• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar sizde kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
sanırım Bana 5. gün embriyosu transfer edilecek ?

şuan 2. gün yarın 3. gün embriyosu olcak 5. güne çıkanları dondurcaklarmış, ilaç yazdı bugün 8 gün kullanmam gerektiğini söyledi yumurtaları baskılar dedi ama bidaha ki ay geçmeye bilirmiş bu durum çok sıkıntılı ve zor bir süreç ağrı yapıyor
Su iç cnm rahatlatıyodu sanırım
En hayırlı zamanda koysunlar ve tutunsun inşallah bebişin

Kızlar bende sabah kan testi yaptırdım beta değerim 12,75 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. İlaçlara bağlı da olabilirmiş normal gebelikte olabilirmiş. Sınırdasın dedi pazartesi kan testinde beta değeri kendini ikiye katlaması lazımmış. Olumlu sonuç alanlar sizin beta değeriniz kaç çıkmıştı yada kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar beta değeriniz kaçtı?
merhaba canım ben kimyasal gebelik geçirdim ilk değer 89.25 di.değerlerim yavaş yavaş düşmüştü. Degerin İkiye Katlamasi gerekiyo içini ferah tut insallag hayırlı haberler alirsin

Maşallah ne güzel
Ben beklemekten sıkıldım
Hemen konulacak sandım
Şuan toplamadan sonra dinlenmedeyim
Adete de daha baya var
Bende toplamadan sonra hemen trasnfer olacak sanmıştım
Doktorumla konuştuğum zaman
Bir sürü hormon ilacı yükledik yumurta topladık vücut ve rahim yoruldu
Rahimin dinlenmesi çok önemli bu evrede ve dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı daha yüksek demişti.

Aramizda yeni hamileler var tebrik ediyorum.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin hanimlar.benim de bugun yumurta toplama islemim vardi.10 lik is oldu 40 dk.damar yolu acilamadi.onun harici Allaha sukur hersey iyi suan.transferim diger ay.Allah hepimize mujdeli haberler alabilmeyi nasip etsin

Bende toplamadan sonra hemen trasnfer olacak sanmıştım
Doktorumla konuştuğum zaman
Bir sürü hormon ilacı yükledik yumurta topladık vücut ve rahim yoruldu
Rahimin dinlenmesi çok önemli bu evrede ve dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı daha yüksek demişti.
Aynı şekilde bende hemen sanmıştım
Riske gerek yok
Dondurulmuş şansı daha yüksek derdi
Beklemek zor
Zaman geçmiyor sanki

Back