• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhaba kızlar ohss sendromu olmuşum bu ay transferim ertelendi bir sürü yumurtam var . 23 tane yumurtam toplanmıştı ama ne hikmetse yumurta olumşymu devam etmiş bu durumda hastane suclu oluyor mu ? verdikleri tedaviden dolayı böyle oldu, transfer ertelendi , karnım 5 aylık gibi oldu yürüyemiyorum agrıdan , bu durum yanlış tedaviden dolayı mıyaşayan arkadaşlar var mı
Normalde içerde küçükleri bi kaç tane bırakıyorlar onlar da sönüyo demişlerdi geçen sefer bana
Senin durum daha farklı galiba İçerdekiler için ne yapıcaklar peki alınanlarda döllenme olup dondurdular mı?

merhaba kızlar ohss sendromu olmuşum bu ay transferim ertelendi bir sürü yumurtam var . 23 tane yumurtam toplanmıştı ama ne hikmetse yumurta olumşymu devam etmiş bu durumda hastane suclu oluyor mu ? verdikleri tedaviden dolayı böyle oldu, transfer ertelendi , karnım 5 aylık gibi oldu yürüyemiyorum agrıdan , bu durum yanlış tedaviden dolayı mıyaşayan arkadaşlar var mı
Cok gecmis olsun hayatım ama dr lar normal dediyse sikma canini... gec olsun da güç olmasin.. hayirlisi olur insallah.. ozman sende ben gibi subat da test icin bekleyeceksin bende subat da trasfer olacagim

Adet olduktan sonra cyclo progynova diye bir hap kullandim gunde 3 kere. Bugun 14. Gunum bu ilaca ek olarak crinone jel baslandi bugun. Gunde 2 kere bunuda kullaniyorum. Toplamda 2 defa muayene oldum. Carsambada insallah transfer olacak
Teşekkürler cevabın için

İnşallah sıkı sıkı tutunur sana canım hersey gönlünce olsun

Merhaba arkadaşım ben de ikinci denememde ohss oldum berbat birşey seni çok iyi anlıyorum. Tam 6 gün bana işkence olmuştu. Polikistik over hastalarında ve fazla yumurta gelişiminden oluyor bu. Ertelenmesi en iyisi endişelenme

Normalde içerde küçükleri bi kaç tane bırakıyorlar onlar da sönüyo demişlerdi geçen sefer bana
Senin durum daha farklı galiba İçerdekiler için ne yapıcaklar peki alınanlarda döllenme olup dondurdular mı?
şuan 2. gün yarın 3. gün embriyosu olcak 5. güne çıkanları dondurcaklarmış, ilaç yazdı bugün 8 gün kullanmam gerektiğini söyledi yumurtaları baskılar dedi ama bidaha ki ay geçmeye bilirmiş bu durum çok sıkıntılı ve zor bir süreç ağrı yapıyor

Cok gecmis olsun hayatım ama dr lar normal dediyse sikma canini... gec olsun da güç olmasin.. hayirlisi olur insallah.. ozman sende ben gibi subat da test icin bekleyeceksin bende subat da trasfer olacagim
ya sorma bir yandan hayırlısı diyorum çok istiyorum yani 1 ay daha bekleyeceğiz

Kızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış yani 3 gün var arada ebe iyi dedi ben burada okuduğum kadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem

Back