- 15 Ekim 2017
- 128
- 55
- 18
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.661
Kizlar vattampon trmizligi yapacam perde asacam sizde Zardari olurmu bgn 4 gunum transferin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yapma bence yorma kendini ben hiçbirşey yapmadim yemek dışında yaninda yardım edecek biri varsa o yapsınKizlar vattampon trmizligi yapacam perde asacam sizde Zardari olurmu bgn 4 gunum transferin
Tmm canm anladimCanim yapma bence yorma kendini ben hiçbirşey yapmadim yemek dışında yaninda yardım edecek biri varsa o yapsın
Ben çok araştırdım cnm..sen normalde başka bir sorunun yok ise yumurta takibi ile normal yoldan hamilelik deneyebilirsin..aşılama yaptırabilirsin.. Ama hemen olsun istiyorsan tüp bebek mantıklı..Canım sende nasıl bir pozitiflik var ya moral verdin çok sağ ol iyiki burada sizleri tanımışım yoksa insan kafayı yer ....
Amin canım inşallah inşallahCanım benim iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim zaten merkezle ilgili bir çok topik var hepsini okudum ama takdir edersin ki her şey olduğu gibi merkezle de fikirler ikiye ayrılıyor bazısı çok memnun kaldım süper diyor bazısı hiö beğenmedim para tuzağı diyor ama şu varki çok bilindik bir yer güzel ALLAHIM utandırmasın hiç birimizi senin işler nasıl gidiyor transfer ne zaman
Hayırlı olsun cnm...çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin..benimde beta HCG bugün 4225 çıktı iki günde 4 katı artmış o yüzden yarın dr gidicem kese muayenesi için...ikizmi diye şüphedeyiz...Biz kesemızı gorduk Rabbım nasıp ederse 12 Gun sonra kalp atısı duymaya gideceğiz
Hayrli olsun canim cok sevindim darisi basimiza benim de 18 inde kan testim cok var dahaHayırlı olsun cnm...çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin..benimde beta HCG bugün 4225 çıktı iki günde 4 katı artmış o yüzden yarın dr gidicem kese muayenesi için...ikizmi diye şüphedeyiz...
Amin cnm. Darısı sizlere olsun...Hayrli olsun canim cok sevindim darisi basimiza benim de 18 inde kan testim cok var daha
Cnm ne perdesi ya şimdi sırası mi . Uzanmak aniden egilmek ağır is yapmak yasak. Ben hiçbişey yapmıyorum yemek ve bulasik dışında. Bu kadar zorluk çekiyoruz bırak perdeyi ev işini kalsin. Eşin yada başka biri yapar. Önemli olan senin umudunun bebisinin gelmesiKizlar vattampon trmizligi yapacam perde asacam sizde Zardari olurmu bgn 4 gunum transferin
Canım adet günüm için 3 hastaneden randevu aldım başka sorun yok çok şükür canım akşam çok ağladım kararsızlıktan dolayı ALLAHIM ne olur yol göster bir ışık göster diye ağlayarak uyumuşum rüyamda en son aradığım hastanediki doktoru gördüm benimde elimde bir demet beyaz çiçek rüyanın etkisinde kaldım sanıtım bu bir ışık diğer 2 randevuyu iptal edicem sanırım sence de anlamlı değil mi rüya...Ben çok araştırdım cnm..sen normalde başka bir sorunun yok ise yumurta takibi ile normal yoldan hamilelik deneyebilirsin..aşılama yaptırabilirsin.. Ama hemen olsun istiyorsan tüp bebek mantıklı..
Gözün aydın canım inşallah kalp atisinida duyarsın. Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersinBiz kesemızı gorduk Rabbım nasıp ederse 12 Gun sonra kalp atısı duymaya gideceğiz
Belkide gelmez canım ( inşallah gelmez ) de hamiş olursun en kötü ihtimalle gelirse de aynı zamanlarda başlıycaz yol arkadaşlığı yapıcaz hep destek tam destek.....Amin canım inşallah inşallah
sende memnun kalanlardan olursun inşallah
Benim mayıs ayında oldu transfer negatif oldu transferden sonra adet oldum.
Şuan ikinci adetimi bekliyorum yeni transfer için cnm.
Dün olmam gerekiyodu olmadım doktor geçikebilir bu ay normal dedi.
Bakalım ne zaman lütfedip gelirse o zaman başlıcaz Allahın izniyle
Bencede çok anlamlı bir rüya..Canım adet günüm için 3 hastaneden randevu aldım başka sorun yok çok şükür canım akşam çok ağladım kararsızlıktan dolayı ALLAHIM ne olur yol göster bir ışık göster diye ağlayarak uyumuşum rüyamda en son aradığım hastanediki doktoru gördüm benimde elimde bir demet beyaz çiçek rüyanın etkisinde kaldım sanıtım bu bir ışık diğer 2 randevuyu iptal edicem sanırım sence de anlamlı değil mi rüya...
Hiç ummadığım anda hamiş olurum o zaman...Belkide gelmez canım ( inşallah gelmez ) de hamiş olursun en kötü ihtimalle gelirse de aynı zamanlarda başlıycaz yol arkadaşlığı yapıcaz hep destek tam destek.....
Hadi inşallah canım bir güzel haberde senden gelsinHayırlı olsun cnm...çok sevindim...Rabbim tamamına erdirsin..benimde beta HCG bugün 4225 çıktı iki günde 4 katı artmış o yüzden yarın dr gidicem kese muayenesi için...ikizmi diye şüphedeyiz...
Daha çok erken idrar testiyle hiç strese girmeyin bence direk gününüzde kan verinBgn 4 gunum