- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.621
Canım sen test yapmıştın diğmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum sizdeki sorun tam olarak neydi canım ben seni pozitifi gördün diye hatırlıyorum ....Evet cnm amh 0.04 idi ..değerlerim iyi şimdilik. .stres yapma olcağı varsa 0.04 amh ile bile oluyor...benim iki yumurtam gelişti..ikisinde kaliteli idi...ikisinde transfer edildi..darısı senin başına olsun cnm..çok yumurta gelişmesi önemli değil az olsun kaliteli olsun cnm ..
Canım gözün aydın çok sevindim darısı bize inşallah ikizmi yoksa değerlerin yüksek geldi sanki lütfen bizlere de duanı eksik etme..Kızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Sorma canım ya akşam eşime dedim kendi doktoruma gidip vakit kaybetmeyelim direk necati beye gidelim zaten kendisi adetin bayrama bile gelse ara demişti eşim tamam dedi sabah oldu yine orayamı gitsem burayamı gitsemler başladı ne yapıcammmmÇok araştırınca öyle oluyo zaten insanın kafa çorba oluyo ne kadar az Bilgi o kadar az stres
Transfer edilen embriyonun kaç hücreli olduğunu bile sormamıştım araştırmamak için
Kalan 2yide doktor söyledi laf arasında transfer olmadan stresi başladı yeminle
O zaman çok ertelemeyen gerekiyor herhalde canım sınıra yakın gelmiş değerin
inşallah bol bol sağlıklı embriyoların olur
Kucağına alırsın onları
Evet cnm pozitif ...benim transfer tarihim 22 mayıstı..benim yumurta rezervim düşük kesiminde hareket sorunu vardı cnm.Canım sen test yapmıştın diğmi yada ben mi yanlış hatırlıyorum sizdeki sorun tam olarak neydi canım ben seni pozitifi gördün diye hatırlıyorum ....
Hayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur...Evet cnm pozitif ...benim transfer tarihim 22 mayıstı..benim yumurta rezervim düşük kesiminde hareket sorunu vardı cnm.
Bazen daha hissedilir bazen daha hafif karıncalanma gibi oluyordu cnm.Canim kasik Agrin krmplarin cok siddetlimi oluyordu yoksa ara ara hafifmi
Amin cnm çok tsk ler. İnş Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Cok sevindim cnm Allah sag salım kucağına almayı nasip etsin
Tsk ederim cnm. Aminn inş Rabbim tüm bekleyenlere mucizesini gondersin tüm hamis adaylarınada sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins.Gözünüz aydın olsun canım ya çok sevindım
Saol cnm Allah razı olsun . Ederim tabi etmezmiyim hiç. Rabbim sizlerede en hayırlı zamanda bebisleri nizi nasip etsin. En önemlisi kucağıniza da almayi nasip etsin ins.aminnHayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur...
Tabiiki ederim cnm...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün . inşallah seninde benim tedavimde olduğu gibi herşey yolunda gider ve çok iyi sonuçlar alırsın canım...olacağı varsa Rabbim yoluna koyuyor bi şekilde ama herşey henüz çok başında.. Kese kalp atışı düşük riski erken doğum vs derken kucağımıza alana kadar bitmicek sancılarımız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Hayırlı olsun canım ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah bizler içinde dua et ne olur...
İnşallah canım sorunsuz giderde bir daha yaşamayız bunları düşük riski her zaman var normal gebeliklerde bile sen kendini yorma bol bol dinlen canımTabiiki ederim cnm...Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün . inşallah seninde benim tedavimde olduğu gibi herşey yolunda gider ve çok iyi sonuçlar alırsın canım...olacağı varsa Rabbim yoluna koyuyor bi şekilde ama herşey henüz çok başında.. Kese kalp atışı düşük riski erken doğum vs derken kucağımıza alana kadar bitmicek sancılarımız...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Gözün aydın canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Amin cnm..sen ne zaman başlıyorsun?İnşallah canım sorunsuz giderde bir daha yaşamayız bunları düşük riski her zaman var normal gebeliklerde bile sen kendini yorma bol bol dinlen canım
Ben adet olmayı bekliyorum bayramın 1.günü olucam heralde dün amh hormonumun sonucunu söylemek için kendi doktorumu aradım 3.gün gel dedi benim doktorum tüp bebekçi değil canım ya ne yapsam sence gitsem mi yoksa direk tüp bebek merkezinemi gitsem sen olsan ne yapardınAmin cnm..sen ne zaman başlıyorsun?
Cok normal icini ferah tut.Kizlar ben vajinal tablet kullaniyorum eridikten sonra cok cikiyo sizlerde ole Olan varmi Tamm sonuna kadar koyuyorum ama yurudukce gezdikce cikiyo doktor dio normal ama ben korkuyorum bgn 3 gunu
Indallah canm ara ara agri giriyo baska bisey Yok cok heyecanliyim ve korkuyorumCok normal icini ferah tut.
Korku stres bunlar hic fayda etmiyor inan. Biraz daha sakin bir sekilde gunluk yasantina adapte olman gerekli. Biraz kafayi bu meseleden uzaklastirmakIndallah canm ara ara agri giriyo baska bisey Yok cok heyecanliyim ve korkuyorum
Canim bide baloncuklar patliyo icimde guruldama gibi sende de oldumuKorku stres bunlar hic fayda etmiyor inan. Biraz daha sakin bir sekilde gunluk yasantina adapte olman gerekli. Biraz kafayi bu meseleden uzaklastirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?