- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.821
Olumlu dusunwlım cnm allahım buyuk verende o bol bol dua edelim strese girmeyelim bnm daha kac haftalık oldugu gozukuyor ki cok kucuk dedi yerleşme falan cok guzel demısyıBende çok streslendim cnm yaa...ama sen benden bayağı önce gittin günde 2 mm civarında büyüyormuş..seninki iyidir endişe etme cnm...
Tüp bebeklerde geriden gelişim olabiliyormuş cnm...kısmet artık...Olumlu dusunwlım cnm allahım buyuk verende o bol bol dua edelim strese girmeyelim bnm daha kac haftalık oldugu gozukuyor ki cok kucuk dedi yerleşme falan cok guzel demısyı
Cok sevindim cnm. İnş sağlıcakla kalp atışını duyarsın. Kaçıncı haftadasin suan?bnmde 18 inde ultrason um var. İnş hersey yolundadir.Kizlar bende keseyi gördüm çok şükür doktorum baya olumlu konuştu 15 gün sonraya da kalp atışı için çağırdı
Allah kalp atışınıda duymayı nasip etsin canım.gözün aydın.Kizlar bende keseyi gördüm çok şükür doktorum baya olumlu konuştu 15 gün sonraya da kalp atışı için çağırdı
Amin inşallah canım çok sağol..Allah kalp atışınıda duymayı nasip etsin canım.gözün aydın.
Amin inşallah canım çok sağol 5+5 haftalik bugun.darisi sana inşallah güzel haberlerini alalımCok sevindim cnm. İnş sağlıcakla kalp atışını duyarsın. Kaçıncı haftadasin suan?bnmde 18 inde ultrason um var. İnş hersey yolundadir.
Hayırlı olsun cnm...gözün aydın...kaç mm ölçtüler sende kese içinde yolksak varmıydı cnm?Kizlar bende keseyi gördüm çok şükür doktorum baya olumlu konuştu 15 gün sonraya da kalp atışı için çağırdı
Kaç mm olduğunu sormadim bile o kadar heycan yaptimki ama doktorum boş bir kese olmadığını gayet iyi gözüktüğünü söyledi canım.ben keseyi görünce aklım başımdan gitti diyebilirim.simdilik herşey yolunda dedi doktorum fazlada açıklama yapmadı.kalp atışını duymadan pek birşey söyleyemiyoruz dedi sadece. Hayırlısı artıkHayırlı olsun cnm...gözün aydın...kaç mm ölçtüler sende kese içinde yolksak varmıydı cnm?
Canım benim stres yapma kendine senin için araştırdım bende doktorlar herkesin hamileliği günü gününe gitmeyebiliyor kimisi bir hafta önden gidebildiği gibi bir hafta geriden de gitmesi çok normalmiş çoğu doktor böyle diyor canım nasıl kimisi 4 kg.çocuk doğurup kimisi 2,5 kg.doğuruyorsa bu da öyle birşey yani bütün bebekler standart multimet bebekler olmuyor tatlım sen rahat ol strese sokma kendini ....Tüp bebeklerde geriden gelişim olabiliyormuş cnm...kısmet artık...
İnşallah cnm. Rabbim yavrularimizi sağ salim kucagimiza da almayi nasip eder inş.Amin inşallah canım çok sağol 5+5 haftalik bugun.darisi sana inşallah güzel haberlerini alalım
Hayırlı olsun. Evet cnm hepsi normal şeyler. Stres yapma kendine. İlaçlarda yapabiliyor. Belirti arama rahat ol . Beslenmene dikkat et. İnş güzel sonuçlar alırsın.Meraba arkadaşlar benimde bugün transferimin 4. Gunu 2 tane 3. Gün embryosu transfer edildi çok fazla şişkinlik ve kasik bel ağrısi var sizlerde de boylemi benim ilk tup bebek denemem
Canım emeklerine sağlık..çok teşekkür ederim...ilk başta nete bakınca biraz stres yaptım ama bugün daha iyiyim..kaygı stres mutluluk hepsi bir arada gidiyor bakalım...hepimiz için dua ediyorum...herkes dilediği beklediği yavrusuna kavuşsun tez zamanda inşallah...Canım benim stres yapma kendine senin için araştırdım bende doktorlar herkesin hamileliği günü gününe gitmeyebiliyor kimisi bir hafta önden gidebildiği gibi bir hafta geriden de gitmesi çok normalmiş çoğu doktor böyle diyor canım nasıl kimisi 4 kg.çocuk doğurup kimisi 2,5 kg.doğuruyorsa bu da öyle birşey yani bütün bebekler standart multimet bebekler olmuyor tatlım sen rahat ol strese sokma kendini ....
Hayırlı olsun cnm...evet aynen öyle oluyor...kasık ağrıları ile gün geçiriyoruz...inşallah güzel haberlerini alalım seninde...Meraba arkadaşlar benimde bugün transferimin 4. Gunu 2 tane 3. Gün embryosu transfer edildi çok fazla şişkinlik ve kasik bel ağrısi var sizlerde de boylemi benim ilk tup bebek denemem
Hayırlısı cnm...darısı kalp atışlarını duymaya olsun ...Kaç mm olduğunu sormadim bile o kadar heycan yaptimki ama doktorum boş bir kese olmadığını gayet iyi gözüktüğünü söyledi canım.ben keseyi görünce aklım başımdan gitti diyebilirim.simdilik herşey yolunda dedi doktorum fazlada açıklama yapmadı.kalp atışını duymadan pek birşey söyleyemiyoruz dedi sadece. Hayırlısı artık
Canım idrar testi sonradan çift çizgiye dönüşebiliyor...önemli olan kurumadan önce çıkan sonuç...10 günü geçmeden yapma idrar testi....kanda baktır cnm..Kizlar bisey merak ediyorum test yapinca 2 cizgiyi hemmelige goruyorsunuz 7 gunde yoksa bekliyomusinuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?