2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar merhaba negatif tüp bebek sonrası ilk adeti değil 2. adeti geciken oldu mu adet düzeni değişiyormu daha sonra
Evet canim degisiyor yalniz kontrole gttin mi mutlaka gitmelisin cunku benim de kist olusmusru cok gec farkettim. Bilgin olsun

Korkma lütfen. Her sey güzel olacak. Sen hamilesin keyfini çıkar
Sagol canim insallah saglikli gebeliktir

Ayyy çok güzel haber sabah sabah vallahiii
kan verincede mutlaka haber ver canım.
Şimdiden hayırlı olsun
Insallah hayirli olur canim haber vericem kan sonucu cikinca sagolasin sen de artik bi test yap bence

tüp bebek sonrası 15 gün sonra kontrol olmuştum kist yoktu ama ondan sonra oluşabilir mi ?
Onu bilemiyorum canim o zaman o kadar cok geciktiyse test yapabilirsin. Ama benim ilk denemem de kist olmamasina ragmen dongum iyice sasmisti doktoru aradigimda vucut ilaclari anca atiyor demisti. Icin rahat olsun bence test yap

Onu bilemiyorum canim o zaman o kadar cok geciktiyse test yapabilirsin. Ama benim ilk denemem de kist olmamasina ragmen dongum iyice sasmisti doktoru aradigimda vucut ilaclari anca atiyor demisti. Icin rahat olsun bence test yap
biraz daha bekleyim bn çok korkuyorum inş olurum

Belirti yoktu sende dimi canım hiç
Ay çok heycanlandım senin içinnn hemen çıksın kan sonucunnn
Regl agrim var bugun. Dun hic bir sey yoktu resmen transfer olmamis gibiydim. Regl gunum bugun ve ya da yarin.

Canim sagolasin ama korkuyoruz gecen sefer kimyasal olmustu birazdan gidip kan vericem. Insallah guzel bir deger cikar

Canım kan için 8.günü bekleseydin keşke daha erken gebelil testinde çıktı çünkü düşük çıkarsa yine kimyasal mı diye moralin bozulmasın. inşallah çok güzel bir değer çıksın..

bende çok karışığım aynıyız benimde kimyasal geçmişim var sen yapınca yarın yapsam mı dedim görmüş olurum diyorum 9.günü yapacaktım geçen defa öyle yaptım baya görünüyordu 10.gün çok silikti bu seferde 9.gün yaparsam çok silik çıkarsa hamile kalıp kalmadığımdan emin olmam diyorum yinr kimyasal ise gerçi öyleyse 9.gün görsem bile 10.gün silikleşecek off karmaşığım

Canim valla bilemiyorum ben de gecen sefer 9.gun yaptim bu kadar belirgin degildi hemen kan verdik 29 mu ne cikmisti. Ayni testle yapmistim bu cok daha belirgin. Ama digeri 3.gundu bu 5.gun embriyosu. Yine de biz kendimizi hazirladik zaten cok da sevinmiyoruz su anda supheyle yaklasiyoruz.

Canım hep öyle olacak diye birşey yok embriyo gelişimiyle alakalı tamamen ve bu iyi gelişecek devam edecek inşallah. Yaptır daha iyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…