• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet cnm amh 0.04 idi ..değerlerim iyi şimdilik. .stres yapma olcağı varsa 0.04 amh ile bile oluyor...benim iki yumurtam gelişti..ikisinde kaliteli idi...ikisinde transfer edildi..darısı senin başına olsun cnm..çok yumurta gelişmesi önemli değil az olsun kaliteli olsun cnm ..
Canım sen test yapmıştın diğmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum sizdeki sorun tam olarak neydi canım ben seni pozitifi gördün diye hatırlıyorum ....

Çok araştırınca öyle oluyo zaten insanın kafa çorba oluyo ne kadar az Bilgi o kadar az stres
Transfer edilen embriyonun kaç hücreli olduğunu bile sormamıştım araştırmamak için :p
Kalan 2yide doktor söyledi laf arasında transfer olmadan stresi başladı yeminle :KK51:

O zaman çok ertelemeyen gerekiyor herhalde canım sınıra yakın gelmiş değerin
inşallah bol bol sağlıklı embriyoların olur
Kucağına alırsın onları :dua:
Sorma canım ya akşam eşime dedim kendi doktoruma gidip vakit kaybetmeyelim direk necati beye gidelim zaten kendisi adetin bayrama bile gelse ara demişti eşim tamam dedi sabah oldu yine orayamı gitsem burayamı gitsemler başladı ne yapıcammmm

Canım sen test yapmıştın diğmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum sizdeki sorun tam olarak neydi canım ben seni pozitifi gördün diye hatırlıyorum ....
Evet cnm pozitif ...benim transfer tarihim 22 mayıstı..benim yumurta rezervim düşük kesiminde hareket sorunu vardı cnm.

Hayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur...
Tabiiki ederim cnm...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün . inşallah seninde benim tedavimde olduğu gibi herşey yolunda gider ve çok iyi sonuçlar alırsın canım...olacağı varsa Rabbim yoluna koyuyor bi şekilde ama herşey henüz çok başında.. Kese kalp atışı düşük riski erken doğum vs derken kucağımıza alana kadar bitmicek sancılarımız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Tabiiki ederim cnm...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün . inşallah seninde benim tedavimde olduğu gibi herşey yolunda gider ve çok iyi sonuçlar alırsın canım...olacağı varsa Rabbim yoluna koyuyor bi şekilde ama herşey henüz çok başında.. Kese kalp atışı düşük riski erken doğum vs derken kucağımıza alana kadar bitmicek sancılarımız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah canım sorunsuz giderde bir daha yaşamayız bunları düşük riski her zaman var normal gebeliklerde bile sen kendini yorma bol bol dinlen canım

Amin cnm..sen ne zaman başlıyorsun?
Ben adet olmayı bekliyorum bayramın 1.günü olucam heralde dün amh hormonumun sonucunu söylemek için kendi doktorumu aradım 3.gün gel dedi benim doktorum tüp bebekçi değil canım ya ne yapsam sence gitsem mi yoksa direk tüp bebek merkezinemi gitsem sen olsan ne yapardın

Kizlar ben vajinal tablet kullaniyorum eridikten sonra cok cikiyo sizlerde ole Olan varmi Tamm sonuna kadar koyuyorum ama yurudukce gezdikce cikiyo doktor dio normal ama ben korkuyorum bgn 3 gunu

Kizlar kocaelide iyi bir merkez var mi? Merkezimi degistirmeyi dusuniyorum. Sakaryadan hic memnun degilim. Ilgi alaka ve takip sıfır....Istanbul anadolu yakasinda da olabilir.

Back