2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cnm bnm hepimizde var cok arastırıyoruz ama arastırdıkcada kafaya takıyoruz bukez etkileniyoruz ben de yapıyorum ama artık tutuyorum kendimi

Oo iyi cnm ne guzel 7 gun boyle cikdoysa kandada iyi bir deger cikar insallah.
İnşallah cnm . Rabbim kucagimiza aldığımız günleri de gostersin. Sende kendine stres yapma kuzum. Artacak o değer.bol bol dua Rabbim bize bunu nasip ettiyse inş daha güzel günleride nasip eder.

Allah razı olsun cnm bnde çok sevindim 6 yil sonra ilk defa bu çizgiyi görmek inanılmaz güzelbir duygu.inş kanda güzel çıkar. Dualarinizi esirgemeyin. Bende hepinize duaciyim.
Inşallah canım dualarimdasiniz rabbim herkese nasip etsin tamamina erdirsin inşallah..

Amin inşallah
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya napsam ki gerçi yapamam da kim alacak annemde kalıyorum
Cnm 3.gun ebmriyosuysa bekle derim. Kan vercegin gün sabah i yada bi gün önceden yap. Birinin çıkmadı oturdu ağladı kanda pozitif çıktı. Ben bile korkarak yaptım. Ama belirtiler olmasa yine yapamazdim.

Amin inşallah
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya napsam ki gerçi yapamam da kim alacak annemde kalıyorum
Canim gününde yapmak en iyisi bence test gününü bekle derim yoksa gereksiz yere strese giriyorsun burada test gününden önce yapan arkadaşlarımız oldu baya bir stres yaşadılar idrarda çok nadir çıkıyor yinede sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…