2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bnm son adet tarihi 6 mayıs bebiş 31 gunluk mu

Bide senın son adet tarihi neydi cnm bnm 6 mayıs yanı bebegım 31 gunluk mu oluyor
Benim 5 mayıs canım...geçen ay 31 çektiği için 34 günlük oluyor.seninkide 33 günlük sanırım.

Son düzenleme:
Cokkkkkk sevindim canim allah sana bagislasin bebegini darisi basimiza
Amin cnm .Allah razı olsun. Darısı sizlere olsun. Hepinize duaciyim. Çünkü beklemenin ne demek olduğunu , hayal kırıklıklarıni, tekrar umut etmeyi, olumsuzlukda yaşanan acıyı hüznü hepsini iyi bilirim. Allah sizlerinde bu yolda yar ve yardımcısı olsun. Kucaklarimizi doldursun inş.

Kızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm bekleyenlerin başına

Allah bagidlasin canim darisi bsimiza transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu canim
Amin cnm..bende 3.günden sonra kasık ağrısı çok oldu...ve 5.gün uykuya meyilim arttı hafif ateş ve titreme oldu yine aynı gün kasıklarımda aşırı bir basınç oluştu...devam eden günlerde ise kasık ağrılarım ve uyku halim devam etti...göğüslerim 10. Günden sonra hasaslaşmaya başladı...şuan için başka bir belirtim yok cnm...ama belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor...hiç belirtisi olmayanlarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…