2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canim inşallah

Bu arada bebişin hayırlı ugurlu olsun inşallah gözün aydın en kısa zamanda dünyanın en güzel sesi kalp atişlarini duymanı dilerim.

İnşallah canım Rabbim nasip eder.

Canım çok sevindim inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım Allah kalp atışını duymayı kucağına almayı nasip etsin

Kan testi sonucum 107.5 çıktı canım çok şükür.8.günüm pazartesi tekrarlıcam.Amin inşallah canım.

Daha mı iyi canım ?
Öyle diyolar bi kaç yazı okudum nette daha detaylı var .. rahime düştüğü zaman 5. günkü haline daha yakın oluyo normalde ama bakalım kısmet tarafı da önemli bu işin çünkü 5. gün olup da tutunamayan oluyo ..
Benim ikinci denemem ve embriyolog çok önemliymiş onu anladım ilkinde üçüncü güne bi uygun vardı kalan dört embriyo gitti ben de diğerleri sağlıksız gibi olunca çok umutlanmamıştım cnm
Bu sefer çok şükür 5. güne çıktı dondurduk ta

Evet haklısın canım
İnşallah tutar

Bi transfer olsaydım artık

Sikma tatli canini birlikte bekleriz sonuclarimizi bende 10 subat civari transfer olucam
benim de 7 sine denk geliyor subatın belki aynı gün transfer oluruz ama adet olmayı bekleyeceğim daha adetime 10 gün var , sizin neden olmadı bu ay

Su iç cnm rahatlatıyodu sanırım
En hayırlı zamanda koysunlar ve tutunsun inşallah bebişin
evet canım doktorda su ve ayran iç dedi günde en az 12 bardak içmeliymişim bu ay adet olmayı bekleyeceğim 10 günüm var, soğan kürü felan yapsam kist olmasını engeller mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…