- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.361
Cnm bnm hepimizde var cok arastırıyoruz ama arastırdıkcada kafaya takıyoruz bukez etkileniyoruz ben de yapıyorum ama artık tutuyorum kendimiSanırım bu elimiz de degil. Bende çok araştırılıyorum okuyorum şimdi de el ile rahimden anlıyormuş kadınlar ona taktım ama birinin dediğini digeri tutmuyor fitili elimle atıyorum şimdide ona takarım artık
Neden söyle 15 gün bi oturup hamileymişim gibi umut edip sadece bekleyemiyorum sürekli birşeyler okumaya araştırmaya belirti aramaya calışıyorum
Canım valla bebişine yazık Allaha dua et bol bol hersey guzel olcak ben inanıyorumBenimki istedi yine dusunmeden edemiyrm sabahdan beri hep karamsar oldum Allah sonumuzu hayir.etsn baska dicek bisey yok tevekkul ediyrm bekliyrm yarini bakalim ne olcak sonuc.
Kacinci gunun hadi gozun aydin insallah cnm olmazsa cikmazdi masallahKızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Cnm bnm hepimizde var cok arastırıyoruz ama arastırdıkcada kafaya takıyoruz bukez etkileniyoruz ben de yapıyorum ama artık tutuyorum kendimi
Kızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Gözün aydın canım bariz ortada :))kaçıncı günün çok sevindim senin adına..Kızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Çok haklısın canım ben hiç araştırma yapmıyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor zaten.rabbim nasip etmişse olur zaten..Cnm bnm hepimizde var cok arastırıyoruz ama arastırdıkcada kafaya takıyoruz bukez etkileniyoruz ben de yapıyorum ama artık tutuyorum kendimi
Saol cnm 7.günüm bugün. İnş cuma test günü kanda değer güzel çıkar.Kacinci gunun hadi gozun aydin insallah cnm olmazsa cikmazdi masallah
Saol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. Bakalım kan degeri nasıl çıkacak hep merak hep merak. 7.gunumİnşallah bende tutarım kendimi
Aah bu merak
Masallah nasıl da.bellii kaçıncı günün canm
Allah razı olsun cnm bnde çok sevindim 6 yil sonra ilk defa bu çizgiyi görmek inanılmaz güzelbir duygu.inş kanda güzel çıkar. Dualarinizi esirgemeyin. Bende hepinize duaciyim.Gözün aydın canım bariz ortada :))kaçıncı günün çok sevindim senin adına..
Oo iyi cnm ne guzel 7 gun boyle cikdoysa kandada iyi bir deger cikar insallah.Saol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. Bakalım kan degeri nasıl çıkacak hep merak hep merak. 7.gunum
İnşallah cnm . Rabbim kucagimiza aldığımız günleri de gostersin. Sende kendine stres yapma kuzum. Artacak o değer.bol bol dua Rabbim bize bunu nasip ettiyse inş daha güzel günleride nasip eder.Oo iyi cnm ne guzel 7 gun boyle cikdoysa kandada iyi bir deger cikar insallah.
Inşallah canım dualarimdasiniz rabbim herkese nasip etsin tamamina erdirsin inşallah..Allah razı olsun cnm bnde çok sevindim 6 yil sonra ilk defa bu çizgiyi görmek inanılmaz güzelbir duygu.inş kanda güzel çıkar. Dualarinizi esirgemeyin. Bende hepinize duaciyim.
Saol cnm darısı sana ve tüm isteyenlere olsun. Bakalım kan degeri nasıl çıkacak hep merak hep merak. 7.gunum
Inşallah canım dualarimdasiniz rabbim herkese nasip etsin tamamina erdirsin inşallah..
İnşallah cnm . Aminn darısı burda ki isteyen herkese...Amin indallah Rabbim herkese nasip etsin
7 günde bu kadar belirgin çok sevindim maşallah kan değerinde güzel çıkar inşallah
Cnm 3.gun ebmriyosuysa bekle derim. Kan vercegin gün sabah i yada bi gün önceden yap. Birinin çıkmadı oturdu ağladı kanda pozitif çıktı. Ben bile korkarak yaptım. Ama belirtiler olmasa yine yapamazdim.Amin inşallah
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya napsam ki gerçi yapamam da kim alacak annemde kalıyorum
Kabak Çekirdeği ye süt iç hergün meyve ye. Ve en önemlisi rahat olmaya çalış. İnş seninde olacak bn inanıyorum.Amin inşallah
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya napsam ki gerçi yapamam da kim alacak annemde kalıyorum
Canim gününde yapmak en iyisi bence test gününü bekle derim yoksa gereksiz yere strese giriyorsun burada test gününden önce yapan arkadaşlarımız oldu baya bir stres yaşadılar idrarda çok nadir çıkıyor yinede sen bilirsin..Amin inşallah
Haydı gozun aydın Allah kucağına almayı nasip etsknKızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?