2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnsan biran önce tedavi olsun sonucu alsın istiyo
Canım sende iyi düşün taşın
Benim sana tavsiyem
doktordan önce laboravutara önem ver
İşin en önemli kısmı orası
İnşallah içine sinen bir yere biran önce karar verirsin

Amh un kaç çıktı.. Tüp bebek yaptıracaksan kesinlikle iyi bir merkeze git...

Canım sen direk tüp bebek merkezine git , hiç vakit kaybetme adetini bekleme git önce bir görüş ondan sonra zaten dr.un çağırır adet günü

Canım sen direk tüp bebek merkezine git , hiç vakit kaybetme adetini bekleme git önce bir görüş ondan sonra zaten dr.un çağırır adet günü
Canım aradım zaten tüp bebek merkeindeki doktorumu bayramda beni ara zaten ben nöbetçiyim dedi adet olunca gel dedi zaten bayramın 2.günü adetinde 2.günü çok kararsızdım ama şimdi netleşti gibi doktorumda yurt dışındaydı 3 ay onu beklemiştim zaten inşallah hakkımızda hayırlısı olsun siz tedaviye başladınızmı sizde sorun neydi canım..

Canım zor da olsa bir karar verdik gibi sonuçda karasız olmak daha çok sinir ediyor beni seçtiğim yer konyada ilk açılan tüp bebek merkezlerinden özel sadece tüp bebek yapıyorlar ama labora
Canım zorda olsa bir karar verdik gibi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kararsızlık daha çok yoruyor ama laboratuvarın iyi olduğunu nasıl anlıycam canım bayramın 2.günü dönüm noktası benim için lütfen bana bol dua çok korkuyorum çpk endişeliyim kafamda milyon tane soru beynimde de sürekli kendinle mücadele eden ben ....

Ben 3. deneme başlayacam adetimi bekliyom,geçen hafta ameliyat oldum tüplerimi bağlattım

Benden sana tavsiye tüp bebek merkezınde yaptır canım. Normal kadın doğum doktoru herseyi ayrı yerde yapıyo insanın içi rahat olmuyo. Bnm ilk denemem ole oldu hiç umudumda yoktu. Daha kaç kez denicem bole yaparsam diye dedim
Ve 2.denemeyi tüp bebek merkezınde yaptım cok şükür pozıtıf sonuç aldım

Ayyyy canım seni biliyorum ne kadarlık oldu şimdi hamileliğin sizde ğroblem neydi canım darısı bizlere ne olur bayramda benim için dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla başlasın ve olımlu olsun hiç bilgim yok canım doktora özel olarak sormam gereken bişey var mı laboratuvar hakkında nasıl anlamalıyım iyi bir yer oldunu tecrübelerinizi yazın lütfennn

Neden ki bağlatmana gerek varmıydı geçmiş olsun canım diğerleri hiç tutmadımı yoksa düşükmü yaşadın
İkiside tutmadı,o üzden rahim filimi istetirdim tüpüm bitanesi tıkalıydı orda da sıvı birikmiş, dr.um hemen ameliyat dedi tüplerini bağlayalım ,yoksa bu sıvı tüplerinden rahmine doğru akar ve embriyosu zihirler ve tutmaz ,dur bakalım ameliyat oldum inşallah bu safer tutar Allah'ın izniyle inşallah

14 hftalık olduk canım. Darısı sizlere isteyen herkese nasıp olsun. Hangı hastaneye gidiyosun sen

İnşallah canım RABBiM bu kez yüzünü güldürsün inşallah.....

Herşey için hayırlısı olsun canım dualarım seninle inşallah herşey güzel gelişir...
Daha önce orda tedavi görmüş arkadaşlardan vardır gerekirse topik açıp sorabilirsin Bilgi toplayabilirsin
Bide canlı Doğum oranları yüzde kaç netten ulaşabilirsin

Bazen bazı şeyleri en başından öğrenmek insana +1 avantaj sağlıyor

Şimdi stres vakti değil bebişe kavuşma vakti

0.88 canım iyi olduğunu nasıl anlayabilirim ki anlamanın püf noktoları varmı sonuçda sen daha tecrübelisin ne sormam lazım
0.88 çok vahim bi değer değil cnm ..0.5 in altı problem oluyor ..benimki 0.04 kaç kat düşük seninkinden...seninki 1 e yakın cnm...kesinlikle çok kötü bi değer değil...

Canım benim iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim zaten merkezle ilgili bir çok topik var hepsini okudum ama takdir edersin ki her şey olduğu gibi merkezle de fikirler ikiye ayrılıyor bazısı çok memnun kaldım süper diyor bazısı hiö beğenmedim para tuzağı diyor ama şu varki çok bilindik bir yer güzel ALLAHIM utandırmasın hiç birimizi senin işler nasıl gidiyor transfer ne zaman

0.88 çok vahim bi değer değil cnm ..0.5 in altı problem oluyor ..benimki 0.04 kaç kat düşük seninkinden...seninki 1 e yakın cnm...kesinlikle çok kötü bi değer değil...
Canım sende nasıl bir pozitiflik var ya moral verdin çok sağ ol iyiki burada sizleri tanımışım yoksa insan kafayı yer ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…