- 12 Haziran 2018
- 13
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.841
Inşallah canım benim.hepimize olsunHayırlısı cnm...darısı kalp atışlarını duymaya olsun ...
Canim ağır işler yapma anı hareketlerden kaçın birde incir ye bol bol ben çok yedim ananas ve inciri inşallah güzel haberler alirsinTeşekkürler arkadaşlar hep beraber güzel haberler alırız inşallah,hergun düzenli olarak ananans,çekirdekli kuru üzüm,yeşil elma,dut kurusu yiyorum inşallah faydası olur da bebsilerim tutunur,hic vakit geçmek bilmiyor başka tavsiyeleriniz tecrübeleriniz var mi dikkat etmem gereken
İnşallah canım tüm bekleyen herkese de nasip etsin rabbimCanim ağır işler yapma anı hareketlerden kaçın birde incir ye bol bol ben çok yedim ananas ve inciri inşallah güzel haberler alirsin
Cnm ya keseyi karinda nmi yoksa vajinal ultrasonda mi gördün? Alttan bakınca bebek için zararı olmaz mı ? Ben çok merak ediyorum daInşallah canım benim.hepimize olsun
Canim vajinal ultrasonla baktı doktorum zararı olsa bakmazlar diye düşünüyorum sonuçta doktorlar daha iyi biliyorCnm ya keseyi karinda nmi yoksa vajinal ultrasonda mi gördün? Alttan bakınca bebek için zararı olmaz mı ? Ben çok merak ediyorum da
0.2 die sanırım sonuç olmamış malesefbuzin Sen neyaptın? betahcg için dr gidecektin bugün??varmı bi haber?
Evet cnm haklisin tabi ama işte biz biraz fazla evham yapıyoruz kolay elde edemediğiniz için. İnş Rabbimin izniyle bişey olmaz . Tsk ederim cevabın içinCanim vajinal ultrasonla baktı doktorum zararı olsa bakmazlar diye düşünüyorum sonuçta doktorlar daha iyi biliyor
Rica ederim canım haklisin bende tedirgin oldum ama yapacak bir şey yok.Evet cnm haklisin tabi ama işte biz biraz fazla evham yapıyoruz kolay elde edemediğiniz için. İnş Rabbimin izniyle bişey olmaz . Tsk ederim cevabın için
Canım merak edilecek zarar vericek şekilde değil normal muayenedeki gibi çok fazla ileri itmiyor zaten ucundan görüzüküyor.zararı olsa zaten doktorlar o şekil muayene etmezler.Cnm ya keseyi karinda nmi yoksa vajinal ultrasonda mi gördün? Alttan bakınca bebek için zararı olmaz mı ? Ben çok merak ediyorum da
Tsk ler cnm. O şekilde yse sorun yok dediğin gibi. Bn tedirgin oldum da biraz aydinlattigin için çok sağol. Rahatladım şimdiCanım merak edilecek zarar vericek şekilde değil normal muayenedeki gibi çok fazla ileri itmiyor zaten ucundan görüzüküyor.zararı olsa zaten doktorlar o şekil muayene etmezler.
Anladım cnm...hayırlısı olsun...üzme kendini dicem ama elde değil biliyorum..Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah...zamanı var demekki...0.2 die sanırım sonuç olmamış malesef
Rica ederim arkadaşım.hayırlısıyla elimizede almak nasip olsun inşallah.Tsk ler cnm. O şekilde yse sorun yok dediğin gibi. Bn tedirgin oldum da biraz aydinlattigin için çok sağol. Rahatladım şimdi
Hayırlısı olsun canim inşallah bidakine sağlıklı bir şekilde olur. Üzme kendini rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim.0.2 die sanırım sonuç olmamış malesef
Anladım cnm...hayırlısı olsun...üzme kendini dicem ama elde değil biliyorum..Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah...zamanı var demekki...
Hayırlısı olsun canim inşallah bidakine sağlıklı bir şekilde olur. Üzme kendini rabbimin bir bildiği vardır elbet hayırlısı olsun canim.
Aminn cnm inşallah. Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sağlık li hamilelik ,tüm hamislerede bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ayın 18 i ultrason um var çok merakla bekliyorum ilk defa bebişimi gorucem Allahın izniyle kızlarRica ederim arkadaşım.hayırlısıyla elimizede almak nasip olsun inşallah.
Canım senın belırtılerın nelerdı karında baloncuklar patladı 9 gün belırtın neydiAminn cnm inşallah. Rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sağlık li hamilelik ,tüm hamislerede bebişlerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Ayın 18 i ultrason um var çok merakla bekliyorum ilk defa bebişimi gorucem Allahın izniyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?