2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Selam kızlar allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Size bişey soracağım ilk tedavim transferimin 9.günü 4.gün embriyosu 2 tane -üç gündür bel ağrısı kasık batması içimde Eti'm çekiliyor gibi bi his karnım taş gibi göğüsler biraz büyüdü ama çok hassas değil benim test günü Cumartesi günü ama bi eşşeklik edip erken gebelik testi yaptım idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim sabah idrarı mı olması gerekti ve ikinci çizgi hiç çıkmadı kimseye de söylemedim ama ağlayıp duruyorum zaten acayip bi duygusallık ağlama hali ateş basması yaşıyorum lütfen kızlar bi yorum yapın bana

Merhaba arkadaslar sizlere bi sey sormak istiyorum yakinda transferim var
Transferden sonra crinone jel mi kullandiniz yoksa hapinimi kullandiniz?

Merhaba bazen o testlerde yanilma payi olabiliyor bence teste takilip uzme kendini kanda baktiracaksin zaten gunu geldiginde insallah testin sonucu pozitiftir.
Benimde 2.tup bebek tedavisiydi transfer olmadim daha sizin toplamda kac embroyunuz vardi?

Merhaba bazen o testlerde yanilma payi olabiliyor bence teste takilip uzme kendini kanda baktiracaksin zaten gunu geldiginde insallah testin sonucu pozitiftir.
Benimde 2.tup bebek tedavisiydi transfer olmadim daha sizin toplamda kac embroyunuz vardi?
Evet inşallah test yanılmış olsun..erken yapmış olayım..allahtan hayırlsı artık benim 8 yumurtadan 3 kaldı 2 embriyo transfer oldu

Canım 15 kasım da başladım tedaviye iğnelere yani 13 aralıkta da yumurta toplandı bir ay kullandım işte
Neden 1 ay iğne kullandınız ?
Ben 8gün iğne kullandım 8.gün catlatma iğnesi oldum 10.gün yumurta toplandi

İlk defa duydumda 1 ay iğne kullanildığını merak ettim

Neden 1 ay iğne kullandınız ?
Ben 8gün iğne kullandım 8.gün catlatma iğnesi oldum 10.gün yumurta toplandi

İlk defa duydumda 1 ay iğne kullanildığını merak ettim
Kanamam olmuştu bi hafta öyle gitti bide tarlusal kullandım o olan kanama adet mi değil mi anlamak için eğer adet olsaydı hap kullanınca adetin gelmezdi dedi doktor bi hafta da öyle adet gördüm yani iki hafta adet oldum

Slm kizlar sizler transfer olurken endometrium kalinligi kac mm idi
Yazarsaniz sevinirim yakinda transferim olacak bnimki fazla buyumemis gibi

1. Merhaba kader arkadaşlarım ilk tüp bebek tedavim malesef başarısız oldu dün kan testi yaptırdım tutunamamış bebeklerim..Allah nasip etmedi zamanı değilmiş gibi teselli sözcükleri ile bugün daha iyiyim çok şükür...Allah tüm negatif alan arkadaşlarıma güç kuvvet versin yeniden denemeyi nasip Etsin pozitif olan arkdaşlarada inşallah sağlıkla kucağınıza alın ...tedavide test gününü bekleyenlere şöyle bi tavsiyem var LÜTFEN BELİRTİ ARAMAYIN!!! başkasıyla kıyaslamayın ve çok fazla burayı okumayın herkesin tedavisi bedeni farklı ve ben neler yaşadım söyliim ;bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması kasığmda çekme hissi karnım şişti bir tek göğüs hassasiyetim yoktu biraz şişti tedavinin başından beri birsürü iğne ilaç bu belirti dediğimiz şeyler aslında yan etki çünkü bunları yaşayıp hamile olan da var belirti yaşamayıp yine hamile olan var en zoru 12 gün beklemek kısmıymış o kısmı da Ne kadar az düşünürsek o kadar iyiymiş benim aklımdan bi dakika bile çıkmadı hiçbişeye odaklanamadım bu benim imtihanım Allah ol derse olacak biz elimizden geleni yapalım ona bırakalım 8.günden Sonra ağlama ataklarım oldu bir türlü anlam veremedim durup durup ağladım ve dün test günü teste giderken kusuyordum heyecandan bütün bedenim titredi ama olmadı inşallah toparlanıp tekrar denemeyi nasip etsin allahım bunları paylaşmak istedim aynı süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba arkadaslar. Tedavi sonucu pozitif olanlara hayirli olsun,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, yeni baslayan arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun. Bu zor surecte insallah hersey yolunda gider. Bende 11 aralikta ilk defa tup bebek tedavisine basladim. 2016 da 1 asilama denemem oldu ama tutmadi. Simdi tup bebek denemesine basladik. Bugun 7.gunum. E2 degerim biraz yuksek. Dr. degeri dusurebilirsek transferini yapariz dedi. Dusmezse embriyolari dondurup baska ay transfer yapariz dedi. Hayirlisi olsun diye dua ediyorum ama bir yandanda uzulmuyor degilim.Yurtdisinda oturuyorum, bu isler icin 2 ay onceden geldim, Tekrar gelip gitmek hem psikolojik olarak hem maddi olarak yorucu olacak. Tedaviye yeni baslayan veya transferi yapilan arkadaslar, sureciniz hakkinda paylasim yaparsaniz sevinirim. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…