- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.101
Ben baktırdım..e2 180 progesteron 23 civarında çıktı...Transfer sonrası e2 baktırdınız mı kac çıktı
Doktor mu dedi peki baktir die ee bana hic bsey demediler ? Bn bseye bakdrmadm kafam karisdi smdi yaBen baktırdım..e2 180 progesteron 23 civarında çıktı...
Ben baktırdım..e2 180 progesteron 23 civarında çıktı...
Ne demek canım ben de o stresli günleri geçirdim bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.Inan hergun okuyorum elim karnimda okuyorum tefriciyye ve ayetel kursi duaya cok inaniyorum Allah buyuk sagol cnm moral verdin icin
Doktor mu dedi peki baktir die ee bana hic bsey demediler ? Bn bseye bakdrmadm kafam karisdi smdi ya
Yok cnm...ben kendim baktırdım bütün hormonlarıma...onlar istemedi..Doktor mu dedi peki baktir die ee bana hic bsey demediler ? Bn bseye bakdrmadm kafam karisdi smdi ya
Ne demek canım ben de o stresli günleri geçirdim bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.
Iyi bari smdi bende herswyden stres oluyorum zaten esimin basini yedim adam da napcani bilemiyor artk 9 ay gecmez dio bize Allah yardim etsn cumlwmizeYok cnm...ben kendim baktırdım bütün hormonlarıma...onlar istemedi..
Canım ben de hiç yaptırmadım transferden sonra e2 o yüzden sana bişey diyemem.doktorunla konuşmadın mı sonucuEvet kimse anlamıyor daha bügün 4 günüm transferin ama e2 değeri 101 çıkınca yıkıldım napsam bilmiyorum nasıl bekleyeceğim ayın 12 kadar Allahım yardımcımız olsun ferahlık versin gönlümüze
E2 hamilelik süreci ilerledikçe yükseliyor cnm ..merak etme...Ne zamn baktırdın sonuç ne benim de 101 çıktı çok mu düşük yükselir mi yada ne demek bu Allahım yardımcımız olsun
Hemşire aradı kan sonucu söyledi ekstra ilaç verdiler takviye hemşireye sordum ama birsey demedi ilaçlaradevam dedi her hastane almıyor sanırım bu kanı netde tam bir şey YokCanım ben de hiç yaptırmadım transferden sonra e2 o yüzden sana bişey diyemem.doktorunla konuşmadın mı sonucu
E2 hamilelik süreci ilerledikçe yükseliyor cnm ..merak etme...
Ben 3 gün önce baktırdım..e2 nin transferde çok bi gereği yokki..şuan 101 olması yeterli..gebelik haftası arttıkça e2 değerin yükselecek...takılma sen Cnm ..Ne zamn baktırdın sonuç ne benim de 101 çıktı çok mu düşük yükselir mi yada ne demek bu Allahım yardımcımız olsun
Ben 3 gün önce baktırdım..e2 nin transferde çok bi gereği yokki..şuan 101 olması yeterli..gebelik haftası arttıkça e2 değerin yükselecek...takılma sen Cnm ..
Canım tebrik ederim sizin kaçıncı denemenizdi ve hangi hastaneye gidiyorsunE2 hamilelik süreci ilerledikçe yükseliyor cnm ..merak etme...
E2 folikül takibinde önemliydi cnm yani opu öncesi..transferden sonra şu aşamada gebe kalırsan kendiliğinden yükselecek...Gerçekten mi inşallah yükselir kendimi yedin sabandan beri üzüntüden iki embriyo transfer oldu inşallah sonucu güzel olur Allahım yardımcımız olsun
Teşekkür ederim cnmCanım tebrik ederim sizin kaçıncı denemenizdi ve hangi hastaneye gidiyorsun
Canım ne yaptın verdinmi kan?Hadı gozun aydın işallah guzel sonuclarım alırız bende eşim 4:30 da gelecek işden gidip verecem hemen
Donmuş transferi miydi transferiniz ?Ben neden cevap tuşuna basamıyorum acaba
Evet transferin 4 günü e2 yaptılar 101 çok mu düşük biliyormusunuz
Canım seni de tebrik ederim ilk sayfalardan hatırlıyor gibiyim sizi ben yeni katuldığımiçmmöNe demek canım ben de o stresli günleri geçirdim bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.
Bekleme tup bebege basla. Banada herkez bekle dedi ama doktor bekleme dedi 24 yasindaym amh.1.8 di doktor cok sinir dedi bnde normal yolla kalamadim 2 sene kimseyi dinleme esinle karar verin ve baslayn bnce bekledikce cunku iyi olmuyor degerler hep dusuyor cnm hakkinda hayirlisi olsn insallah
Canım sendemi hamişsin tebrik ederim ilk zamanlardan takip ediyordum sizi ama ben o zaman sadece okumakla kalıyordum baktım böyle olmıycak içime ata ata deliriyordum ben de sizlerle konuşup rahatlamak istedim sizin problem neydi canım ve kaçıncı denemenizdi hayırlara vesile olsun bebişin ve de bizlere uöutla gelsin inşallahCanım sen içini ferah tut sonuçta şimdi hamilesin ve Allah'ın izniyle değerinde güzelce katlayacak.benimde ilk üç testte az az yükseldi sonrası beklediğimden güzel arttı.ellerini aç 7 kere ayetel kürsi oku ve birer kez okuduğunda eline üfle karnına sür Allah'a emanet inşallah seni bırakmayacak ve seninle çok güzel dokuz ay geçirecek.sonrası ayrı bir duygu zaten onun tarifi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?