya
Dogru diyorsun canim. Benim onceki tedavimde 2 tane 5.gun embriyosuydu da ne oldu negatif.dedigim gibi allah isterse hersey olur canim. Hakkimizda hayirlisi.sagol canim :)
Bende 2. Deneme için beklemedeyim biraz ara verdim kendimi toparlamaya için. Sen ne durumdasinGüzel hanımlar nerdesiniz? Kimler hangi aşamada hadi buyurun...
Bende ozelde yaptırdım 2 embriyo konuldu Heryerde öyle mi bilmiyorum
Hıc duymadim nasıl birseymis merak ettim. Arastirmak lazimtecübeli olan canla bu sorum size...
ebrioscope yöntemini duydunuz mu? duyduysanız nedir? ve gercekden gebelık oranını artdırıyormu bu teknık?
inşallah bi bilgisi veya denemiş olan bi arkdasım cıkar
Dondurulmuslarimla ikinci tedavime başlıcam canım adet olmayı bekliyorum ayin 20si gibi olurumBende 2. Deneme için beklemedeyim biraz ara verdim kendimi toparlamaya için. Sen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?