- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.781
Kızlar sizde kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
sanırım Bana 5. gün embriyosu transfer edilecek ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su iç cnm rahatlatıyodu sanırımşuan 2. gün yarın 3. gün embriyosu olcak 5. güne çıkanları dondurcaklarmış, ilaç yazdı bugün 8 gün kullanmam gerektiğini söyledi yumurtaları baskılar dedi ama bidaha ki ay geçmeye bilirmiş bu durum çok sıkıntılı ve zor bir süreç ağrı yapıyor
Benim de 5. gündü cnm., bekleyiş devamKızlar sizde kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
merhaba canım ben kimyasal gebelik geçirdim ilk değer 89.25 di.değerlerim yavaş yavaş düşmüştü. Degerin İkiye Katlamasi gerekiyo içini ferah tut insallag hayırlı haberler alirsinKızlar bende sabah kan testi yaptırdım beta değerim 12,75 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı istedi. İlaçlara bağlı da olabilirmiş normal gebelikte olabilirmiş. Sınırdasın dedi pazartesi kan testinde beta değeri kendini ikiye katlaması lazımmış. Olumlu sonuç alanlar sizin beta değeriniz kaç çıkmıştı yada kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar beta değeriniz kaçtı?
Daha mı iyi canım ?Benim de 5. gündü cnm., bekleyiş devam
Kaça yapıyo tüp bebek muayene ücreti nedirEvet canm memnunm suan dondurulmuslar icin gid3cem on gune nasip ilgili doktor yani isini gizel yapiyor
Özel de mi yaptiriyorsun.Birde kızlar çift embriyo istesek yapar mı doktor ?
Benim dondurulmuş 5.gün canımKızlar sizde kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Evet ama yaş 35 altı yaÖzel de mi yaptiriyorsun.
Benim dondurulmuş 5.gün canım
Emin değilimmm ama 5.gün daha iyi oluyor diye biliyorumBenim de öyle olacak galiba
Kaçıncı gün daha iyi oluyor
Bilmediğim için soruyorum
İnşallah tutunur canımEmin değilimmm ama 5.gün daha iyi oluyor diye biliyorum
Benim 5.ci gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi canım 29 yaşındayımBirde kızlar çift embriyo istesek yapar mı doktor ?
İnşallah canım yarın test günümİnşallah tutunur canım
Benim 5.ci gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi canım 29 yaşındayım
Maşallah ne güzelİnşallah canım yarın test günüm
Bende toplamadan sonra hemen trasnfer olacak sanmıştımMaşallah ne güzel
Ben beklemekten sıkıldım
Hemen konulacak sandım
Şuan toplamadan sonra dinlenmedeyim
Adete de daha baya var
Aynı şekilde bende hemen sanmıştımBende toplamadan sonra hemen trasnfer olacak sanmıştım
Doktorumla konuştuğum zaman
Bir sürü hormon ilacı yükledik yumurta topladık vücut ve rahim yoruldu
Rahimin dinlenmesi çok önemli bu evrede ve dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı daha yüksek demişti.