- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.581
Crinone jel mi kullaniosun. Yada başka bi ilaç kullaniosan ondan da olabilir. Yani bende de oldu çünkü hasta olcam sandım hala da öyle saniyorum. İnş sagsalim atlatiriz bu süreci bebislerim izleCanim bide bole karnimda baloncuklar patliyo gibi
Cok sagol canim bide karnimda baloncuklar patliyo canm sende oldumuEvet cnm tutunmasi için kabak çekirdeği havuc kivi faydali. Dah çok yenisin 3 gun dinlen. Daha sonra arada yürüyüşler Yap. Yorulmyacak şekilde . Ama hep yatma yani .Rahime kan gitmiyorMuş. Ağrıların fazlalaşır sa korkma. Azalır sada korkma. Kendini çok dinleme. Bebisinle konuş ve rahat ol
Yok ben daha o aşamalara gelemedim henüz adet olmayı bekliyorum gerçi daha hangi hastaneyi bile seçeceğim belli değil kendi doktoruma çok güveniyordum ama doktorum tüp bebekçi değil şimdiye kadar yok kist yok polip tedavisi derken bu kadar zaman geçti en son ayın 25 gitmiştim polip vardı fitil verdi adet bitimi gel demişti ben kayseri ( eşimin memleketi ) ne hafta sonu gitmiştik eşimin hastanede dr.arkadaşı var amh testi yapalım demişti yaptırdık sonucınu konyaya geldikten sonra aldık kafam karışıktı bu gün kendi doktorumu aradım biraz düşük adet bitimi değil 3.gün gel dedi yani ayın 18 i bakalım kendi doktorumla görüşmeden karar vermek istemedim duaaa et lütfen.Transfer için adet olmayı bekliyorum cnm
3.gün embriyosu 2 tane transfer edilcek
Sizin transfer oldu mu
Nasılsın canım nasıl gidiyor teste ne kadar kaldı heyecanla bekliyoruzCrinone jel mi kullaniosun. Yada başka bi ilaç kullaniosan ondan da olabilir. Yani bende de oldu çünkü hasta olcam sandım hala da öyle saniyorum. İnş sagsalim atlatiriz bu süreci bebislerim izle
Cnm idrar testi yaptım dayanamadim iki kez ikisinde de çıktı çok şükür . Yarın kan vericem bakalım . Tedirginim biraz inş değer iyi çıkar.Nasılsın canım nasıl gidiyor teste ne kadar kaldı heyecanla bekliyoruz
Etmem mi ederim tabikiYok ben daha o aşamalara gelemedim henüz adet olmayı bekliyorum gerçi daha hangi hastaneyi bile seçeceğim belli değil kendi doktoruma çok güveniyordum ama doktorum tüp bebekçi değil şimdiye kadar yok kist yok polip tedavisi derken bu kadar zaman geçti en son ayın 25 gitmiştim polip vardı fitil verdi adet bitimi gel demişti ben kayseri ( eşimin memleketi ) ne hafta sonu gitmiştik eşimin hastanede dr.arkadaşı var amh testi yapalım demişti yaptırdık sonucınu konyaya geldikten sonra aldık kafam karışıktı bu gün kendi doktorumu aradım biraz düşük adet bitimi değil 3.gün gel dedi yani ayın 18 i bakalım kendi doktorumla görüşmeden karar vermek istemedim duaaa et lütfen.
Bensana ne demiştim 6.hissim kuvvetlidir demiştimCnm idrar testi yaptım dayanamadim iki kez ikisinde de çıktı çok şükür . Yarın kan vericem bakalım . Tedirginim biraz inş değer iyi çıkar.
