- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.801
Evet 5. Gün embriyosu daha iyi kızlar. Doktora 2 tane koyması için ısrar edın 1 e göre 2 tane konulduğunda tutma şansı daha yuksekEmin değilimmm ama 5.gün daha iyi oluyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 5. Gün embriyosu daha iyi kızlar. Doktora 2 tane koyması için ısrar edın 1 e göre 2 tane konulduğunda tutma şansı daha yuksekEmin değilimmm ama 5.gün daha iyi oluyor diye biliyorum
İki başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek çok şükür tuttu hamileyim şuan canım.Bir teklif edeyim canım doktoruma
Tuttu mu canım peki ?
İlk deneme mi ?
Ikizmi canim peki ? Kac yasindasn doktora ben soyledim bana yok demisdi ya gencsn 1 tane nin de bolunme olasiligi var dediİki başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek çok şükür tuttu hamileyim şuan canım.
Amin canim inşallah
Bu arada bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah gözün aydın en kısa zamanda dünyanın en güzel sesi kalp atişlarini duymanı dilerim.
Canım çok sevindim inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım Allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin
Daha belli değil canım kese görmeye gitmedik haftaya gidicez inşallah. 29 yaşındayım.. Aynen bölüne biliyormuş hayırlısı olsun hakkındaIkizmi canim peki ? Kac yasindasn doktora ben soyledim bana yok demisdi ya gencsn 1 tane nin de bolunme olasiligi var dedi
Maşallah canım 8.gün gayet iyi çıkmış inş keseyi de görürsünKan testi sonucum 107.5 çıktı canım çok şükür.8.günüm pazartesi tekrarlıcam.Amin inşallah canım.
İki başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek çok şükür tuttu hamileyim şuan canım.
Öyle diyolar bi kaç yazı okudum nette daha detaylı var .. rahime düştüğü zaman 5. günkü haline daha yakın oluyo normalde ama bakalım kısmet tarafı da önemli bu işin çünkü 5. gün olup da tutunamayan oluyo ..Daha mı iyi canım ?
Öyle diyolar bi kaç yazı okudum nette daha detaylı var .. rahime düştüğü zaman 5. günkü haline daha yakın oluyo normalde ama bakalım kısmet tarafı da önemli bu işin çünkü 5. gün olup da tutunamayan oluyo ..
Benim ikinci denemem ve embriyolog çok önemliymiş onu anladım ilkinde üçüncü güne bi uygun vardı kalan dört embriyo gitti ben de diğerleri sağlıksız gibi olunca çok umutlanmamıştım cnm
Bu sefer çok şükür 5. güne çıktı dondurduk ta
Bi transfer olsaydım artıkÖyle diyolar bi kaç yazı okudum nette daha detaylı var .. rahime düştüğü zaman 5. günkü haline daha yakın oluyo normalde ama bakalım kısmet tarafı da önemli bu işin çünkü 5. gün olup da tutunamayan oluyo ..
Benim ikinci denemem ve embriyolog çok önemliymiş onu anladım ilkinde üçüncü güne bi uygun vardı kalan dört embriyo gitti ben de diğerleri sağlıksız gibi olunca çok umutlanmamıştım cnm
Bu sefer çok şükür 5. güne çıktı dondurduk ta
Maşallah bereketle sağlıkla katlansın inşallahİnşallah canım Rabbim nasip eder.
Kan testi sonucum 107.5 çıktı canım çok şükür.8.günüm pazartesi tekrarlıcam.Amin inşallah canım.
Benim 2 tane koyuldu canımmEvet 5. Gün embriyosu daha iyi kızlar. Doktora 2 tane koyması için ısrar edın 1 e göre 2 tane konulduğunda tutma şansı daha yuksek
Öyle bu işin en zor tarafı beklemek zaten.Aynı şekilde bende hemen sanmıştım
Riske gerek yok
Dondurulmuş şansı daha yüksek derdi
Beklemek zor
Zaman geçmiyor sanki
İnşallah cnm hepimizin :)Evet haklısın canım
İnşallah tutar
İnşallah tutar canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBende bir aşılama tutmadı
İlk tüp bebek denemem
İnşallah benim de tutar
Öyle bu işin en zor tarafı beklemek zaten.
Allah büyük canım olsunda bekleyelim sorun değil
Amin inşallahİnşallah tutar canım rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımİnşallah cnm hepimizin :)
Merhaba arkadaşım ben de ikinci denememde ohss oldum berbat birşey seni çok iyi anlıyorum. Tam 6 gün bana işkence olmuştu. Polikistik over hastalarında ve fazla yumurta gelişiminden oluyor bu. Ertelenmesi en iyisi endişelenme
benim de 7 sine denk geliyor subatın belki aynı gün transfer oluruz ama adet olmayı bekleyeceğim daha adetime 10 gün var , sizin neden olmadı bu aySikma tatli canini birlikte bekleriz sonuclarimizi bende 10 subat civari transfer olucam
evet canım doktorda su ve ayran iç dedi günde en az 12 bardak içmeliymişim bu ay adet olmayı bekleyeceğim 10 günüm var, soğan kürü felan yapsam kist olmasını engeller mı acabaSu iç cnm rahatlatıyodu sanırım
En hayırlı zamanda koysunlar ve tutunsun inşallah bebişin