- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.601
Benim 5 mayıs canım...geçen ay 31 çektiği için 34 günlük oluyor.seninkide 33 günlük sanırım.Bnm son adet tarihi 6 mayıs bebiş 31 gunluk mu
Bide senın son adet tarihi neydi cnm bnm 6 mayıs yanı bebegım 31 gunluk mu oluyor
hayirli olsun arkadasim)kese kalp atışın duydunmu?Benim 5 mayıs canım...geçen ay 31 çektiği için 34 günlük oluyor.seninkide 33 günlük sanırım.
Erken çağırmış seni canım inşallah görürsün keseyi benimde pazartesi kontrolum var bugün transferden sonra kaçıncı gününBenide yarın doktor cagırdı kızlar heyecanlıyım keseye herhalde dua edın
Amin cnm. Teşekkür ederim..henüz duymadım 5 haftalık bebek..hayirli olsun arkadasim)kese kalp atışın duydunmu?
Allah bagidlasin canim darisi bsimiza transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu canimAmin cnm. Teşekkür ederim..henüz duymadım 5 haftalık bebek..
Cokkkkkk sevindim canim allah sana bagislasin bebegini darisi basimizaKızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Amin cnm .Allah razı olsun. Darısı sizlere olsun. Hepinize duaciyim. Çünkü beklemenin ne demek olduğunu , hayal kırıklıklarıni, tekrar umut etmeyi, olumsuzlukda yaşanan acıyı hüznü hepsini iyi bilirim. Allah sizlerinde bu yolda yar ve yardımcısı olsun. Kucaklarimizi doldursun inş.Cokkkkkk sevindim canim allah sana bagislasin bebegini darisi basimiza
Cnm karin ve kasık ağrısı oldu. Ama Bn en çok kramplar a takıldım belirti de . Bazılarında hic olmayabiliyor. Sende rahat ol pozitif düşün. İnş bebeğin seninledir...Belirtilerin nelerdi canim bnm bgn 3 gunum Transferden sonra
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm bekleyenlerin başınaKızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Canim kasik Agrin krmplarin cok siddetlimi oluyordu yoksa ara ara hafifmiCnm karin ve kasık ağrısı oldu. Ama Bn en çok kramplar a takıldım belirti de . Bazılarında hic olmayabiliyor. Sende rahat ol pozitif düşün. İnş bebeğin seninledir...
Çok sevindim cnm..hayırlı olsun...değerin çok güzel çıkmış...Kızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Amin cnm..bende 3.günden sonra kasık ağrısı çok oldu...ve 5.gün uykuya meyilim arttı hafif ateş ve titreme oldu yine aynı gün kasıklarımda aşırı bir basınç oluştu...devam eden günlerde ise kasık ağrılarım ve uyku halim devam etti...göğüslerim 10. Günden sonra hasaslaşmaya başladı...şuan için başka bir belirtim yok cnm...ama belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor...hiç belirtisi olmayanlarda var...Allah bagidlasin canim darisi bsimiza transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu canim
Amin cnm inş. Çok tskler. Rabbim herkese yaşatsın.Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm bekleyenlerin başına
Cnm bn ilk olduğunda korkmustum igne batar gibi oldu. Çok değişik bi duygu. Sonrasında daha hafif kramplar şeklinde oldu. Bazen gün boyu bişey hissetmedim de. İnş sende güzel haber alırsın.Canim kasik Agrin krmplarin cok siddetlimi oluyordu yoksa ara ara hafifmi
Amin cnm inş. Rabbim isteyenlere aratmasin hayirlisiyla doldursun gobuslerimi arkadaşlarımızın. ..Çok sevindim cnm..hayırlı olsun...değerin çok güzel çıkmış...
Bugun 16. Gunum yatın 17 olacak cnm evet erken cagırdı benı iaşlah gorur uz keseyıErken çağırmış seni canım inşallah görürsün keseyi benimde pazartesi kontrolum var bugün transferden sonra kaçıncı günün
Cok sevindim cnm Allah sag salım kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
Gözünüz aydın olsun canım ya çok sevindımKızlar sonucum çıktı çok şükür. 527,5. İnanamadim rüya gibi. Allahım çok şükür bin sükur. İnş sizlerde bu haberi alıp mutluluktan Ağlarsin iz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?