Etmem mi ederim tabiki
sen şimdi bide tüp doktoru konusunda da ayrı stres yaşıyosundur güvenebilcem mi iyi mi kötü mü olcak diye zor valla canım Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizide
Amh testinin sonucu kaç çıktı peki,
gerçi ben hiç yaptırmadım doktorlarda istemedi pkolu olduğumdan heralde[/QU
Canım üste yazdım az önce ismini etiketlememişimEtmem mi ederim tabiki
sen şimdi bide tüp doktoru konusunda da ayrı stres yaşıyosundur güvenebilcem mi iyi mi kötü mü olcak diye zor valla canım Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizide
Amh testinin sonucu kaç çıktı peki,
gerçi ben hiç yaptırmadım doktorlarda istemedi pkolu olduğumdan heralde
Canım nerelerdesin sesin çıkmıyor hiç nasıl gidiyor değerlerin sana sormak istediğim şeyler var canım seninde amh ın düşüktü dimi canım çok sorun oldumu amh ın düşüklüğü beni de korku sarmaya başladı günler yaklaştıkça lütfen daha sık gir gözlerim seni arıyorCanım saatin yaklaştı...hayırlı haberlerini alalım inşallah...bende yarın işe başlıyorum..iş yerinde sabahtan vericem..stres çöktü içime..şu kimyasal gebelikler ve düşükler korkutuyor beni..
Çok araştırınca öyle oluyo zaten insanın kafa çorba oluyo ne kadar az Bilgi o kadar az stresCanım tüp bebek kliniğine gittim bir tane doktorumda orsa var kendisi hep tv 8 e çıkmış zamanında tüp bebek konusunda bilgilendirmek için tanınmış biri yani ama bir tane daha tüp bebek özel kliniği var oradaki hekimlerde 40 yıllık hekim sanırım ben biraz yılı önemsiyorum orayıda bı gün aradım görüştüm bir de prof.var o kadar çok araştırma yapmamak lazım kafam çorba oldune yapıcam bilmiyorum bu arada benim amh da dediğim gibi tesadüfen yaptırdım 0.88 çıktı 1 in altı sıkı sanırım ama kendi doktoruma o kadar alıştım ki sanki yirmi yıldır tanıyor gibiyim onunda fikrini alıcam tüp bebek konusı da
Saol cnm kan verdim şimdi bekliyorum. İkinci deneme cnm ama ilki başka bi yerde yapıldı ve hersey aceleye getirildi opu dan tut transfer işlemine kadar nasip değilmiş . Çok uzuldum ama Rabbim büyük dedim bi gün banada nasip eder diye umudum u kaybetmedim . Çok şükür inş bugün sevindirir bizi .Bensana ne demiştim 6.hissim kuvvetlidir demiştimkutlama zamanı desene senin 2.denemeydi diğmi canım ilk neden olmamıştı
Evet cnm amh 0.04 idi ..değerlerim iyi şimdilik. .stres yapma olcağı varsa 0.04 amh ile bile oluyor...benim iki yumurtam gelişti..ikisinde kaliteli idi...ikisinde transfer edildi..darısı senin başına olsun cnm..çok yumurta gelişmesi önemli değil az olsun kaliteli olsun cnm ..Canım nerelerdesin sesin çıkmıyor hiç nasıl gidiyor değerlerin sana sormak istediğim şeyler var canım seninde amh ın düşüktü dimi canım çok sorun oldumu amh ın düşüklüğü beni de korku sarmaya başladı günler yaklaştıkça lütfen daha sık gir gözlerim seni arıyor
Çıktımı sonucun ??Saol cnm kan verdim şimdi bekliyorum. İkinci deneme cnm ama ilki başka bi yerde yapıldı ve hersey aceleye getirildi opu dan tut transfer işlemine kadar nasip değilmiş . Çok uzuldum ama Rabbim büyük dedim bi gün banada nasip eder diye umudum u kaybetmedim . Çok şükür inş bugün sevindirir bizi .
Hadi bakalımm hayırlısıyla görürsün inşallah..bana pazartesi 10 gün sonra kese kontrolü dediler..Benide yarın doktor cagırdı kızlar heyecanlıyım keseye herhalde dua edın
Bana da erken gıbı geldı ama her doktor farklı kuuzm işllah göruruz keselerıHadi bakalımm hayırlısıyla görürsün inşallah..bana pazartesi 10 gün sonra kese kontrolü dediler..
Bide senın son adet tarihi neydi cnm bnm 6 mayıs yanı bebegım 31 gunluk mu oluyorBana da erken gıbı geldı ama her doktor farklı kuuzm işllah göruruz keselerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?